אז יש לי משהו, שאני רוצה לדעת מה אתם אומרים.
טיפה ארוך..
כשהייתי קטנה, סביבות תחילת חמישית, הייתי שובבה. שובבה באמת. עשיתי שטויות, החברות שלי היו לא הכי טובות, בלשון נקיה.. היינו המופרעות...
וחגגנו.
בהתחלה, זה היה סתם שטויות, שח חהסתובב הרבה ברחוב ולעשות הרבה רעש ולהפריע לכל המורות ולמשוך המון המון תשומת לב. בהמשך, זה עבר להיות טיפה יותר רציני. התחילו קשרים עם בנים, וזה עבר מאחד לשני. ניסינו להסתיר אתזה, אבל לא הכי הלך לנו, ככה שיודעים עלינו חלק מהדברים..
והקשרים האלו התנתקו, כי הם היו ממש סתם ובלי שום בסיס,
ובנתיים, גדלתי עוד טיפה, והגעתי לשישית.
טיפה התמתנתי, כי גדלתי אחרי הכל, אבל עדיין לא מספיק.
והמשכתי טיפה. הפעם, יותר בנסתר מבנגלה, ופחות ידעו עלי.
ופיתחתי קשר יותר קרוב.
וזה היה טיפה יותר אמיתי.
לא הכרנו לבד, והוא לא התחיל איתי, ככה שהוא לא כזה רדוד, ואני לא כזאת שנדלקת על כל אחד, אבל מישהו שכנראה נורא "דאג" לנו, חיבר ביננו.
ואפשר להבין למה הוא חיבר. הוא חתיך ממש, ועם לב מושלם, ואני בדרך..
שמרנו נגיעה. שמרנו ממש. נפגשנו ממש קצת. היינו ממש מלא בטלפון.
זה לא שעשינו משהו נורא, אבל זה משפיע על הנפש מאד.
אחרי שכבר ההורים ידעו, ועוד כמה בסביבה, נפרדנו.
ובהתחלה נפרדנו כדי להראות לעולם שאנחנו לא ביחד.. תכלס כן רצינו להיפרד והבנו טוב מאד למה זה לא טוב לנו להישאר ביחד, ודיברנו על זה.
אבל בחופש היינו חוזרים לדבר. ואולי גם נפגשים.
זו הייתה התמודדות ממש קשה.
ונפלנו לפעמים.
מאז עד היום, אני ממש התחזקתי, ועליתי המון. אנחנו כבר לא מדברים, ואני מנסה כמה שיותר להיגמל מהמחשבות עליו, אבל אני לא כל כך מצליחה.
וזה מלחיץ אותי.
אני בסוף שביעית, באולפנה טובה, ואני רוצה להתחתן עם בחור דוס.
אבל למה שיגיע לי בחור דוס, אם אני לא הייתי דוסית?
למה שבחור דוס יסכים להתחתן עם בחורה שכבר התאהבה במישהו?? נכון, לא עשינו כלום ואפילו שמורנו נגיעה, אבל אם אני שמה את עצמי במקום שלו, לא הייתי רוצה.
מה אומרים?
אנשים שאני אשמח שיגיבו: @צהובה @just dance @טוב נו.. @נקודונת. @אונמר @*פסיקית @מדענית @*בננית* @המקדש השלישי בדרך @תן חיוךךך @ציף @פוסעת @ענבל @יהדות=דרך חיים @כנפיים @ריעות. @נפש חיה. @נגרינסקי @נחמיה17
@כולם מוזמנים!
כל המתויגים: סורי על החפירה..

תכלס נכון..
- לקראת נישואין וזוגיות