זו הכתבה שכתבתי השבוע.המקדש השלישי בדרך
עבר עריכה על ידי בן-ציון בתאריך י"ג בסיון תשע"ז 23:25
עריכה: אאוטינג, הכתבה נמצאת בתגובות
יפה מאודדאקונה מטטה

אתה כתבת את זהה??

לא נפתח לי שיח סוד
אני מעתיקה לךאקונה מטטה
עבר עריכה על ידי בן-ציון בתאריך י"ג בסיון תשע"ז 23:24

טרור? לא רק בישראל!\

אם עד היום חשבנו שהטרור הוא אזרח ישראלי, השבוע נוכחנו לדעת שזה לא לגמרי נכון... אמנם הטרור הוא בן בית אצלנו, אבל כנראה שהוא אורח גם במקומות אחרים. פיגוע ההתאבדות שאירע בבריטניה בו נהרגו ונפצעו עשרות אנשים עורר בהלה רבה במדינה ובעולם כולו. העולם החל להבין עם מי יש לנו עסק. דאע"ש לקח אחריות על הפיגוע. הטרור האסלאמי הקיצוני כבר פרץ מזמן את גבולותיו גם מעבר למדינתנו, מדינת ישראל. בשעת ביקורו של טראמפ בסעודיה, הוא נאם בפני מנהיגי האסלאם ואמר להם שהקיצוניות היא לא הדרך הטובה, וחייבים להילחם ולהפסיק את הטרור ולהכיר בחמאס ובחיזבאללה כארגוני טרור.

כך, לאט לאט אסף טראמפ סביבו קואליציה של מדינות אסלאמיות מתונות שהצטרפו למאבק בטרור. והשבוע התקדם העולם צעד חשוב בנוגע לכך.

סעודיה, מצרים, איחוד האמירויות, בחריין ותימן ניתקו קשרים עם מדינת קטאר. חמש המדינות המוסלמיות נימקו את המהלך בשל מה שהגדירו כתמיכתה של קטאר בארגוני טרור ובארגונים קיצוניים. אליהן הצטרפה בהמשך גם המלדיביים.

נשיא ארה"ב הביע תמיכה במהלך זה.

כל זה טוב ויפה.

אבל.

אני רוצה להסב את תשומת ליבנו לכך שהתקשורת בישראל עסקה בפיגועים ברחבי העולם השבוע כמעט כל הזמן. אני לא אומר שזה לא חשוב. אני לא אומר שזה לא עצוב שאנשים נרצחים בגלל פיגועי טרור רצחניים ע"י טרוריסטים אסלאמיים קיצוניים. אבל קצת פרופורציות. אני באופן אישי חושב שכדאי להתרכז בעצמינו. יש אצלינו מספיק בעיות ומספיק דברים לבכות עליהם. תאמינו לי-לא חסר. הטרור עדיין תושב ישראלי ואנחנו צריכים למצוא דרכים לטפל בו קודם כל פה. עניי עירך קודמים.

תודה לך שיח סודאחרונה
ו @המקדש השלישי בדרך
כתבת מקסים!!!
אוהבת לקרוא את הכתבות שלך
אקטואליות, מובנות מאוד שזה חשוב, בשפה ברורה... שכוייח
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך