מישי מכירה את מדרשת טהר ?א"י לעמ'י
נמצאת שם ב"ה
נכספת
מה תירצי לדעת?
...א"י לעמ'י
ומי שלא בא ממקום כזה?
..נכספת
יש את מדרשת טהר הלב שמיועדת לבנות בעלות תשובה.
מדרשת טהר (הרגילה) מיועדת לבנות שגדלו בבית דתי כזה או אחר שכבר יש להן את הבסיס..
תירצי לשמוע עוד פרטים על המדרשה הרגילה?
כן. אשמח! אנחנו מדברות על אותו אחד נכון?א"י לעמ'י
פרטים על טהר שביד בנימין!נכספת
-מקום מדהים מדהים! הבנות מאוד מגוונות, יש שמגיעות מבתים דתיים לאומיים (משלל סוגיו), יש בתים חרדיים, אולפנות, תיכונותיים דתיים.. בשיעור נוגעים בכל דבר שקשור לחיים. מתזונה נכונה, זוגיות ועד הכנות לחגים ופרשת השבוע. השיעורים מאוד מגוונים.. חסידות- תניא, ליקוטי מוהרן וכו וגם הרב קוק. קשה מאוד להגדיר כי משתמשים בהרבה מאוד מקורות. יש גם טיולים ממש שווים. מכניסים קדושה לכל דבר. הגילאים זה בערך מ17 עד 23 (כדאי לברר עם המזכירות). לכי ליום פתוח!! אין כמו התרשמות ממשית. אני בוגרת משם וזו שנה מדהימה. מעשירה ככ. החיים נראים לגמרי אחרת כשיוצאים משם. נותנים לך כלים איך לחיות בעולם הזה הלא פשוט שלנו.. איך לברר מה נכון ומה לא. מה אמת. ממליצה מאוד מאוד!! צוות מקסים וזמין לכל דבר. אווירה נעימה. מדהים. משאירה מס של האחראית לכל שאלה שהיא- נורית- 0508684096
בעניין שאלות באמונה זה בדיוק המקום! דבר נוסף, יש גם שיעורי הלכה.
מה אני יעשה בנצרת עלית, אם כבר ביד בינימיןא"י לעמ'י
תתחברי לעבודת השם שלך מתוך מקום של מסירות נפש מדהימה ומשמחתlior7337
איזה סוג מדרשה זו?נעה שוסלראחרונה
הי, אני גם חושבת להמשיך במדרשה אבל ני מחפשת משו חזק אבל לא חב"ד משו ברעיון ברסלב נח נח נחי של הגבעות או משו![]()
תרבות המדרשות ב2025Sarah1920
קצת מביך אבל אני עכשו בודקת מדרשות ויצא לי לשמוע הרבה שלא כדאי ללכת לפי "מה שנחשב"
העניין הוא שאני לא מהמגזר אז אני לא באמת יודעת מה נחשב ומה לא אבל מעניין אותי לדעת
עזרה?
כן, היא פעילהנקדימון
מלגות במדרשהאנונימי (פותח)
היי, אני שמינסטית ובעז"ה שנה הבאה אלמד במדרשה.
אני מממנת את המדרשה בכוחות עצמי וב"ה העלות של המדרשה גבוהה, מאוד חשוב לי הלימודים והשנת מדרשה לכן אין לי ולא הייתה לי מחשבה לרגע שאוותר על המדרשה בגלל הכסף,
אך בכל זאת רוצה לשאול אם מישהו מכיר מלגות בזמן מדרשה? או לחילופין אדם שמבין בזה ויכול לעזור לי
תודה לכם, תבוא עליכם הברכה ומועדים לשמחה
עזרה בבקשההה!!!!!!!פלוניתאלמונית70
שלום לכולן!
אני מסיימת י"ב וחייבת עזרה לגבי מדרשות,
מישהי מכירה את נווה ירושלים? איך המדרשה? מה הסגנון? סגנון של הבנות וכו...
אני מחפשת מדרשה בסגנון חזק אבל לא יותר מדי..
תודה רבההה
היי, מישהי יכולה להמליץ לי על מדרשה?עפה
אם מישהי יודעת על משהו שיוכל להתאים לי אני ממש ממש אשמח לפרטים

אה ואני לפני שירות
מישהי?😟עפה
אולי מתת בכרמיאל יכול להתאים לךירושלמית:)
יש לך מספר או משהו?עפה
יש באתר שלהם מספר ליצירת קשרירושלמית:)
ממליצה למלא את השאלון הזהירושלמית:)
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://shvushon.github.io/midrashon/&ved=2ahUKEwiurKyTzfD6AhUO2aQKHTsTDWIQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0_MclmezkbBg5KF1QggiNS
תודה אנסה!עפה
וואלה המליץ לי על מתתעפה
מגניב😂ירושלמית:)
שובה? בעפרהתפוחית 1
תבדקי לגבי תכלת בצפתפלוניתאלמונית70אחרונה
לדעתי זה עונה על כל מה שכתבת 
מדרשת טהר- ביד בנימיןעשב לימוןאחרונה
מדרשת תכלת בצפת