אתמול בערב רצינו צימר, היינו לחוצים בזמן, חיפשנו משו באזור ירושלים. מצאנו צימר בארמון הנציב. התמונות כמובן מרשימות, גקוזי ענק... בדיוק מה שחיפשנו...
התקשרנו והבנאדם אמר שיש לו שני צימרים אחד במושבה הגרמנית או את זה בארמון הנציב. העדפנו את המושבה בגלל הקירבה למרכז העיר.
אמר שיתפנה ב11 זה היה אחלה לנו, יצאנו לאכול ובאזור 11 הגענו למקום.... מה אני אגיד לכם זוועה בהתגלמותה!!!! מקום ישן מגעיל, טחב על הקירות, מקלחת ישנה, בגקוזי מים ישנים עם לכלוכים, מזגן עבד בקושי... אמרתי לבעלי שאין מצב שאני נשארת במקום הזה והוא הסכים איתי בכל מילה. התבאסנו אשששששששש אמרנו יאללה נזוז נחזור הביתה. התקשרתי לבעל הצימר (השעה כבר התקרבה לאזור 12) אמרנו לו שאין מצב שאנחנו נשארים והשארנו לו כחמישית מהסכום (100) כפיצוי על הביטול.............. (זה סתם הלב הטוב של בעלי אני לא הייתי משאירה שקל) ההוא ניסה להיות נחמד ואמר לנו שניסע לארמון הנציב לצימר שם. ושהצימר הזה הרבה יותר טוב וכו' אני לא רציתי ובעלי רצה ולא רציתי לבאס אותו עד שהוא השקיע מאמץ וכסף וזמן.... הסכמתי ונסענו. ושם הזוועה חזרה על עצמה. סדינים מלוכלכים, המקלחת רטובה כאילו מישהו היה שם לפני דקה ולא ניגב...
קיצור 100% זילזול בלקוחות. אמרתי לבעלי שאני אפילו לא מסוגלת לצחצח שם שיניים וכדאי שנתקפל ונעוף משם.......
יצאנו משם, וחזרנו הביתה. מאוכזבים מאאאאאאד!!!!!!!!!
אז המסקנה שלי - אל תתפתו לסגור צימר לפני שאתם קוראים ביקורות!!! או שיש לכם המלצה מחבר.
אנחנו בד"כ קוראים מלא ביקורות על כל מקום אבל הפעם היינו לחוצים בזמן וככה זה היה נראה!!!
גם הפסדנו כסף של נסיעות, וגם מלא זמן שהיה נחסך לנו אם היינו יודעים מראש!!!!
אנחנו לפחות גרים באזור אז יכלנו לחזור הביתה...

ברור שבכך יש איסור חמור