ילדתי לפני שמונה חודשים תינוקת מהממת ומקסימה, ומאז הלידה לא לקחתי שום אמצעי מניעה, למרות שרציתי וזה נדחה מסיבות שונות ופחד מדימומים, ופשוט 'סחבנו' את הזמן וכל פעם נזהרנו פשוט (אחסוך פרטים אינטימיים)
בקיצור, החודש הזה המחזור איחר בשבוע וחצי והחלטתי לבדוק בבדיקה ביתית.. כשבדקתי בתחילת ההריון הראשון יצאו לי שני פסים ברורים וחזקים. הפעם בהתחלה הייתי בטוחה שהתוצאה שלילית ואח''כ הבחנתי בפס מאוד מאוד חלש.
עכשיו- ידועה לי האמרה הקדושה ''פס זה פס''...
אבל המחזור הקודם שלי, לא האחרון, איחר גם הוא בחודש יום, וזה קרה בגלל שעשיתי שינוי מאוד דרסטי בסדר היום שלי (טיסה) ובפעילות הגופנית שלי וכל הנ''ל בסמיכות לזמן הביוץ, שלפי מה שקראתי זה משבש קצת וגורם לאיתור במחזור. ואכן המחזור לבסוף הופיע.
אומרים שלפעמים השיבוש הזה משפיע גם על חודש או חודשיים נוספים. אם כי הפעם האיחור כבר של שבוע וחצי. (את הבדיקה עשיתי אתמול)
אז אני פשוט לא יודעת מה לחשוב.
אני גם מרגישה כל כך רגיל (בניגוד לתופעות לוואי קשות שהתחילו בהריון הקודם ממש מוקדם) והבת שלי עדיין יונקת בתאווה למרות שהחלב אמור להשתנות מאוד אם אני בהריון...
נקודה נוספת,
אם אכן יתברר לי שמדובר בהריון אני ארגיש הרגשות מאוד קשות,
אני לא יודעת איך לגרום לעצמי לקבל את זה בשמחה ובאהבה, אני יודעת שזה ''צרות של עשירים.. ובכל זאת,
זה כל כך קשה לי עכשיו לחשוב על הריון, ההריון הקודם שלי זכור לי כתקופה ארוכה של סבל, כבדות ונכות.