פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
בא לי שרשור איזה טוב ה'ניגונא
ב"התפוז סיני
הוא התרגש כל כך. היינו בהלם מוחלט.
ישתבח שמוניגונא
מחר אולי מאשרים לי עוד פעם לנסוע לירושלים
וגם סבא דיבר עם אבאמא לגבי תוכנית אלול![]()
וגם לא היה לי כח לארגן את הדברים ולצאת הביתה היום ואז פתאום סבא בא לקחת אותי מהאולפנא![]()
ואז גם חזרתי איתו לאולפנא
חסדי שמים.תפוז סיני
והוא אמר רעיון חזק באמונה ששלוש שנים מחכים שידבר על נושאים אלה. סוף סוף נפתח, רק חבל שזה בפרידה.
רעיון שילווה לכל החיים.
רעיון שילווה לכל החיים.
ואו. רוצה לשתף?ניגונא
זה היה ארוך, אז בקצרה.תפוז סיני
מדובר באדם מאוד שכלי ולא דמות רבנית כלל.
ממש באופן כללי, עצם האמונה באלוקים זה חמישים אחוז נכון וחמישים אחוז טעות. היתרונות הרבים שיש לאדם הבוחר בחמישים אחוז שזה נכון לא מאפשרים לאדם צלול לבחור שלא להאמין. כגון: תקוה, עתיד מובטח, השגחה מלווה וכו'. הוא ירד הרבה מאוד לעומק העניין והסביר גם את ההבדלים העצומים בין המאמינים לאלה שלא זכו.
כמובן שהרעיון לא מיועד אלינו ישיר, אבל בהחלט רעיון שימושי מאוד כדי לדעת 'מה שתשיב לשואלים'.
ממש באופן כללי, עצם האמונה באלוקים זה חמישים אחוז נכון וחמישים אחוז טעות. היתרונות הרבים שיש לאדם הבוחר בחמישים אחוז שזה נכון לא מאפשרים לאדם צלול לבחור שלא להאמין. כגון: תקוה, עתיד מובטח, השגחה מלווה וכו'. הוא ירד הרבה מאוד לעומק העניין והסביר גם את ההבדלים העצומים בין המאמינים לאלה שלא זכו.
כמובן שהרעיון לא מיועד אלינו ישיר, אבל בהחלט רעיון שימושי מאוד כדי לדעת 'מה שתשיב לשואלים'.
ישמצב שתפרטי יותר?ניגונא
..תפוז סיני
*תפרט
הלואי והיה לי הזדמנות לסכם מסודר. אולי בהמשך אם לא אתעצל לסדר בראש אז אוכל להעלות על הכתב.
הלואי והיה לי הזדמנות לסכם מסודר. אולי בהמשך אם לא אתעצל לסדר בראש אז אוכל להעלות על הכתב.
מחילה.. אני אשמח. תודהניגונאאחרונה
תודה לה'שושנה בין החוחים
יש ברמצוה
משפחתנו גודלת - 2 לידות בשנה בממוצע
ישנתי 12 שעות הלילה
אני שמחה!
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים