איך מעודדים ילדים לעבוד בכיתה? יש את הקבוצה הקבועה שעובדת יפה ואת קבוצת התלמידים שלא בא להם לעבוד והם מצפצפים ( אני מורה מחליפה שהכניסו אותי עכשיו עד סוף שנה)
צריכה רעיונותציפורי
נקודות שצוברים. דובי ג'לי למי שעובד יפהרחפת..
שיחות אישיות עם התלמידים שפחות עובדיםנירוונה
זה נוגע בהם ואם במהלך השיעור את רואה שזה לא הכי עוזר, תזכרי להם שדיברתם וכמה היית רוצה שהם ישתתפו
הייתי בצד המקבל
הדוכס מירוסלב
רעיון נוסףחי(נ)וך
אפשר גם לתגמל את הילדים העובדים ב'שטרות' שאת מכינה על נייר צבעוני. כדאי להכין שטרות של שקל, חמש, עשר, 20 וכד'. בסוף השנה את מביאה כל מיני פרסים והילדים קונים את זה במכירה בעזרת השטרות שאספו עם הזמן. בד"כ זה עובד אצל כולם, ומדרבן אותם לעבוד.
אפשר כמובן להשתמש בזה גם לעידוד שיעורי בית, יחס טוב לחברים וכד'.
בהצלחה!
כשעבדתי בהוראהאדל34אחרונה
גם לי היו תלמידים לומדים ותלמידים שהלימודים פחות מעניינים אותם. יש תלמידים שונים וצורות שונות של למידה.
אחד לומד בדרך הרגילה הפרונטלית, אחד צריך המחשה כמו תמונה, יותר כתיבה על הלוח, אחד מתחבר דרך שירים ומשחקי לימוד.
לדעתי חשוב שהמורה תגוון במהלך השיעור. לדוגמה: בכיתה א בשיעור: בתחילה הצגת הנושא ולימוד רגיל, אח"כ שיר בנושא, אחר כך משחק לימודי ובסוף דף עבודה. אגב, לא חייבים להמציא משחקי לימוד, יש כאלה שכבר מוכנים.
וכמובן, כמו שכתבו פרגון ופרסים לילדים שלומדים, או לאלה שהתקדמו זה מצוין.
לא צריךמשהאחרונה
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/