אני למדתי תכנות, ועובדת בחברת היטק, קרוב לשנה אני מרגישה שזה לא בשבילי. זה לא מוציא ממני את הפוטנציאל שבי. ואני מרגישה כבויה.
אני רואה בפייסבוק כל מיני דמויות כאלה מעצבת אופנה/ מטפלת במגע וכדומה שכל העולם מעריץ אותם ויש להם סיפוק בעבודתם ואני מקנאה. אני גם הייתי רוצה להרגיש אחת כזו שכולם מעריצים או שיהיה לי לקוחות מרוצות.
מרגישה שחוץ ממחשב אני לא עושה כלום.
רוצה לשנות מקצוע ואין לי אומץ, אני בת 32+ 4 וחצי אין לי זמן הרבה לעשות שינויים. בעלי דיגיי עסוק מעל הראש ברוך השם.אנחנו בקושי נפגשים ככה שלהכניס עוד לימודים נראה לי מטורף מצד שני -מרגישה תקועה בחיים.
מאוד אוהבת אנשים/ קהל. מה אתם מיעצים לי לשנות/ להמתין?
יש לנו אחד בעבודה שממש כיף לי לעבוד איתו כשזה קורה, הוא גם מתכנת אבל על פרויקטים אחרים.( עובד בסוף המזדרון לא לידי)
לרוב יוצא לנו סתם להיפגש במטבח או בכניסה לדבר קצת בוקר טוב איך בעבודה וקצת לצחוק.
אבל אחר כך אני לא מפסיקה לחשוב עליו. זה לא שהוא חתיך. אפשר לומר לא הטעם שלי אפילו.אבל האופי שלו, הכריזמה, הזרימה ממש כיפית איתו, ואל תחשבו זה לא שהוא מתנהג רק אליי ככה, הוא מתנהג כך לכולם. רק שאני מרגישה שאני מדברת איתו יש תכונה ממש נעימה .אם הוא מתקשר רגע לשלוחה יוצא לנו סתם לצחוק לדבר איזה 5 דקות עד שמגיע הנושא שאליו הוא התקשר.
מה לעשות? מצד אחד זה לא מה שיוביל אותי לבגוד בבעלי, הוא גם דתי ונשוי, מצד שני, מרגישה בדידה רגשית. מה עושים?

תגובה נפלאה