חברי הפורום היקרים - חשוב!בסטר

אם שמתם לב, ואם לא - אתר "מרכז ההדרכה", שלא עודכן כבר למעלה מחודש בגלל חודש ארגון, עבר הלילה שדרוג בכוונה לההפך לאתר של חבריא ב.

למה זה חשוב? למה צריך נוסף לאתר הרשמי גם אתר של חבריא ב? אולי אני אכתוב מאוחר יותר, ואם יש פה למשהו דעה - הוא גם יכול להוסיף.

העניין הוא כזה:

באתר של חבריא ב, פתחתי מערכת פורומים, בגלל שעינת רכזת ההדרכה רצתה שו"ת.

הציע לי "דרדקי" שנקים כבר אתר של אריאל. שוב - אני לא רואה בזה שום רשמיות מהתנועה, פשוט ההצעה היאשהכל יהיה באתר אחד.

השאלה המתבקשת היא אם בא לכם:

בגלל שאין פורום - פשוט כיתבו את דעותיכם:

האם להעביר את הפורום לאתר של חבריא ב - או להשאירו בערוץ 7? (כמובן לא במקום, רק לעבור לשם?)

תגובה ראשונה -שלי:בסטר
אני בעד.
דעתידרדקי

לא איכפת לי איפה יש פורם. אבל שכל דיברי האינטרנט של אריאל יהיו במקום אחד.
או שהשו"ת יעבור לפורם נפרד לזה כאן. או שהפורם יהיה שם. זה מגוחך שעם מספר כה קטן של אנשים פוטנציאלים יהיה פיזור. וגם מגוחך שבאתר של חבריא ב כתוב מערכת פורמים כשאני יכול רק לשאול את עינת שאלות ודיונים אחרים אני לא יכול כי אין לעינת זמן לזה או כי זה שאלה שלא שואלים אותה.
עד מתי הפילוג????

לא שואלים אותה=דרדקי
מי בא לגרעין וכו', שזה פשוט לא שייך לה ולא ח"ו בגלל גרעון וכו'.
וואלה!אנונימי (פותח)

אני בעד.

גם מי שלא איכפת לודרדקי

שיכתוב שלא איכפת לו.

אני מעדיף את הצורה בה בנוי הפורם השני. אבל יש שם 3 חסרונות:
1. מסר אישי עם מגבלה של 50[לשם המחשה היום רשמתי איזה 40 מסרים וקיבלתי יותר]
2. הסימון של מסר אישי מעצבן[אותי]
3. השרשור שם, אין "מדרגות" ולפעמים זה מקשה על ההבנה מי כתב למי[זה יקרה]

"בסטר", אם תוכל לטפל בזה[במיוחד בשלישי] זה יעלה את רמת הפורם

היתרון שם:
1. זה אתר של אריאל[חב"ב, אבל לתנועה], יותר אנשים יהיו שם.
2. אתר של אריאל, שם בכל אופן יפורסמו כל הדברים
3. עינת כנראה לא תבוא לכאן. שם הכל יהיה ביחד.

יתרון וחסרון שם:
יותר כפוף לההנהלה, יש בזהגם יתרון, אבלגם חיסרון.

בקשר למה שביקשתבסטר

אני אנסה, אבל זה נראה לי בעיתי לטפל בזה - פשוט כך בנוי הפורום.

אני אבדוק...

בקשר לתיבת מסר אישיבסטר

הגדלתי אותה, נראה לי זה יספיק לך, ואתה גם נראה לי מקרה מיוחד...

לגבי השאר - אני לא רואה פיתרון

תודה רבהדרדקי

אין אפשרות לעשות מדרגות???
יש אפשרות להביא את עינת לכאן?[אבל אז צריכים גם לבקש פורם בשבילה..., ולא בטוח יתנו לנו אחד]

אני לא מצליח לעשות מדרגותבסטר
אבל לפי מה שביררתי וראיתי, אלו הפורומים הכי נפוצים... אתה פשוט כותב: לבסטר - ..." או משהו, לא נראה לי כזה בלאגן. מבחינת נוחות הוא נראה לי בסדר.
יש שם משהו שעדיף על מדרגות!צחי קנטור
מי שרוצה להגיב ושידעו על מה הוא מגיב, לוחץ על "צטט" בהודעה עליה הוא רוצה להגיב, ובתוך התגובה שלו רואים לאיזו הודעה הוא מגיב. פה יש לפעמים, עם כל הכבוד, בלאגנים עם המדרגות וגם כשיש אותן לא ברור למי מגיבים. לבסטר, אל תטרח לנסות ולעשות מדרגות, כי אי אפשר עם פורום כזה (אני יודע כי אני משתמש בפורום כזה באתר שלי, ובדקתי במסד הנתונים אם יש אפשרות כזאת ומתברר שאין אפשרות כזאת).
זו בעיה...יוכי
מה שאמרת... ברור שיהיה לך הרבה יותר נוח אם הפורומים יהיו בנויים כמו שהפורום הזה בנוי... כי ככה כבר התרגלת אבל דוגרי קצת קשה למצוא פורומים כאלו... אין מה לעשות... כל פורום שונה מהשני...
עדיין לא אמרת את הדעה שלךדרדקי
בעד או נגד?
אהההיוכי
אני בעד ערוץ 7.... בדיוק מהסיבה שזה פי 1000 יותר נוח מכל פורום אחר... וגם כבר התרגלנו להיות כאן...
בעד להשאר פה.yehciel666
למה לעבור? בשביל להרגיש טוב אם זה שאתה זה שמתחזק את הפורום? עדיין לא מצאתי סיבה אחת לעבור... אתה לוידע כמה בעיות מחכות לך בפורום שלך, למה להסתבך? פה טוב, אז תשאר... ובקשר לפינה של עינת, שהיא תהיה שם, והפורום פה... מה הבעי'ה? למה צריך ללכת ברגל בין הפינה לפורום? כולה לוחצים על קישור שבכל מקרה לוחצים... אז תפסיקו לחפש תירוצים, תשארו וזהו.
אתה פשוט מגעילבסטר

"להרגיש טוב שאני זה שמתחזק את הפורום"?

לא רק שההצעה לא הייתה שלי, אלא של דרדקי, החלטנו בסה"כ לעשות בדיקה מה מעדיפים שאר חברי הפורום.

אם היית יודעכמה שעות אני עובד ביום על האתר הזה ללא כל תמורה, הייתה מתבייש במה שכתבת.

אתה עובד שעות ביום על האתר?צחי קנטור
שעה ביום זה מספיק לגמרי... למה צריך כמה שעות?
אני מתנצל אם הובנתי לא נכוןצחי קנטור

העירו לי על כך, ואני מבקש להדגיש כי כוונתי אינה ח"ו לפגוע באף אחד, אלא רק לשאול שאלה, כי פשוט חשבתי שלא צריך יותר משעה ביום. מכל מקום מגיע, לדעתי, לבסטר יישר כח גדול על השקעתו.

אם העניין היהבסטר

רק לבנות את האתר, וברוך ה', אם המחשב שלי זה גם בלאאאגן, שהוא נתקע הרבה, אבל כל יומיים עושים לי השרתים בלאגן, ואני צריך להחליף ולחזור ופה ושם.

בלאגן, עכשיו בחודש האחרון לא נגעתי באתר בגלל חודש הארגון, אבל כללית אני משקיע בו הרבה זמן...

אז שכוייח על המסירות!צחי קנטור
סליחה! סליחה! סליחה!yehciel666
באמת שלא התכוונתי, זה היה כזה בציניות... היה צריך שם איזה סמיילי ‎‎ אני באמת מצטער! תאמין לי שאני יודע כמה אתם משקיעים, גם אני התעסקתי בזה, ואני מאוד מבין כמה זמן והשקעה זה דורש... ממש כל הכבוד! בזכותכם הכל מתקתק, בעז"ה נצליח! ושוב ממש סליחה...!
לא ריך להתנצלבסטר

גם אני הייתי אתמול קצת תקיף, אולי בגלל שהייתי ממש עייף - אני מתנצל גם.

לאדרדקי

אני התנגדתי לפתיחת פורם באתר, עד שהוא נפתח[תשאל את יהודה גזבר, אחראי בניית האתר הרישמי. ותעיין קצת בהיסתריה]. ברגע שנפתח אמרתי נראה מה אנשים רוצים. יש יתרון אחד גדול בפורם שם. זה פורם רישמי, מספר האנשים שיהיו שם יהיה גדול יותר=יותר עשיה.

בכל זאת הכי חושב שיהיה רק פורם אחד, ולא, חלילה, יותר.

בעיהיוכי
ברגע שיפתחו שם פורום, אפחד לא יכול להבטיח שכולם יעברו לשם.. לאידעת... אפילו שהוא רשמי... אפשר בקלות להפוך את הפורום הזה להיות פורום רשמי של התנועה ואז מי שבאמת רוצה שיבוא...
את נכנסת לרכזותדרדקי

תשכנעי אותם.

עלי אני חושב שההנהלה כועסת קצת ([הרבה]) בגלל כל הגרעין[הייתי צריך להתדיין עם עינת, ואז עם המזכ"ל, ואני לא חושב שהם אהבו את הגישה שלי]
כמו שאמרתי, אני מתנגד לפתיחת פורמים אחרים של אריאל, ברגע שנפתח צריכים לוודא שכולם באותו מקום[ומקום אחד!]

אני יכולה לשכנע אותםיוכי
בדיוק כמו שכל אחד אחר יכול לשכנע אותם... אולי תהיה לי טיפה יותר השפעה עליהם אבל זה לא מה שיכריע את הכף כי יש גם אנשים אחרים בהנהלה שהם בדיוק באותה סמכות שלי תהיה ואפילו יותר גבוהה שמתנגדים... לאידעת, צריך איכשהו להסביר שלא הגיוני שזה יעבוד... בעז"ה נצליח...
חבר'ה, תבינו!בסטר

האתר של חבריא ב והפורומים שבו לא יהיו רשמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בניתי את האתר הזה על דעתי. אני מציע בכלל לחכות עד שייבנה האתר הרשמי של התנועה ולעשות שם פורום רשמי וקבוע.

נחכה עוד קצת, ולא יקרה כלום, הרי כבר יש אישור...

אני אישית -xxxבת-יםxxx

מעדיף להשאר כאן!

למה לעבור? הפורום כאן פועל כבר כמה חודשים, יש לו הרבה חברים רשומים. בשביל מה כל הבלאגן?

אם עינת רוצה לפתוח שו"ת - שתפתח אותו כאן, בפורום הזה.

אני מניח שאין לה בעיה עם זה שהפורום מעורב - כי כבר נפסק ע"י רבנים שזה אפשרי מבחינת ההלכה. אז מה הבעיה??

----------------------------

דרדקי:

באתר הרשמי לא יהיה בכלל מסרים אישיים, וכן לא תהיה הזחה ("מדרגות") בפורום. אז תתחיל להתרגל :  )

בצלב"א - בציפיה לאתר בקרוב אמן!

הבנתידרדקי

כאמור, לא היה אכפת לי, רק העיקר להישאר ביחד. אז כולם נשארים פה ולא כותבים בפורמים אחרים של אריאל[אם יפתחו] חוץ מהשו"ת שזה לא פורם...

אם לא יהיה מסרים יהיה מרד, הא הא הא הא הא

אם לא יהיו מסרים אישייםיוכי
אנשים פשוט ישארובפורום הזה... לא ניראלי שהוא הולך להיסגר בזמן הקרוב אם בכלל....
[זה המרד]...דרדקי
זה מה שהוחלט ע"י רבנים ומזכ"ל התנועה.xxxבת-יםxxx
אני לא בטוח שאני מביןדרדקיאחרונה

אם איני טועה, רב התנועה פוסק על קיומה. אם רב התנועה מתיר משהו או אוסר התנועה צריכה לפעול כן. הפרט הולך אחר רבותיו. אם רק התנועה היה אוסר פורם מעורב, אז היה אסור שלתנועה יהיה פורם מעורב, לי היה מותר כי הרב שלי התיר לי[בתנאים מסויימים אבל זה לא הנושא].

המזכ"ל לא קבע פסק הלכה, הוא קבע את דרך התנועה, כדי שלא נדרדר, כדי שלא יהיה הוצאת שם רע וכו', כאיש חינוך. במישור הפרטי אני הולך אחר רבי, הן לחומרה הן לקולא.[במיוחד שהוא היה הר"ם שלי, ולכן גם הוא האיש חינוך שלי[אני יודע שהלשון על הפנים...]

לדעתי עדיף להשאר פהראשון_בנשמ"ה
יותר נוח, וגם כולם התרגלו לזה.
אני בעדיהודי גאה
גם לדעתי עדיף להישאר פהhadar

עד שהתרגלנו.....נכנסתי לפורום באתר של חב"ב(ממש כל הכבוד על האתר הוא פשוט מעולה!) והיה לי חושך בעיניים, לא הבנתי מה הולך שם ולא הצלחתי לעשות כלום...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך