פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
אח שלי הלך לרטורנו
יהודיה!!
הםםםםאקונה מטטה
בואי לאישיי
נקודונת.
בעצםבעצם, זה טוב בסוף.
עצוב שהגיע לזה אבל טוב שיצא.
חדשה פה?
עצוב שהגיע לזה אבל טוב שיצא.
חדשה פה?
לא תמיד יוצאיםטובים יותר משםאקונה מטטה
אבל גם בדרך כלל לא יוצאים מזה בלי להיכנס לכאלה מקומותהברוש הסטלן
או לעבור משהוא משמעותי
יש כאלה שמגיעים בצו...אקונה מטטה
שמשם הם לא יוצאים אנשים טובים יותר תאמין לי!!!
מיניסיון

..הברוש הסטלן
הי, מממ זה בטח קשה אבל תדעי שהגיוני שבאיזה שהוא מקום גם לו טוב עם זה, אולי עדיף את זה מאשר להמשיך להסתובב בלי לתפל... וואי שיהיה לו ממש בהצלחה... תבקרי אותו הוא רולי צריך אותך
(ממש סורי עם נדחפתי, בהצלחה
תודהיהודיה!!
בהתחלה אי אפשר לבקר האחים...אקונה מטטה
רק אחרי 3 שבועות האחים יכולים להגיע
מה זה...?שיח סוד
נראלי מקום שנגמלים בו מסמים.שעות של אמת.
אני צודקת?
נגמלים מכל מיני דברים..ירא שמים!
לא דווקא סמים
אקונה מטטה
רק לך מתאים לשים סמיילי שמח בשרשור כזה..
שעות של אמת.
זה לא שמח!!!!אקונה מטטה
זה כזה סמיילי עם מלא משמעויות
סמיילי רב משמעות..שעות של אמת.
כעעעאקונה מטטהאחרונה
תקחי אתזה בתור משהו משמח..זה מקום ששם~עלמה~
הוא יקבל את ההעזרה הכי טובה.
פועל במה
אל תדאגי! הוא יצא משם הרבה יותר טוב בעז''ה!
בעז"ה משם הוא יצמח לטובה. אל תדאגי. והכי חשוב תפילה-פותחת שעאוהבת לאפות...
שערי שמיים(:אוהבת לאפות...
וואו. בהצלחה יקרה, שולחת מלא חיבוקים.מגדלור באפלה
זו עומדת להיות תקופה לא קלה, גם לכם כמשפחה וודאי שלו.
תשדלי לזכור גם מתוך הקושי- שבסופו של דבר זה יביא אותו למקום יותר נכון, יותר בריא.
מאחלת לכם רק טוב, שבע"ה יגיע כמה שיותר מהר.
(ואם מותר לי להוסיף משהו שלמדתי על בשרי- שתדעי שמותר לך מותר לך מותר לך לומר שקשה לך בגללו. לא ממקום של האשמה, אלא באמת ממקום שהוא אח שלך והוא כל כך חשוב לך ויש לך קושי להתמודד ולהכיל ואת גם צריכה חיבוק ותמיכה ושיגידו לך שאת גיבורה כי כן זה קשה גם לך.
יש לנו נטייה להשתיק את הקושי שלנו שנוצר מהקושי של אדם אחר, כי "לו קשה יותר והוא לא בחר בזה אז מי אני שאגיד שקשה לי". זה לא נכון! כן צריך להיות עם טקט, מתי מתאים לדבר על הכאב שלך ועל הקושי, אבל אל תדחיקי אותו, תספרי למישהו שאת סומכת עליו שקשה לך. ואם מישהו מגיב לקושי שלך לא נכון (לדוגמה בצורה שהזכרתי למעלה), פשוט תחפשי מישהו אחר שידע להכיל אותך כמו שצריך. זה שאחד לא הצליח להחבר לכאב שלך לא אומר שהכאב שלך ראוי לזילזול או שהוא מטופש, קטנוני או ילדותי.)
(וגם- אני תמיד כאן בשביל כל דבר, אם רק תרצי).
תשדלי לזכור גם מתוך הקושי- שבסופו של דבר זה יביא אותו למקום יותר נכון, יותר בריא.
מאחלת לכם רק טוב, שבע"ה יגיע כמה שיותר מהר.
(ואם מותר לי להוסיף משהו שלמדתי על בשרי- שתדעי שמותר לך מותר לך מותר לך לומר שקשה לך בגללו. לא ממקום של האשמה, אלא באמת ממקום שהוא אח שלך והוא כל כך חשוב לך ויש לך קושי להתמודד ולהכיל ואת גם צריכה חיבוק ותמיכה ושיגידו לך שאת גיבורה כי כן זה קשה גם לך.
יש לנו נטייה להשתיק את הקושי שלנו שנוצר מהקושי של אדם אחר, כי "לו קשה יותר והוא לא בחר בזה אז מי אני שאגיד שקשה לי". זה לא נכון! כן צריך להיות עם טקט, מתי מתאים לדבר על הכאב שלך ועל הקושי, אבל אל תדחיקי אותו, תספרי למישהו שאת סומכת עליו שקשה לך. ואם מישהו מגיב לקושי שלך לא נכון (לדוגמה בצורה שהזכרתי למעלה), פשוט תחפשי מישהו אחר שידע להכיל אותך כמו שצריך. זה שאחד לא הצליח להחבר לכאב שלך לא אומר שהכאב שלך ראוי לזילזול או שהוא מטופש, קטנוני או ילדותי.)
(וגם- אני תמיד כאן בשביל כל דבר, אם רק תרצי).
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?
חורף בריא לכולם
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות