שלום בנות...
אני לא בהריון, לא ילדתי.. אני בכלל לא נשואה. אבל מנסה להיעזר בכן ושמחה על האפשרות להישאר אנונימית כי מביך לדבר על זה.
אני בת 23, ומאז שאני זוכרת את עצמי בגיל צעיר - נניח מגיל ההתבגרות- כעשור
אני שעירה.
יש לי שיערות בכל מקום בגוף: בפנים צומח בפאות (לא בולט בצורה קיצונית אבל יש.....), בסנטר, שפם.. בזה אני מטפלת באמצעות שעווה, מפחיד אותי לייזר.
גם בגוף אני שעירה- עורף (אני כל הזמן לובשת חולצות דיי סגורות כדי שגם העורף יהיה מכוסה, זה ממש מביך אותי כמות השיער שיש שם...) חזה, בטן, בית שחי, גב רגליים ידיים ישבן.. ולא מדובר בשיערות בודדות פה ושם אלא ממש שיער כהה שחור וכמות גדולה.
במהלך כל השנים מאוד התביישתי בזה ולא הייתי מסוגלת לדבר על זה, פחדתי שבלילה החולצה של הפיג'מה תזוז ויראו את השערות, כמובן להחליף בגדים ליד בנות אחרות בכלל לא בא בחשבון... לא יכולה ללכת חופשי לבריכה כי יש עבודה להוריד מלא שערות לפני.. וזה עוד כסף קטן לעומת ההרגשה הרעה שזה עושה לי (גם בהווה קשה לי עם זה)
אני ממש מתביישת לדבר על זה עם חברות/ בנות משפחה
לפני כשנה התחלתי לשקול אופציה של לייזר. הגעתי לכמה מכוני לייזר ידועים ומוכרים וביקשתי הצעות מחיר, זה לא להאמין פשוט יקר העסק הזה.. 15,000-20,000 ש"ח.. אבל זו לא הנקודה.. קיבלתי המלצה ממכוני לייזר לבצע בדיקה הורמונלית. זה אכן מה שעשיתי ומסתבר שיש לי אנדרוגן קצת גבוה יותר מהנורמה.. כלומר יש שם לכל השיעור יתר הזה, זאת בעיה הורמונלית.
הלכתי לאנדוקרינולוגית והיא המליצה לקחת גלולות במשך תקופה כדי לדכא את הצמיחה של השערות. אני ממש ממש לא רוצה לקחת גלולות!! אני רוצה טיפול טבעי... ואני בתקופה של יציאה לדייטים וממש מפחיד אותי לחשוב מה יהיה אם פתאום אמצא את האחד.. אני לא מסוגלת לחשוב על להיות ככה שעירה.. קודם כל זה מפריע לי - לעצמי, כשאני מסתכלת.. זה לא אסתטי ולא נשי בעיני ואל תגידו לי לאהוב את זה !!! כי אני פשוט לא אוהבת את זה.
אני חושבת שאם אוכל לטפל בבעיה של השערות אצליח לאהוב את הגוף שלי יותר
וחוץ מזה, כשאני בזוגיות עם מישהו ובע"ה חתונה, צריך להרגיש בנוח באינטימיות.. וגם כמובן להיות נשית ואסתטית. אז אני לא רוצה להגיע לקשר מתקדם עם מישהו ופתאום להילחץ לפני החתונה (כי זה לא הגיוני לעשות שעווה בכל הגוף פתאום, פעם ראשונה לפני החתונה. צריך להתחיל לטפל בזה קודם. וגם בשבילי כמובן שאוכל להיות יותר משוחררת)
אני פונה אליכן כי אני בטוחה שיש כאן נשים עם ניסיון וזה יכול לעזור לי.. אני רוצה המלצות לטיפול טבעי ממי שמכירה. מאוד חשוב לי לקבל המלצות ואני לא מעזה לכתוב את זה בשם גלוי בקבוצות שאני חברה בהם... מתפדחת לשאול זה לא נעים. אז אני ממש מקווה שמכאן תבוא העזרה!!