מי עוד בא איתי מחר לסיבו"ש?מלמעלה אלוקים

ובנות... לא התכוונתי איתי איתי כן? אני כבר אריאלניק מובהק...

(שבת הקרובה פעולת פתיחה ברחובות בנים!!!! |מתרגש|)

אני לא. יש הכתרה.פגזניקית גאה!
שיר, שכוייח!! איזה כיף לשמוע שאתה חוזר למקור..
אני!!! (סיבוב שערים- דוחה הכתרה!)מישי' מאפושו'
שיר אני בא איתך!!tomerittal
מה? אתה נכנס לרחובות?? ממתי? לא ידעתי..
אני באה בע"ה! [מחיצה אחורית, דעע]אוריה שמחה
בנים- תזהרו לכם לא לאחר!
זה חסר תקווה,מישהי5

בס"ד

לפני כל סיבו"ש אומרים את זה ותמיד יש את המאחרים.

אני גם באה בעז"ה.

את באמת נהנת שם?שוברת גלים
לא, הגברת ממשמר הצניעותשוברת גלים

אממ.. ישמצב, נראה=]=]חיוכים
אני נהנת שם בהחלט...!!אוריה שמחה
אם כבר עושים משו מועיל- דהיינו באים לסיבו"ש, אז שיהיה מועיל עד הסוף- דהיינו לתרום בפועל, מחיצה אחורית. הדבר היחיד שלא כיף- זה הבנים שבשביל הערך המקודש והנעלה -"סיבוב שערים" הם מוכנים לוותר על ערכים הרבה יותר בסיסים.. ודוחפים אותנו בגסות.. אבל העיקר שברמת הכלל זה לא קורה, והסיבוב נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב מפעם... ב"ה!  
תרשי לי לחלוק עליך.שוברת גלים

בע"ה

לא על הכל, אבל על חלק מן הדברים..
אבל זה דיון לזמן אחר.

לא קשור מעניינות או לא,SIMI

מציאות היא שיש בנים שמאחרים, וגם אם בנות ממש לא מעניינות אותם, יש בעיה שהם יעברו, ובהחלט צריך מחיצה מאחורה, ובנות שידאגו ל"מעבר בנים".

ובנים שיהיו ממושמעים.רחלקה

אני מבינה שזה קשה, אבל בכ"ז.

בכולופן, בנות- תרגעו. זה לא כזה נורא. כאילו שהערבים שמציצים מהחלונות לא מפריעים לרקוד? מעולם לא הבנתי...

בכל אופן, יוזמה ברוכה.

אויישש..tomerittal
מזכיר לי מקרה לא נעים שאיחרתי עם החניכים שלי לסיבו"ש ואז היינו צריכים לרוץ בבנות..
פפפ...מרב.אחרונה

לי הייתה פעם פאדיחה. ביום ירושלים.
ילדה קטנה (בת 11 וחצי) הולכת עם עוד חברה שלה, שכמעט בת 12, לירושלים, ביום ירושלים...
קיצר-- אנחנ כאלה שלא רוקדות באמצע הרחוב (עדיין) אז התקדמנו. והתקדמנו. והתקדמנו. ורצינו להיות הראשונות ראשונות. פתתאום אנחנו קולטות ת'צמנו בתוך הבנים. קיצר-- התחלנו לברוח משם כל עוד נפשנו בנו. מתישהו קלטנו שם איזה אישה אחת מדברת עם בעלה, אז קצת נרגענו שאנחנו לא הפוסטמות היחידות שתקועות ביןם הבנים, אבל המשכנו ללכת. וללכת. וללכת. מתישהו הגענו לכותל, התפללנו מנחה, והתיישבנו לנו בצד (בכניסה. ליד כל החיילים XD) ואכלנו ת'אוכל שקנינו בתחנה המרכזית. ופתאום אנחנו רואות נהרותש ל בנים זורמים מלמעלה (מהמדרגות. אנחנו ישבנו בכניסה שלמטה) ופשוט שמחנו שהיינו ראשונות.
אבל מאז היא כבר לא רוצה לבוא איתי ביום ירושלים.. ועכשיו זה יהיה עוד יותר פאדיחות אם ניתקע, למה אנחנו בנות 14 (ו-14 וחצי^^) אז אם נתקע באמצע הבניםם... אופסי דייזי~
יום ירושלים אח"כ לא יכלתי לנסוע. ושנה שעברה לא יכלתי, לוזוכרת למה~ אולי בגלל ההצגה שלנו? ישמצבב~

אני מכיר מקרוב מישהו שאיחר פעמיים...ישי ויזנר

אין מה לעשות- לפעמים מפספסים את קו 6 ואז הקו הבא הוא רק חצי שעה אח"כ ואז גם אם רצים את כל הדרך מאחרים.

בכ"מ- אין לנו שום עניין מיוחד לעבור דרככן.
אנחנו משתדלים לא לאחר, אבל מה לעשות, לא תמיד מצליחים. אנחנו בני אדם.
אני חושב שסתם עושים מזה סיפור גדול...

טיפשות לשמה.רחלקה

אין שום רע בהתנהלות שציינת לעיל.
ודיי ללגלג.

וזה בדיוק מה שהמחיצה האחורית עושה. מונעת ממס' מועט של בנים לעבור. מחכים שייתקבצו מספיק מאחרים ואז פותחים את המחיצה.
מה שבעיקר מציק שכל שניה [ממש!] עובר איזה בן.
פסדר, אני מבינה שמאחרים אבל אין לכם שום זכות להפריע למהלך התקין של הסיבוב.

אגב, אני לא יודעת עד כמה הדבר מתבצע בדרך הטובה...
שבחורה צועקת ורצה לפני בנים (....) - לא נשמע לי הכי "הלכה".
צ"ע.

זו הנקודה ^^^שוברת גלים
תפוח אדמה!שוברת גלים

בע"ה

התכוונתי ל:"אגב, אני לא יודעת עד כמה הדבר מתבצע בדרך הטובה...
שבחורה צועקת ורצה לפני בנים (....) - לא נשמע לי הכי "הלכה"."

חבוב תיזהר להגיד עליהם שהם לובשות סמטוטיםאנונימי (פותח)
הם יכסחו אותך לפחות היית כותב את זה אחרי הסיבוב מקווה בשבילך שלא כיסחו אותך היום על זה...
זאת דעתי(לא יודעת איפה זה יצא בשירשור,אבל אין סדר)מישי' מאפושו'
אני מבינה שיש אילוצים, זה קורא לכל אחד מתישהוא.    והמחיצה האחורית לדעתי זאת יוזמה ברוכה, כשמיתקבצים מס' בנים, אז נותנים להם לעבור (ולא כל אחד מתי שהוא מגיע), אבל מי שעוברים, צריכים לעבור ביחד וכמה שיותר מהר. לא כמו אתמול, שנישארו, ופשוט הלכו בקצב הרגיל, באמצע הבנות. (לא כולם, בכלל לא, היו הרבה שהלכו בטור צמוד לקיר, וביקשו לעבור.).
שיצטרפו לשוטרים שבין כה וכה נדחפים לתוך הבנות ללארחלקה

שליטה...

נקצים!

אני באה..טימון!
גם אני מצטרף לכל אלה שאמרו לשיר בהצלחה ברחובות..tomerittal

חחחח..

בעז"ה אני גמבאה או שפלפלחסה :)
טוב אני יגיב לכולם פה ביחד...מלמעלה אלוקים

קודם כל אביה- עם כזאתי תגובה כנראה שאת לא מבינה בכלל מה אומרת המילה הדרכה ולמה חשבתי ללכת לבנ"ע...

וכל השאר! בנות תגידו מה אתן משוגעות?! כשמישהוא מאחר מה הוא יעשה הוא לא יעבור? הוא לא יגיע? הוא יחכה לסיבו"ש שיגיע בעצמו ללמטה של הכותל? |לא מבין|
אין מה לעשות יש בנים שמאחרים ולא מעט כאלה.... ותאמיני לי שהם לא רוצים לאחר... זה ממש לא כייף לעבור בין כל הבנות... ולראות אותן מסתכלות עלייך כעל עב"מ...
אם יש בנים שכשהם מאחרים הם גם דוחפים את הבנות אז זאתי כבר בעיה שונה לגמרי... ולגבי זה אני מסכים איתך... אבל להגיד שבנים לא יכולים לעבור איפה שהבנות כי זה לא יפה ולא ראוי....?!

y.s- אני לא חושב שזה נכון ללכת ולהכנס דרך שער שכם... אתה יודע טוב מאוד את המצב הבטחוני שלנו היום... אם אתה מרגיש שאתה יכול לעבור שמה אז אין לי בעיה עם זה.... אני אישית עברתי שמה כבר פעמיים בשביל הסיבו"ש.... ואני חייב לציין שזה היה מפחיד.... וזה ממש לא נראה לי כדאי... במיוחד לא במצב היום.... סתם נקודה למחשבה....

y.s א דיבר על שער שכם, אלא על שער האריותרחלקה

ששם עובר הסיבו"ש...
חוצמזה שאם אתה מפחד- זה עניין אחד.
אבל אני מכירה [אישית!] כמה וכמה נשים שגרות שם והולכות שם מדי יום ביומו, ללא מורא. אז.......

