ח-מ-ש!!!
5!!!
קולטים?? אשכרה ח-מ-ש- חניכות!!!!! בשבת!!!!!!!!
ח-מ-ש!!!
5!!!
קולטים?? אשכרה ח-מ-ש- חניכות!!!!! בשבת!!!!!!!!
זה הרבה או קצת???
אנחנו היינו 6 וזה חציע שבטט
אקונה מטטהנכון???
אז היינו אפילו שש.
כמה אתם בדרך כלל???????

אקונה מטטהתהינוו

נשמע כיףף
עדיין לא הגענו למצב הזה

אקונה מטטהבאה גם בחמישי!!
אתלומבינה איך התרגשתי
אקונה מטטהוואואואווו
קולה כבוד להה!!!!!!!
שיהיה פעולה על זה
אמ.. להאמין ביכולות שלך ולצפות מעצמך ליותר. לא לכלוא את מה שאת מסוגלת אליו כזה..
בעצמך"
המטוס רעיון של חמדמדה
פוסעת
לא נוראאאאחמדמדהתכלס
אקונה מטטהלי אין רעיונות מעניינים
אבל תשאלי תמומחים שביננו

פוסעת
אקונה מטטהחיחיחיחיחיחייחייחיחיחיחי
יא דפפווקק

פוסעת
נוצת זהבטוב צודקת..כן זה עדיף

אקונה מטטהאזז??????
עדיף מאשר דיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים ודיבורים 

איוש האיפור
אוי אוי אוי השיער
וואי איזה חום
מתי נגמר?
הבגד שלך מוש
|קולות של בנות חופרות ברקע|

אקונה מטטהאני לא יודעת מה אני מעדשיפה

לוידעת..אולי לא..
אולי כן?
מריבות זה משגע תשכל
גלידה תות לימון?
אתה באמת סרוט ככ??????
או שאתה עושה את עצמך להנאתך???????
תנסי גם חחח
חחחחח
כולם פה סרוטטטייםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בלאגאניס'טכן זה באמת טעים..
וזה לא ככ טעיםם!!!!!!!!!!!
אני בעיקרון אוהבת רק את הווניל ואת התות
חשבתי שהלימון זה הווניל

נוצת זהבהקוד למקפיא הוא: ***** *** ****
ההיתי עובר לבנות

נשמע שקר לך

חם פה אשבלאגאניס'טלמרות התאוריות שלך שזה פסיכולוגי
וזה נכון תמידד (או לפחות כמעט תמיד) נגיד עם הבנדודים שלי כל הבנות יושבות ומדברות ורק אני הולכת לחדר בנים ואנחנו מכסחים שם אחד את השני מכות!
אחד הכפיםםםםםםם![]()
![]()
נוצת זהבוזה וואחד קשה....
(תכלס אני לא שומרת אבל מי שכן אנלא אגע בו....) ובלי לשפוט אותי !!!

אידיוטמשועמם...סתם סתם...

נוצת זהבסתם נשמה איזה יופי וכל זה וזה..
מה? איפה? למה?נוצת זהב
פוסעת
)נוצת זהבמסכנה..אאוצ'

אבל זה לא אומר הרבה.
למה כמה היו ל@יהיה בסדר.... ? (כן אני יודע, כמה... הייתי שם!) בנ"ע לוקחים הכל....
סיפור-
לסניף של יהיה בסדר.... היתה פעולה בשבת וכל החניכים ברחו. אז הוא קרא לנחמיה שיעזור ישר נחמיה נחלץ לעזרא, טוב לעזרה, ושאל אותו למה הוא קרא לו, אז ענה לו יהיה בסדר.... שהוא צריך מישהו שיתפוס מהרגלים.......
@יהיה בסדר.........
במפקד היו באזור ה30 40 כולם נכנסו לסניף...
וד"א זה פאת"ח כפ"ג כפר"א
פשוט אין לי את זה בראשי תיבות

אזז מה זה אומרר??????????
פתח תקווה כפר גנים כפר אברהם
הסבר הבדיחה זכרונה לברכה-
כל החניכים- משמע כל חניכי סניפו של יהיה בסדר....
לתפוס מהרגלים- משמע יהיה בסדר תופס מהידים. שכן אדם אחד תופס בידים, שלתופס ב' ידים ולנתפס ב' ידים משמע אם צריך רק עוד אדם אחד שיתפוס מהרגלים- שיש רק חניך אחד בסניף והדברים עמוקים הם.
ואם אתם זוכרים חתימות פה בפורום קבלו שכלול קצר שלי-
"להסביר בדיחה זה כמו לנתח צפרדע- יש אנשים שנהנים מזה"
ראית את המסרון ששלחתי לך? יופי.
אז זה!
כולם הבינו את הבדיחה אבל הצפרדע מתה.......
(זה היה הצפרדע)
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד