אחד מילדי אוהב מאד פצפוצי אורז בשוקולד ולא אוהב עוגות, אז אני מכינה את זה מידי פעם.
בד"כ אני ממיסה שוקולד עם קצפת ביחס של גנאש (2-2.5 חב' שוקולד מריר על 250 מ"ל - מיכל אחד).
לפעמים מוסיפה דבש.
בוחשת עם הפצפוצים ומקפיאה בעטרות ניר / בכוסיות.
אממה,
התוצאה טעימה אבל מפריע לי שהפצפוצים מאבדים בדרך את הפריכות שלהם. הם נהיים מעט רכים.
וזה לא שאני משהה אותם בתוך השוקולד המומס הרבה זמן....
משגע אותי.
נראה לי שגם בהמסה עם שמן זה קרה לי פעם.
למה זה קורה?
יש אולי דרכים למנוע מזה לקרות?
תודה!



בינתיים חשבתי שאולי זה כמו בס"ד - ע.י = עזרת ה'
)
)
