חידון התנ"ך המחוזי.123
עבר עריכה על ידי רותם בתאריך א טבת תשס"ו 12:42

סתם שתדעו בשביל הנחמדות שבדבר: 2 מנהלי הפורום כנראה יהיו בבמה בחידון התנ"ך המחוזי.

עברתי את החידון הבית-ספרי(לא שזה היה קשה מידי, אנשים פשוט לא למדו), אך יכול להיות שראש-הישיבה שלי(בישיבה הגבוהה שאני לומד, לא התיכונית) לא כ"כ ישמח לשמוע שיש לי מחשבה להשתתף בכל מיני חידונים שמורידים את ערכה של לימוד-התורה(מוריד את הערך לבחורי-ישיבה שיושבים באוהלה של תורה ולומדים תורה לשמה), אז ספק גדול אם אהיה אהיה בחידון.

אבל בכל מקרה אתם מוזמנים להגיע לחידון של מחוז מרכז, ע"מ לעודד את "רותם".

בצ"ל אריאל!

זה רק אני, או ש...דורותי
חידון התנ"ך אמור להיות לחב"א...ולא לזקנים שבינינו...
חידון התנ"ך.123

לא מדובר על חידון התנ"ך התנועתי, אלא הארצי.

בצ"ל אריאל!

אהה טוב!דורותי

כל הכבוד!

ככל שידוע לי הרב דוד חי הכהן נגד השתתפות בדבר הזה (הוא לא נגד חידוני תנ"ך אבל הוא נגד שאנחנו נשתתף בזה) כי:

זה מעורב- אני לא מסכימה עם התרוץ הזה..אבל זה מה שהבנתי בזמנו, כשאני הייתי בחידון התנ"ך העירוני.

אני לא היתי בחידון תנ"ךצחקן

ב"ה

אף פעם, אך להורים שלי | יש ספרים מחידונים שהם השתתפו בהם (לפני | יותר מ 23 שנה..)

למה - ב"ה?אנונימי (פותח)
כמו בכל דבר בעולם גם לחידוני התנ"ך יש צדדים חיוביים וצדדים שליליים.
אז קודם כל שכוייח לכל מי שעלה לחידון התנ"ך שתזכו תמיד ללמוד תורה ולהאדירה ודבר שני אני מקוה שכולנו נזכור לטובה את המפעל הענק הזה שקיים כבר עשרות שנים ושגורם ליהודים מכל העולם שרבים מהם אם מפעל זה לא היה קיים לא היו פותחים חומש סתם ככה בשביל ללמוד ובמקרים רבים לא היו פותחים תנ"ך בכלל אלמלא זה. ולא רק שזה מרבה לימוד תורה בעם אלא שזה גם מביא צעירים רבים מכל רחבי העולם לארץ ישראל (לחידון העולמי) וכך הם לומדים תנ"ך בצורה חיה ונפגשים עם המקומות שבו הילכו אבותינו - ושיו לב שליהודים שמגיעים לארץ לביקור בתור נוער יש סיכויים גבוהים יותר לעלות לארץ.

חג אורים שמח ושנזכה להרבות את אור התורה בעם,
נגה
חחחחחחחחחצחקן

ב"ה

אני כותב ב"ה בכל מכתב בהתחלה (לא נשכח בחתימה)

חחחחח

איזה קטע טוב!אנונימי (פותח)
סליחה על חוסר ההבנה שלי - זה באמת מצחיק........... (הצורה בה אני הבנתי את דבריך....)
לא נורא, אני מקווה שלא לקחת את דברי קשה מדי!
בברכה,
נגה
לא הבנתי את הבעיה..barak891
בס"ד

אני לא באה ח"ו לזלזל בדברי הרב דוד חי הכהן, אבל אני לא כ"כ מבינה למה יורד כאן ערך התורה.

בעייני זה פיספוס שבישיבות לומדים המון גמרא אבל לעומת הגמרא יש קצת הרגשה של הידע בקיאות של התנ"ך.

חוץ העניין הזה אני לא מבינה למה החידון עצמו מוריד מערך התורה? בעייני הוא ממש מעלה את ערכה ע"י זה שכל מיני ערסונים קקטנים שבחיים לא היו פותחים תנ"ך יושבים ולומדים בשביל החידון.

יכול להיות שאני אומרת את זה כי אף פעם לא הייתי שם ואני אומרת שאני באמת לא יודעת מה הולך שם בתכלס' אבל הייתי שמחה אם היית מוכן להסביר למה הרב מתנגד לזה?

שבוע צח ומוצלח,
בצלב"א.
זה מוריד את ערכה של התורה-hadar
בגלל שלומדים את התנ"ך בשביל החידון ולא בשביל ללמוד ולדעת תורה (לגבי אנשים שבלאו הכי לומדים תורה ולא "ערסונים קטנים")-לפי מה שאני הבנתי.
אולי זה טיפה מוריד את ערך התורהיוכי
אבל בסופו של דבר מגיעים למשהו טוב, שבעצם לומדים מלא מהתנ"ך... זה לא תוצאה חיובית???
זה מעלה את המודעות למסופר בתנ"ך, בסופו של דבר...3יפי
וזה, תודו שטוב....
בהצלוחה!נועהאחרונה

רותם יקירתנו, המון המון בהצלחה בדרך לחידון. וזיכרי שאנחנו תמיד מאחוריך ומעדדים כל הדרך.

סליחה על הקיפוח ב ה-צ-ל-ו-ח-ה ענק! לכל אלו שמתמודדים בדרך לחידון ובע"ה גם יגיעו לשלבי הגמר!

סומכחים עליכם צתיזגו אותו בכבוד!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך