אני אוהבת אותן פריכות (לאחרונה גיליתי שאני לא מבינה את המושג פריכות כמו שצריך אז לפי "מילוג" פריך זה "בעל מרקם קשה ושברירי שמתפצח בקלות בפה; קריספי")
אבל תמיד הן יוצאות לי רכות.
ניסיתי כמה וכמה מתכונים ביניהם את המתכון על האריזת שוקולציפס של אופנהיימר ומתכונים שלקחתי מאנשים אחרי שטעמתי אצלם את העוגיות ואף פעם לא יוצא לי פריך ויבש אלא עוגיות רכות כאלה. אומנם לא מגעילות אבל בהחלט לא פריכות ויבשות.
ניסיתי אפילו כמעט לשרוף את העוגיות ועדיין...
ניסיתי גם עם טורבו וגם בלי טורבו..
ניסיתי למעוך את העוגיות לפני הכניסה לתבנית.
כמובן התנור חם כפי הדרוש לפני שהתבנית נכנסת...
אז איפה אני טועה?

הכי טעים זה כשזה דביק ורך
)

