מי שאפילו קצת צורך תקשורת יודע שלא פעם ולא פעמיים ניסו להדביק פרשיות לראש הממשלה בנימין נתניהו. למה? פשוט כי יש אנשים שלא מרוצים ממה שהוא עושה. וכמובן התקשורת, מעוז השמאל שנמצאת במלחמת חורמה נגד נתניהו.
לא מזמן בעת שהיה דיון בכנסת בוועדה לביקורת המדינה, השתתף ראש הממשלה וחברי הכנסת שאלו אותו שאלות הקשורות בנושא מסוים. אחת השאלות נשאלה על ידי חברת כנסת מהשמאל שהאשימה את נתניהו בכשלון מדיני חרוץ. רה"מ ידוע בכשרון הדיבור שלו ומיד ענה לה באופן מרשים ביותר והפריך את כל טענותיה.
עיתונאים אוהבים "להדביק" לו פרשיות שישחירו את פניו. רק לפני שבועות ספורים פורסם שעיתונאי בכיר ישלם קנס לראש הממשלה ורעייתו כיוון שהמציא מקרה שלא היה ולא נברא.
כבר זמן רב שרה"מ מצוי בחקירה במשטרה והיועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט. על מה? באמת שעל שטויות. אבל, בתקשורת אוהבים לנפח דברים מסוג זה. הכותרת בעיתון אתמול הייתה "יש מספיק ראיות נגד רה"מ נתניהו". נשמע מפוצץ... בשורות הקטנות שמתחת כתוב שיש ראיות שיכולות להתפרש כפליליות. זה כבר פחות מפוצץ. אבל-התקשורת חייבת לעשות מזה עניין כי זה רה"מ!
אני מעריך מאד את בנימין נתניהו למרות שישנם לא מעט דברים שאני לא מסכים איתו. מי שמכיר אותו אפילו קצת יודע שהוא זהיר מאד. אני מאמין שהוא לא עושה דברים העלולים לסכן אותו אפילו בקצת, ולכן אין לי ספק שלא יצא מזה דבר רציני.
בתקשורת יגידו לכם שאנחנו שנייה לפני כתב אישום. לא חייבים להאמין להכל.
אהבתי

- לקראת נישואין וזוגיות