אני רוצה להכין עוגת גבינה עם פירורים אבל בא לי לשדרג אותה קצת.
ראיתי שיש מתכונים שמערבבים לתוך מלית הגבינה שוקולד לבן מומס עם חלב.
מישהו יודע איך זה עובד? יש למישהו ניסיון בזה?
בד"כ אני מכינה את המתכון הזה לעוגה ויוצא מעולה: עוגת גבינה ופירורים קלה
ויש לה באתר עוד מתכון עם שוקולד לבן, אבל גם עם ג'לטין (שפחות בא לי, העוגה השנייה יוצאת מספיק יציבה בשבילי אפילו עם גבינה לבנה רגילה): עוגת גבינה ושוקולד לבן עם פירורים, מתכון לעוגה מנצחת! שווה בטירוף!!..
רק שהשדרוג הזה נשמע לי מוצלח![]()
עצות?

(או חצי מכמות הבראוניז אם את עושה עוגה גבוהה או תבנית גדולה יותר כך שהבראוניז יוצא נמוך יחסית.)
).
(מתוך 5
)
)
