נוער יקר!
וודאי כולכם שמעתם על הרצח המזעזע שאירע בערב שבת קודש בית משפחת סלומון ביישוב נווה צוף. על המחבל הארור שחדר לבית המשפחה בעודם מקיימים "שלום זכר" לרגל הולדת הבן שנולד במזל טוב לאלעד הי"ד ולרעייתו שתיח'.
גם אתם, בדיוק כמוני, הזדעזעתם שראיתם את התמונות המזוויעות, שבה רואים דם יהודים מרוח על קירות הבית, ספוג בספות הסלון. גם אתם ראיתם את דמם של יוסף צבי, חיה אסתר ואלעד הי"ד שפוך על רצפת המטבח בבית המשפחה. גם אתם ראיתם, ולצערנו לא בפעם הראשונה, דם יהודים, דם מדמינו, בשר מבשרינו, שפוך ומרוח על קירות הבית, על שולחן השבת. גם אתם בכיתם ששמעתם שעוד יהודי, נשחט ונטבח בעודו לבוש בבגדי שבת, מזמר זמירות קודש.
אחים יקרים!
אם גם אתם נערים חדורי אידאלים, שמרגישים גם את הצער הגדול אחרי רצח מזעזע בסדר גודל כזה, אם גם לכם חשוב עם ישראל, אם גם אתם רוצים באמת להשפיע ולהועיל, יש לכם הזדמנות פז.
עם ישראל בצרה, הפתרון- תורה!
גם אני, ביחד עם כל חברי שעם ישראל חשוב להם, אשב היום חצי שעה ואלמד תורה לעילוי נשמתם של יוסף צבי, חיה אסתר ואלעד הי"ד שנרצחו ע"י בן עוולה בדקירות סכין. גם אני, כמו כל חברי שמרגישים את כאבם של אחינו, אשב היום חצי שעה ואלמד תהלים, גמרא, משנה, שולחן ערוך או כל ספר אחר, למען שמירת ביטחונם של יהודי ארץ ישראל ולהצלחת כל אנשי הצבא וכוחות הביטחון העומדים על משמר ארצנו.
גם אני אצעק אל ה'! צריך לצרוח, צריך להרים קול, די! אי אפשר עוד. ריבונו של עולם!!! רחם עלינו, חוסה על עמך! רחם על שכינתך הקדושה! הושיענו!
גם אני אתחזק בלימוד תורה ובעבודת ה'.
גם אני אהיה חייל בצבא ה'!!
כ"כ נכון
- לקראת נישואין וזוגיות