זה שאתה מתקיף ככה אשכנזים, וכותב עליהם כאלו דברים זה ממש דעות קדומות וזה בדיוק אותו דבר כמו שאשכנזי יגיד דברים על ספרדי. במה אתה שונה בתגובתך?
אתה גם מתבסס על שמועות ושטויות!
מי אמר שכל האשכנזים עשירים? אתה לא מתבייש לדבר ככה כשאתה יודע שיש ה מ ו ן עניים בארץ! מכל העדות!
מה ז"א כל הכסף שיש להם? באמת... נו... מה אתה צוחק עלי?
ומי אמר שאשכנזים יותר טובים? הבל הבלים! כולנו באותה הרמה! פשוט כל אחד בא מתרבות אחרת ומנהגים שונים וזה עושה את ההבדל והקושי לעיתים. אתה לא צריך להתרגז כ"כ בגלל חוסר הבנה של אנשים בתרבויות. אתה כבר ילד גדול ואני בטוחה שאתה מבין ויודע שלא כל הורה שלא רוצה שילדיו יתחתנו עם מישהו מעדה אחרת זה אומר שההורה הוא בעל דעות קדומות וכו'. לא, צריך להיות מציאותיים, אני לא יודעת כמה זוגות שכל אחד מעדה שונה פגשת, אבל אני אישית פגשתי כמה ומכירה כמה וזה לא פשוט כ"כ להתרגל למהגים שונים. אז נכון, זה לא צריך להוות שיקול ובאמת גם נישואים של שני אנשים "בני אותה עדה" יכול להוליד קשיים ובעיות, בין אם זה אשכנזים, צ'רכסים, תוניסאים, תימנים,טריפולטאים, אתיופים, מרוקאים, תימנים, הונגרים וכו' (נראה לי שהבאתי מספיק דוגמאות
)
אבל באמת לא צריך להתרגז כ"כ ולהתעצבן, מי שבאמת עושה זאת משיקולים של דעות קדומות הבעיה אצלו, ואצלו בלבד, וזה לא צריך לעניין אותך, הוא יצטרך בסופו של דבר להתמודד עם עצמו.
אך שוב אל לך לשפוט כ"כ מהר, זה לא פייר, וכמו כן אינך יודע מה כל אדם עבר בחייו ומה הביא אותו למחשבות כאלו ואחרות...
בכל אופן אני מקווה שלא נפגעת מהתגובה הישירה שלי, זה כדי להראות לך עוד צד\ צדדים של המטבע
המשך לילה מקסים ונעים