זו הכתבה שכתבתי השבוע.המקדש השלישי בדרך
מה אומרים?המקדש השלישי בדרך
יפה מאודדאקונה מטטה
אתה כתבת את זהה??
כן...המקדש השלישי בדרך
לא נפתח לי
שיח סוד
אני מעתיקה לך
אקונה מטטה
טרור? לא רק בישראל!\
אם עד היום חשבנו שהטרור הוא אזרח ישראלי, השבוע נוכחנו לדעת שזה לא לגמרי נכון... אמנם הטרור הוא בן בית אצלנו, אבל כנראה שהוא אורח גם במקומות אחרים. פיגוע ההתאבדות שאירע בבריטניה בו נהרגו ונפצעו עשרות אנשים עורר בהלה רבה במדינה ובעולם כולו. העולם החל להבין עם מי יש לנו עסק. דאע"ש לקח אחריות על הפיגוע. הטרור האסלאמי הקיצוני כבר פרץ מזמן את גבולותיו גם מעבר למדינתנו, מדינת ישראל. בשעת ביקורו של טראמפ בסעודיה, הוא נאם בפני מנהיגי האסלאם ואמר להם שהקיצוניות היא לא הדרך הטובה, וחייבים להילחם ולהפסיק את הטרור ולהכיר בחמאס ובחיזבאללה כארגוני טרור.
כך, לאט לאט אסף טראמפ סביבו קואליציה של מדינות אסלאמיות מתונות שהצטרפו למאבק בטרור. והשבוע התקדם העולם צעד חשוב בנוגע לכך.
סעודיה, מצרים, איחוד האמירויות, בחריין ותימן ניתקו קשרים עם מדינת קטאר. חמש המדינות המוסלמיות נימקו את המהלך בשל מה שהגדירו כתמיכתה של קטאר בארגוני טרור ובארגונים קיצוניים. אליהן הצטרפה בהמשך גם המלדיביים.
נשיא ארה"ב הביע תמיכה במהלך זה.
כל זה טוב ויפה.
אבל.
אני רוצה להסב את תשומת ליבנו לכך שהתקשורת בישראל עסקה בפיגועים ברחבי העולם השבוע כמעט כל הזמן. אני לא אומר שזה לא חשוב. אני לא אומר שזה לא עצוב שאנשים נרצחים בגלל פיגועי טרור רצחניים ע"י טרוריסטים אסלאמיים קיצוניים. אבל קצת פרופורציות. אני באופן אישי חושב שכדאי להתרכז בעצמינו. יש אצלינו מספיק בעיות ומספיק דברים לבכות עליהם. תאמינו לי-לא חסר. הטרור עדיין תושב ישראלי ואנחנו צריכים למצוא דרכים לטפל בו קודם כל פה. עניי עירך קודמים.
תודה לך
שיח סודאחרונה
כתבת מקסים!!!
אוהבת לקרוא את הכתבות שלך

אקטואליות, מובנות מאוד שזה חשוב, בשפה ברורה... שכוייח
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים