נשואים קרוב לשנה.
ב"ה זכיתי לבעל הכי מדהים בעולם!! אני אוהבת אותו כל כך!! ויש לנו אהבה עצומה!!!
הבעיות באות מכיוון ההורים שלי, אני כ"כ אוהבת אותם- אך הם כל כך מקשים עליי ופוגעים בי.
יש להם התנהלות שהם מתכחשים אליה בכל תוקף ומתעצבנים כאשר אני מעל את זה, אך זה ברור לעין שיש להם העדפה לאחי שנשוי כחצי שנה.
זה מתבטא באופי השבתות כאשר כל זוג נמצא, ביחס, רכב וכו'... זה ברור לעין ואין כל ספק בכך.
זה כל כך פוגע בי היחס הזה של ההורים, וכמה שלא ניסיתי זה לא עוזר לדבר איתם( אז בבקשה בלי עצות של ללכת לדבר איתם- אין עם מי לדבר..זה כמו קיר).
הבעיה הרצינית מתחילה כאשר בעל נפגע מזה שהוא רואה שיש יחס והתנהגות שונה שאנחנו שם וכשאחי שם, וגם כאשר מבטיחים לנו שיהיה לנו את הרכב ליום X ובסוף אין כי ברגע האחרון נתנו לאחי(ועוד בעיות הקשורות לכך..)...
חשוב לציין שהם לא מתנהגים בחוסר כבוד לבעלי אך ברור וקשה שלא להבחין בההעדפה שלהם לאחי- וזה פוגע גם בבעלי.
זה גורם לבעלי פחות לאהוב את ההורים שלי וקשה לי עם זה, ובנוסף זה גורם לנו למתחים רבים, מריבות, כעסים, העלבות והשוואות בין ההורים שלי לשלו.
עכשיו אני חייבת עצות ורעיונות כיצד לשקם את המצב עם בעלי בנושא זה, איך לתת לו הרגשה טובה, איך לא לתת למצב הזה להשפיע לנו על הזוגיות...ואיך אני יכולה להמשיך בזוגיות טובה למרות שאני כל כך פגועה מההורים שלי??
תודה מראש לכל העוזרים![]()

תגובה נפלאה