היה מרגש לגלות את ההריון הזה, מרגש ועם בכי שמח ועוד תחושות.
לפני שבועיים וקצת היו לי כתמים והפרשות ואחכ גם דימום. ב"ה לא חזק, אבל דימום.. חששתי ככ אבל מנסה מאוד להיות באמונה שהכל מה' ומה שמתאים לי זה מה שיהיה ויש. ומשתדלת לשתות המון מים ולנוח כמה שאפשר (שזה קשה כי אין לי מה לעשות כבר ואני לא כזו שכל היום בנחת למרות שאוהבת)..
הייתי אצל רופאה לפני שבועיים וב"ה הראה שק הריון בתוך הרחם ועובר עם דופק (: (: כמה מרגיע וכמה משמח ונתן הרגשה טובה! באמת מודה לה'.
אני גם הייתי נכנסת ללחצים גם אחרי הרופאה, ולא הייתי כזו אף פעם, ונלחצת וחושבת דברים ומנסה להרגיע את עצמי. אחרי הרופאה לקחתי כדורים וב"ה הדימום התמעט ממש עד שנגמר לגמרי. כבר יומיים שלא לוקחת- כי לקתי מספר מסויים של כדורים.
היום נהיה לי הפרשות עוד פעם.. חומות קצת אחכ עם טיפה גוון אדום.. יש לציין גם שטיטאתי את הבית והעברתי ניגוב והבית קטן ממש.. ואחכ קצת כאב לי בבטן.. אולי לא הייתי צריכה גם את זה לעשות. אבל מרגישה שלא עושה כלום ורק בעלי עושה דברים ולא נעים לי כזה 'כאילו מה, אני לא יכולה?' קצת.. מוזר ואולי גם מתסכל? לא יודעת.. יש לי תור לרופאה עוד יומיים.
ומנסה מאוד באמת להישאר באמונה. להיות רגועה ולנוח ולשתות.. חוששת. ומתפללת שהכל יהיה תקין בעז"ה. שהעובר יתפתח טוב וההריון גם כן ובעז"ה שנזכה להריון תקין ועגול והכל יהיה בסדר.. (: ושארגיש טוב. וגם הקטנציק וגם בעלי..
הריון תקין ומשעמם, ובידיים מלאות בעז"ה🌸