אני חדשה פה! ותודו שבחיים לא כתבה כאן חרסינאית! אריאל חרסינה אימפריה!
אז מה הולך פה ועל מה מדברים?
אני חדשה פה! ותודו שבחיים לא כתבה כאן חרסינאית! אריאל חרסינה אימפריה!
אז מה הולך פה ועל מה מדברים?
אבל חשבתי לתומי שזזה עוד סניף אחד של אריאל עם קיצור דרך מור כמו פג''ז משג''ב פאת'''ח (אגב לעזאזל מה זה פאתח)
וכו'
|מושעשע|רחלקהחרסינה- בעיקרון זה סוג של חומר, אבל זו גם שכונה של קרית ארבע.
משגב זה בכלל לא של אריאל!! של עזרא..!
קראתי את מכתב הפתיחה.. תודה=)
ולאלו שחיים בסרט-חרסינה היא שכונה מקססססימה ליד קרית ארבע היא חברון ,עיר האבות והאמהות.. בקריה יש סניף בנות וסניף בנים של אריאל ובחרסינה יש רק סניף בנות.. אז אני מהסניף בחרסינה.
ועכשיו אם אפשר אני רוצה לישפוך את ליבי ביפניכם
.. בחרסינה יש גם סניף בני עקיבא.. ובזמן האחרון החניכות שלי(אני מדריכה של נבטים) התחילו לעבור לבני עקיבא..ומתוך 16 חניכות שהיו לי נותרו 7..=(
יש למישו רעיונות איך לעצור את הזרם ואפילו להחזיר את חלקן?
הן עברו בגלל שבכיתה שכיתה שלהן הקוליות עברו לבני עקיבא ומי שרוצה להיות קרובה למלכות הכיתה עוברת גם-קיצר לחץ חברתי.. ולא בגלל שהן לא אוהבות אותי..
מיסטר דום
פגזניקית גאה!בתור מדריכה?
ויש עם מי לדבר? וכמה המקום הזה פעיל? וואו יש לי הרבה שאלות!
רחלקה
תקנאו!]
ברוכה הבאה.
(נעים מאד, אהרל'ה, ממנהלי הפורום, בתפקיד האיש הרע, אממ..תשאלי את האנשים פה...
)
אבל הוא נראה מצחיק... (שם, שם)
פגזניקית גאה!מישהיא רוצה להגיד משהו??
חחח..
..בעזהי"ת
זה ההם מהמחנה, של "יאלה סניף חרסינה, קבלו ת'לימוזינה, נהפוך אותכם לטחינה, תהיו מרוסקים."
מאיזה סניף את?
בס"ד
למה היית יומיים שלושה חניכה בשעלבים??
מתי זה היה?
בע"ה
איך הגעת למצב מביש שכזה?
חחח..
|משעשעת את עצמה|
אביהה!!!!
אני קורא אותך לסדר!!!
קחי מפה את כ-ל השירשור הזה, למא"ה מיד!
ואחר כך אתם עוד מתלוננות על המחיצה!!!
מיד! למא"ה!
בס"ד
שמפנים אליו את כל הפסולת!
לא נאה ולא יאה!
לא אצלי בפורום

פגזניקית גאה!חרסינה אימפריה קרית ארבע אמא שלו....(והמבין יבין...)
מלכה-ד"ש מהשירים בטיול שנתי ומהמים...
מה את כזה בהלם??
יש לנו אינטרנט חדש...
לא היה לכם.. רימון?
ונכנס אלהם מודעות האינטרנט מתי יגיע אליכם גם דברים אחרים??
ואחנו גרים בתוך קרוואנים ואין לנו מים וחשמל וכמובן שלא אינטרנט! כל בוקר אני קמה והולכת לישאוב מים מהבאר ואח"כ אני טוחנת קמח ומכינה לחם..
נעים להכיר!
הכול בצחוק מלכה אל תיקחי ללב ואגב נכון המים של הבאר הכי טעימים??
-בצחוק גמור למי שלא הבין|איי נוסטלגיה נוסטלגיה........(נזכר ביימי החלבן השכונתי והפרימוס..)
סתאאם את האמת בחיים של פעם היה איזה סוג של פשטות וחכמה ועדניות אבל גם קושי אני אומר אם נדע שהטכנולוגיה תשמש אותנו ולא נהיה אובססיבים להקלות בחיים שלנו זה יה טוב כי למש להשינוי המבורך מכונת הכביסה איזה קשה היה לכבס פעם או לייבש ולהוריד כתמים וכו' זה לקח יום שלם אבל ב\פע היה גם מתים מוקדם אני אומר אם לא היינו מתעצלים ומשמשים את הטכנולוגיה לדברים רעים והיא הייתה מתקדמת ברוב הרופאה וכו' למשל איז שטות זאת טלוויזיה אנשים פעם היו ממלאים את הימים שלהם בתוכן במשמעות ספרים וכו' היום אנשים רתוקים למסך כמו זומבים ואחרים מפחד להתקלקל נהים פאנטיפ ומטורפים וכו' אני ואמר שאם היינו מוצאים את האמצע זה היה מעולה לדעת שלא תמיד חייב לסעת במכונית של נסיעה הליכה של 5 דקות אלא ללכת כמה שיותר הכי בריא ובגלל זה בגלל שאנשים התרגלו הכול באוטובוסים מכוניות וכו' יש שמנותצ יתר וכו' וגם למשל תעשיית הג'אנק פוד זה זבל!! אני לא אומר הטכנולוגיה והשינוי הוא מבורך כי תוחלת החיים היום היא יותר משל פעם אבל גם היום יש יותר מחלות ותמותות מוזרות! אם היינו מתפתחים ב:היגיינה רפואה ומסחר זה היה הכי טוב אני נגד הג'אנק וכל הווג'רס וכו' הינו חיים יותר טוב!! הינו יתר בריאים וספורטיבים וכו'
א. מתערבת איתך שהשם שלך יותר ענתיקה!
ב. הטלויזיה זה באמת משו רע למלא איתו תיום..אבל אני שמעתי על עוד משו-אינטרנט! בחיים לא ניפגשתי בזה, אבל שמעתי שיש אנשים שיושבים שעות מול המחשב וכותבים באיזה דבר שנקרה פורום! לא להאמין! אפרופו מוסד לגמילה..
כי מלכה הייתה לפני יוסף..
ב.מעניין מה את עושה עכשיו אהה??לא חשבתי שתתמכרי בכזאתי מהירות!!
כי אני כנראה כבר ההיתי מכורה מלידה ורק עכשיו גיליתי את עצמי..
(מסמיק)
סתם.. ההיתי כותבת במקומות אחרים..(העבר האפל שלי)
פגזניקית גאה!
מיסטר דוםמניסיון אני אומר הפורום הזה חיי ותוסס ואפילו שהגוזלים םרחו מהקן ופתחו לעצמם פורומים משלהם 'לפני' ו'אחורי' המחיצה עדדין כולם זוכרים את האמא הרוחנית את הפורום המקסים הזה תורה חיים בע!ז וזה לא רק סיסמה!!
פגזניקית גאה!
תפוזה 1למישו פה יש בעיה עם רוסים?
אז שיהיה ברור-אני רוסיה גאה!
ושימותו הקנאים! כפרה על העם הרוסי.. 
ב.רוסים מאוד נחמדים ויעילים מהה אם לא היו רוסים הבתי חולים היו פשוט קורסים ..
ומה עם כל הבתי ספר מי היה מנקה אותם בדיוק?? ואיפה הקופות חולים משתלבים בנושא הזה?? ותארי לך גם הצער בעלי חיים הם פשוט פורחים מן העולם ממזמן !!
א. בגלל שרק לרוסים יש כלבים וחיות אחרות
ב.כי רק רוסים מתעללים בחיות!
סתאאם מלכככה באאממת שהכול פה בצחוק ואל תקחי קשה מת על הרוסים (אני רבע)
בס"ד
[גם את נדבקת בניחא?]
שהוא חשב לנעול ולא ידע מה קורה...נראה לי הוא רוצה את האקשן הזה הוא אוהב את זה כמו אויר לנשימה!
ב.אני ממש בעד שנפסיק להגיב...
למה יש בעיה עם זה שלא היה לנו אינטרנט?
אשרינו שזכינו לא להיטמע...
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות