שלום לכולם זקוקה לעצה דחופה...
בעלי ואני נשואים 9 שנים+ 3.
כשהתחתנו עברנו לגור אצל הורי בעלי (שני הצדדים דחפו לזה-ענייני מנטליות), אני לא התנגדתי כי לבעלי היה חשוב להשאר בסביבת בית הכנסת וחשבנו שכך נחסוך יותר לרכישת בית.
השנה הראשונה היתה סיוט , חמותי התגלתה כאישה שתלטנית מאוד שהיתה צריכה לדעת לפרטי פרטים לאן אנחנו הולכים, כמה עלה כל דבר, היתה מחטטת לי במגרות וזה היה מגיע למצבים שהיתה צועקת על בעלי כשהייתי בהריון -למה העזתי לקנות לי סלט בעבודה כשאני יודעת שיש אוכל משבת.
ברחנו משם לפני הלידה אבל נשארנו בקרבתם בגלל העבודה של בעלי שהתחיל לעבוד עם אבא שלו בעסק המשפחתי למרות שהיתה לו עבודה מצויינת,על מנת ל"פתח את העסק".
עכשיו המשכורת של בעלי תלויה בחמי וכל פעם שבעלי צריך חופש או לסיים מוקדם הוא צריך לעבור תשאול אצל חמי
שמדווח כמובן הלאה ואחרי שעה מגיע טלפון מחמותי עם דרישה לפרטים נוספים.
ההורים והאחים שלו קופצים כל הזמן בלי להודיע ואפילו שהם רואים שאנחנו בדרך החוצה זה לא מפריע להם לשבת שעות כך שהמון מהתוכניות עם הילדים מתבטלות.
יש לנו לפעמים ארועים משפחתיים מקרבה של - בת מצווה של נכד של בת דודה של חמתי(ואני לא מגזימה), בעלי ואני מחליטים לא ללכת משיקולים כלכליים ושאם כל הכבוד יש לנו ילדים קטנים ואנחנו אפילו לא מכירים את בעלי הארוע. ואז חמותי מתחילה עם הטלפונים הבלתי פוסקים והשטיפות שאנחנו לא מכבדים אותה... ואז גם אבא שלו מתחיל בעבודה לדרוש מבעלי לכבד אותם ( הם איבדו לגמרי את הגבולות של אבא ובוס) ובעלי כמובן מציית מיד וכל החלטה משותפת שלו מתבטלת באותו רגע ואם אני לא מסכימה ללכת הוא הולך לבד.
חמותי ניסתה גם להכתיב לי גם איך לגדל את הילדים אבל במקרה הזה הגידול בשליטתי אז ידעתי לשים לה גבולות.
לא מדובר על מקרים זו השגרה היום יומית שלנו...בכל יום צץ משהו אחר. כל המצב גורם לי לכעס ומתחים עם בעלי כי אני מרגישה שהוא כמו סמרטוט שלהם ושהזוגיות ושמשפחה שלנו מתנהלת לפי הרצונות שלהם, לא עוזרות כל השיחות, הוא לא מבין למה זה מפריע לי.
עצוב לי לאמר שאני כבר לא יכולה לסבול את המשפחה של בעלי ולאט לאט גם את בעלי שלא שם גבולות גם אחרי 9 שנים.
אודה לעזרתכם![]()
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.