כמובן שמאד שמחה ומודה לה' על הנס והמתנה. אבל מאד קשה לי המון דברים.
ב"ה אין הרבה בחילות, אבל כן יש לי חשק דווקא למה שעושה לי בחילות!! בא לי מטוגן, וחריף, ומתוק, וג'אנק, ושטויות. ברמה שאני חולמת על צ'יפס עם קטשופ חריף (ואם אני נכנעת ואוכלת- אז אני סובלת)
ואין לי כוחות בכלל ואני עם הילדים המון שעות כי בעלי היקר עובד עד מאוחר ולומד ואני בהשכבה לבד וכמובן שהמקסימים מבינים שלאמא אין כוח אז הם עוד יותר משתוללים
ובכלל מרגישה שבעלי שבאמת הוא יקר וצדיק ומקסים, במקום לעשות יותר כי אני בהריון- הוא עושה פחות מהרגיל. חוזר הביתה ולא עוזר בכלל. ונשאר לי הכל. ואני מבקשת והוא מבטיח שינסה מחר לתקתק הכל- ואז שוב לא עושה כלום. טוען שנגמר לו הכוח ולא מצליח לזוז. לפני ההריון היינו עובדים ביחד בערב מתקתקים הכל בכיף ועכשיו הבית הפוך, וכשאמרתי לו שנביא כבר עוזרת וזהו- אז לא אני יעשה הכל מחר. (ולא עושה)
וגם אין לי חשק לאישות, בכלל. כבר מתחילת ההריון. וזה גם משפיע על השלום בית.
אני כן משתדלת לנסות אבל לא תמיד זה מצליח ולפעמים פשוט נרדמת בשניה ששמה ראש על הכרית
ומרגישה שכבר משהו בזוגיות פחות טוב- בקושי יש זמן לדבר או כוח לשבת ביחד על כוס קפה
ובאמת שמודה כל יום ומתרגשת ממה שיש וגם מהילדים שכבר יש ב"ה אבל קשה לי ואני לא מוצאת איך להתמודד עם הכל, מרגישה חנוקה..