בחיים לא קרה לי שחלמתי על אנשים שלא ראיתי והנה זה קרה
כולנו עשינו שבת ברובע
ישנו במחסנים
היה חם
מלאמלאמלא אוכל
לוידעת הרבה בלאגן
חלום מוזר
אבל קמתי באמצע הלילה(שירותים וזה..
אז הפסיק החלום הזה ועברתי לחלום אחר..)

בחיים לא קרה לי שחלמתי על אנשים שלא ראיתי והנה זה קרה
כולנו עשינו שבת ברובע
ישנו במחסנים
היה חם
מלאמלאמלא אוכל
לוידעת הרבה בלאגן
חלום מוזר
אבל קמתי באמצע הלילה(שירותים וזה..
אז הפסיק החלום הזה ועברתי לחלום אחר..)

נוצת זהב
טיפה של אור
שיח סוד
הללי~יאא שבת ברובע!!
אבל במחסן? ![]()
נוצת זהב
נשמע כיף
רק לא יהיה חם, טוב?פוסעת
פוסעתזה יהיה בשוק ולא במחסן או ברובע..טוב?
(רק בגלל שזה חלום..)

)פוסעת
פוסעתרק שכולם קפאו...
מענין ממי יהיה השישים
חמשה אחד מששים אלו הן אש דבש ושבת ושינה וחלום אש אחד מששים לגיהנם דבש אחד מששים למן שבת אחד מששים לעולם הבא שינה אחד מששים למיתה חלום אחד מששים לנבואה ששה דברים סימן יפה לחולה אלו הן עטוש זיעה שלשול קרי ושינה וחלום עטוש דכתיב (איוב מא, י) עטישותיו תהל אור זיעה דכתיב (בראשית ג, יט) בזעת אפיך תאכל לחם שלשול דכתיב (ישעיהו נא, יד) מהר צועה להפתח ולא ימות לשחת קרי דכתיב (ישעיהו נג, י) יראה זרע יאריך ימים שינה דכתיב (איוב ג, יג) ישנתי אז ינוח לי חלום דכתיב (ישעיהו לח, טז) ותחלימני והחייני ששה דברים מרפאין את החולה מחליו ורפואתו רפואה אלו הן כרוב ותרדין וסיסין יבשין וקיבה והרת ויותרת הכבד וי"א אף דגים קטנים ולא עוד אלא שדגים קטנים מפרין ומברין כל גופו של אדם עשרה דברים מחזירין את החולה לחליו וחליו קשה אלו הן האוכל בשר שור בשר שמן בשר צלי בשר צפרים וביצה צלויה ותגלחת ושחלים והחלב והגבינה והמרחץ וי"א אף אגוזים וי"א אף קשואים תנא דבי ר' ישמעאל למה נקרא שמן קשואים מפני שהן קשים לגוף כחרבות איני והכתיב (בראשית כה, כג) ויאמר ה' לה שני גוים בבטנך אל תקרי גוים אלא גיים וא"ר יהודה אמר רב אלו אנטונינוס ורבי שלא פסק משלחנם לא צנון ולא חזרת ולא קשואין לא בימות החמה ולא בימות הגשמים לא קשיא הא ברברבי הא בזוטרי ת"ר מת בבית שלום בבית אכל ושתה בבית סימן יפה לבית נטל כלים מן הבית סימן רע לבית תרגמא רב פפא במסאנא וסנדלא כל דשקיל שכבא מעלי בר ממסאנא וסנדלא כל דיהיב שכבא מעלי בר מעפרא וחרדלא:
שאני הולכת לקרוא את כל זה?
תודה על העתק הדבק נשמה אבל...אין לי כוח לקרוא כלום היום!!!
נוצת זהב
חמדמדהיפה נו..חחחחח
נשמע שנהינו!!!!!!
איזה כייף!!!!!
אני והאני
שולחן גדול כזה ארוך
הזוי..נוצת זהביותר הזויים

החלטתי לעף על עצמי בקטע מוזר 48 שעות זה התחיל מאתמול..
![]()
נוצת זהב![]()
נשמע יותר טוב?
חמדמדה
בימאית דמיונותאחלה רעיון!!!!!!!
מי גר ברובע ותורם מחסן?![]()
רק תסדרו אותו קודם שיהיה מקום![]()
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד