בעזרת ה'!
לילה טוב לכולם!
מה שלומכם?
יש לי נושא שמציק לי הרבה זמן ורציתי לשתפכם. בבקשה תגיבו בכנות.
אז ככה-
בערך מאז שאני בתנועה אני כל החים שומעת את המשפטים "חב"ב לא עושים פה כלום" , "התנועה קטנה אז אין לה חב"ב " , "באריאל חב"ב זה רק בוגרים" ועוד הרבה שכאלו שאתם בטח מכירים.
עכשיו כמה מכם בטח כבר מכינים ת'תגובה של -"מה את רוצה מקימים גרעין חב"ב וכו'...." אז זהו שאני יודעת את זה ואני אפילו פועלת כמיטב יכולתי עבור זה (וזה לא כ"כ ההרבה..) ובכל זאת כותבת פה.
יש לנו מן נטיה כזו לקטר על דברים שאינם וכשאנשים מביאים אותם להתעצל מלפתחם. אני תמיד היתי בדעה שרעיונות גדולים של הנוער שלנו נתקעים ברעיונות כי גם אם יש הרבה אנשים טובים - לא לכולם יש זמן או כוח או רצון לקחת אחריות על פרויקטים גדולים ולצערינו לתנועה אין מספיק כוח אדם לבצע הכל, וזה כמובן ברור ומתקבל לחלוטין על הדעת כי יחסית לתנועה עם כ"כ מעט כוח אדם אנחנו עושים המון בעזרת נוער עם כוח רצון .
"יופי- אז מה את רוצה?"
אז זה ככה-זה הזמן להוכיח שיש עלינו!שיש לנו רצון וכוח להוציא את החינוך שלנו החוצה.הרי תנועת נוער קימת כדי להתמלא ולמלא אחרים. הדרך למלא היא ע"י מעשים אם בהדרכה או קומונה בתנועה ואם בהשתתפות בחבריא ב' התנועתית בפעילות מלאה (ולא רק בטיולים הנורא נחמדים !!!)המון נואמים לנו בסניף על החשיבות של הקיום שלו אבל תחשבו רגע הרי סניף זה לא רק חב"א , כל היופי של הסניף זה ביכולת שלו להחזיק חב"ב שמראה לעולם כמו מראה את החינוך שהוא ספג ב-8 שנים שלו בסניף. להוציא מהכוח אל הפועל את כל הלימוד כי הרי אין דומה הלומד ללומד ע"מ לעשות!
ועכשיו לת'כלס- אני אסביר בפשטות מה אני רוצה- עשו בשבילינו המון!חברה בגיל שלנו החליטו להזיז את החב"ב ממילים למעשה. זה מתחיל מ-4 רכזי החב"ב שעובדים קשה כל הזמן לשמור על קשר עם כולם ולהוכיח שיש עם מי ומה לעבוד וזה ממשיך בכל האנשים בכל האנשים הקטניםשדואגים לסניפיהם .
לאחרונה אנשים פה עובדים מאוד קשה ע"מ להגרעין חב"ב שיפעל!הם הכינו את כל התשתית מ-מה לאיך ואיפה ומתי .
הם בעצם השאירו לנו ממש מעט - רק לבוא ולשתף פעולה!זה הזמן שלנו!לא רק לדבר!לעשות. זה לא הרבה מדי זה לקחת את עצמינו ביום ראשון או שני הבא ולקום מהמחשב וללכת להראות לכולם שאנחנו כאן ואנחנו רוצים לשנות את מה שמסביבנו!אז בואו נתגמש קצת ונלך להרים יחד את הדגל!
בהצלחה רבה לכולנו!
בצפיה לבנין אריאל ולביאת משיח במהרה!
חג אורים שמח.
![]()