מורים של תיכון! לכאן בבקשה!אנונימי (פותח)

מתחילה ללמד באולפנה כשנת סטאז'.

וחוששת!

יש לי נסיון רב דווקא ביסודי, יודעת ב"ה  להחזיק כיתה וכו, 

ותיכון זה סיפור אחר. בוחנים אותך על כל תנועה והמורה צריכה להיות עם הרבה יותר ידע.

אשמח מאד לשמוע מכם/מכן עצות מה הוא מורה טוב בתיכון

קודם כל בטחון עצמי מאד מועיל- אז הנסיון מהיסודיאורין

והיכולת להחזיק כיתה- זה מקסים ומועיל. גם לתיכון. אלא שצריך לזכור שבתיכון צריך יותר לשכנע ולהסביר בנוסף להצבת גבולות, כי מדובר בגיל שפחות מבלים מתוך יראה.

להיות איפה שצריך להיותנוצת זהב

אבל לתת ספייס

להיות קשובה ומכילה ובראש של התלמידים

כי זה גיל ההתבגרות וההתמרדות וצריך לזרום עם הראש שלהם(שלנו ) כדי שנזרום על הראש של הצוות

בהצלחה

אהבה. אמון בטוב שלהם ובשינוי. סבלנות. סמכות. גבולות.נפש חיה.
שמאל דוחה ימין מקרבת
הרבה ידע נותן הרבה ביטחון ומשמעתבתאל1

מניסיון... שיעורים שבאתי עם פחות עבודה לפני כן-נראו בהתאם... תיכון כבר אי אפשר למרוח את התלמידים.[

וגם- שאת יודעת בדיוק מה את הולכת להעביר...זה תורם לביטחון

להתעניין מעבר.אנונימי (3)

את לא מרצה- את מורה.

אם השיעור מוביל לדיון אז לזרום עליו, לסגור שאלות..

אני לא יודעת בדיוק מה, אבל יכולה להגיד לך שעזבתי בית ספר בגלל היחס של מורות לתלמידים ועכשיו המורות שלי מדהימות, אני פנימיסטית ובאמת שהן השתדלו כמה שיותר להיות אמהות שלנו.

להיות פתוחות איתנו, אנחנו רואות מי אמיתית ופתוחה ומי כאילו.. זה יביא פתיחות גם מצידנו..

להתעניין אבל לא להידחף.

בהצלחה!!   לחנך אותנו זו שליחות!

מורה שלא מוותר לי ולא מוותר עליי.חן טוהר

^^^ חשוב מאד!אנונימי (3)

אבל בצורה אוהבת, לא קשוחה.

בתור תלמידהbatbat654

שמים לב באיזה רמה המורה מדברת ומתייחסת- יסודי או תיכון.

זה כולל גם בעניין העונשים ויחס תלמיד-מורה. לתת לתלמיד שעושה בעיות בשיעור אח"כ שיחה אישית. להבין מה עובר עליו. לא סתם להעניש. ודרך אגב, ללכת למנהל זה דבר לא מועיל. בכלל. בגיל הזה פשוט אח"כ יושבים ומתפוצצים מצחוק על מה שהמנהל אמר. זה לא מועיל לתלמיד ולא נותן לו מסר.

בהצלחה.

לא מתוך ניסיו אבל נראה לי ממש חשוב..שירה חדשה~

לא לנסות ליצור תחושה שאת יודעת הכל.. אם את יודעת אז נהדר, אם לא אז תודי בזה. רואים מתי את ממציאה.

ובכללי להיות כנה(כמה שיותר בלי לשבור את הדיסטנס כמובן..)

ולדעת לזרום, להתייחס אליהם כמו אל מבוגרים עם רצונות ואמונות ודעות משלהם.. 

ממש נכון מה ששירה חדשה אמרה.batbat654

אולי מורה שהתלמידים מוכנים לקבל ממנוהשמח בחלקואחרונה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך