ב"ה
כשהבכור שלי חוזר מהגן ורץ בכל הבית ומחפש אותי " מימה , מימה " ואז מתרפק עליי.
או שהוא רואה טלטלביז ואני בחדר , ואני אומרת לו : " אולי תבוא להיות קצת עם אמא במקום הטלטביז , אולי תביא לי חיבוק ? (אחרי שהוא בילה כל היום בחוץ גם עם סבתא וגם במעון ) אז הוא יורד מהכסא ורץ לחדר עם זרועותיו הקטנות המתוקות וקופץ עליי ולופט אותי בחיבוק חזק ..אני נמסה..
או שהוא מחכה לי על יד השירותים עד שאסיים , ואז אומר לי " מימה , בוא " מבקש שאלך לשחק איתו.
ועוד כהנה וכהנה דוגמאות מתוקות ...שדרך אגב יש לי יומן זכרונות שאני מתעדת את כל הדברים החמודים שילדיי עושים.
בכלל הבכור שלי מכניס לי הרבה הרבה שמחה לחיים , כל פעם מחדש הוא מלמד אותי שכן אפשר לחבק ולנשק במקום לכעוס ולגעור ...תנסו זאת ,ברגע של עצבים , להרים את הילדים ולחבק אותו ...הבכי מיד יפסק כי לפעמים כשאנחנו כועסים על הילד בפרט פעוטות , הם מתרגמים את ההבעות פנים שלנו כמשהו נוראי והחיבוק החם העוטף משדר להם , שזה בסדר ..אני עדיין אוהבת אותך למרות שעשית א..ב..ג..
והוא מלמד אותי כ"כ הרבה ,לא האמנתי שאפשר לאהוב ככה בחיי .
בתור רעיה- משמח אותי שיש לי גבר לדאוג לו , שיש על מי להתרפק , עם מי להתייעץ ועצותיו מאוד חכמות , כמו כן הוא תמיד נותן לי תחושה שאני הדבר הכי הכי יקר וחשוב לו בעולם ...ומעולם לא קיבלתי כזה יחס אז בהחלט שזוהי מתנה מה' שהיה שווה לחכות לה .
בתור אישה - כייף לי להראות טוב ולטפח את עצמי , לגלות את השנינות והעדינות הנשית שה' הטמיע במין הנשי.
להתפעל כל פעם מחדש משטף המחשבות שיש לי בראש ועל מהירות העשייה של המטלות ,משהו שרק אישה יכולה לעשות ,ובכלל מהכוח הנשי להתחבר לה' יתברך בלי הרבה התחכמויות וחקירות..בצורה טבעית להרגיש חיבור לאבא שבשמיים.