אני נמצא פה באיזור הפעמיים בשבוע, כידוע.
השבת הקודמת היינו אמורים להיות בצפת בסוף זה חוזל"ש לפנימיה של ישל"צ.... הלכנו לשיעור של הרב נבנצל ואכלנו סעודה ג' על הגג של מרן רה"י. מוצ"ש תפילה שאני הקטן זכיתי להיות בה חזן (פאדיחות, כי אני ממש רציתי ואחרי שאמרו לי לי שאני יכול כי אמרתי שאני רוצה אז הגבאי, שבעונותיי לא שאלתי אותו מינה מישהו, אני לא חושב שהמישהו הזה יותר גדול ממני וכו' אבל לא נעים "להוריד" למרות שלא התחיל וזה עוד מילא למחרת התברר שהוא כהן...)
היתה תפילה כמסורת האשכנזים הישנה שמשום מה נשכחת.
עם ל"דוד ברוך" ו"למנצח בנגינות" במנגינה הידועה (כן כן, מסורת אשכנז, אין לי עצבים להוכיח להסביר).
עם והוא רחום של איזה 2 דק'
עם מנגינה בברכות ק"ש וקדיש
טוב. חזרנו בקו 1 כי המדריך לא רוצה ברכבת כי שמירת העיניים וכו' (לקח מלא זמן. ואני חושב שהלכתית זה לא בטוח נחוץ אבל לא למדתי עד הסוף גדרי דרכא אחרינא) לא אכחיש היה רע לפחות הנסיעה בקו 1 ואני לא רוצה שתצא תקלה תחת ידי אז לא אפרט.
הטיול 3 ימי נדחה להתחיל משלישי-
ואכן כך היה
יום שלישי- ויתיקן ונסיעה לנחל כזיב עם עצירה בעין מודע שבנס גלוי היה ריק יחסית. אמרו שאין זמן להיכנס למים כמובן שחבר'ה נכנסו ולא כ"כ אחרנו האמת...
אני הלכתי את הרוב לבד וחשבתי שנאבדתי בסוף התברר שפשוט הייתי הראשון כל הזמן....
סיימנו במעלות. המשכנו לעכו. את הסדר שעתיים רצופות אני ביליתי על המזרן (כן,ף מזרן! לא מזרון כלים יט ה) כי הייתי עייף מהותיקין והטיול. צרך לשתות!!!! די באסה...
ערבית ולחוף חצי התועדות על החוף וחוזרים לישון בידיעה שב"ה הותיקין חוזל"ש (אני לא נגד ותיקין פשוט זה קשה לי מדי)
יום רביעי- תפילה ב7:30 עד כמה שאפשר ולימוד שטייגען רצח שממש נהנתי ממנו עד איזור ה12 שיעור עם הרב קובי (שאני מכיר שניים מילדיו) מנחה ומתקפלים למסלול מעגלי מירון ואח"כ לנחל עמוד עליון. מע"ר שאני מכיר את אבא שלו פחות או יותר כי הוא ר"מ בישיבה ומוזיקאי. ופוגשים ישיבה של בן דוֹד (שיח... ל"ע...) ממשיכים מגיעים תשושים למירון מנסים לנצל קצת את ההזדמנות לרשב"י. פיצות. משיגים פרוטקציות להתקלח אצל חברים של המדריך מירון- אחלה מקום.
יום חמישי- ה' ישמור לא היה סדר כל היום
... בקושי זמן לנצל את רשב"י אז קמתי ותיקין (זה היה בתכנון שכולם יהיו ככה אבל בפועל, בצורה די נדירה- הדבר לא עלה...) הסתובבתי במירון. ביהכנ"ס היה נעול... (@ניגונא - תזכרי כשתחזרי לאולפנה לבדוק בעמוד חשמל שמול השער על הסלוטייפ של הודעת מכירה שם... יש שם... מזכרת קטנה...)
מנסים לנצל את רשב"י- נחל עמוד תחתון- עכשיו היה תורי להיות בסוף ולשחנ"ש עם המדריך המאסף... מגיעים בסוף נוסעים לכינר שמה רוחצים מעט... מנחה ארוח"צ וזזנו- חוזרים לישיבה ערבית ומי שרוצה ממשיך לירושלים.
יום שישי- אחלה טרמפים שבת עברה
ישב"צ במוצ"ש במקום מלווה מלכה. לא כ"כ נורא...
מחר הולכים לישיבה ואז לעתניאל בהצלחה לי.
- לקראת נישואין וזוגיות