ומי שמאחר- שלא יבוא לסיבו"ש. שיחשוב שזה רכבת.
אין מה לעשות!!
תכבדו את עצמכם ואת הכיפה שעל ראשכם, ותמנעו משטויות וחוסר נעימות.

זו ^^ דעתי.
אני משערת שלו הייתי בן במצבכם- ככה הייתי נוהגת.
ב"הצלחה!

להפריד בין מה למה?רחלקה

כשאמרתי (כתבתי) "כיפה", התכוונתי לתורה שיש באנשים. ולוּ מהפן החיצוני.

[אני בעד שתשרטט מפה, ותראה לחבר'ה את הדרכים האפשריות. אחלה רעיון. יפתור בע"ה את בעיית ה"מחיצה האחורית".]

היי הייי!! גמאני גרתי שם כמה יומיםtomerittal
|מרגיש גיבור| חח... סתם. אותי זה באמת לא הפחיד
יש לי כמה הבהרות:אוריה שמחה

א. בנים שמאחרים תקועים מאחורה עד שעושים להם מעבר. לא עד שהסיבוב נגמר. ורק שתדעו שאחוז המאחרים הפעם היה מ-א-ו-ד נמוך!! אבל ממש!!!! אז שכוייח לכל המשתדלים..

ב. ליצחק סיגל\סבא- תדבר בשם עצמך. יש בנים שמאוד מעניין אותם בנות, ובסיבוב האחרון היתה דוג' נוראית לכך, וחוץ מזה שגם אם לך זה לא מפריע לעבור בין נהר הבנות ונחסוך את ההמשך -לבנות זה כ-ן מפריע. טוב, אני אדבר בשם עצמי- ל-י זה מפריע! אוקי? אני לא מוכנה שבן יגע בי או יראה אותי רוקדת -גם אם זה מעניין אותו וגם עם לא! ובשביל הכמה משוגעות האלה בנאדם צדיק תרם את המחיצה האחורית. צדיק לגמרי. דיברנו איתו בסיבוב הזה. הוא כ"כ שמח שזה באמת עובד ועוזר! וד"א לא אני העלתי את הרעיון. לפני כמה חודשים ראיתי את המחיצה הראשונה, התלהבתי- ונשארתי עליה..

ג. אין מלעשות. פשוט צריכים להתרגל שביננו חיים גם עב"מים \פאנטים\ דוסים ווצריך לדעת להתחשב גם בהם. נקודה. סוף פסוק.

ד. שיהיה לכולנו חודש טוב, מבורך ושמח!!!!

אכן, אחוז המאחרים היה נמוך מאד הפעםשוברת גלים

בע"ה

וכל הכבוד.

הרעיון של המחיצה אחורית נהדר, א-ב-ל כמו שאמרה רחלקה : "אגב, אני לא יודעת עד כמה הדבר מתבצע בדרך הטובה...
שבחורה צועקת ורצה לפני בנים (....) - לא נשמע לי הכי "הלכה".

וזה מאוד מאוד מאוד מפריע לי. ולעוד הרבה בנות.
עוד נקודה,
צניעות לא באה על חשבון בן-אדם לחברו, עם כל הכבוד. ואם אתן רוצות לפלס מעבר לבנים שאחרו- באמת, שאין צורך לדחוף ולצעוק על הבנות. וכל סיבו"ש זה מעצבן אותי מחדש.כל סיבו"ש..

זהו.
שיהיה ב"הצלחה וחודש טוב!

בתקווה שהסיבו"ש הבא יהיה ללא האולפניזם המזעזע ששרר אתמול.. בעעע
(גם באוטובוס! (מעבר לכך שהיה חילול ה' מטורף) עוד אשה אחת העיזה  לשאול אותי "מאיזה בה"ס אתן?" -(אני? בה"ס? עם הבנות האלו?? בעע)

בעעעעעעעע

לי יש רעיון אחר.tomerittal
כל מי שמגיע אחרי 19:00 שיכנס דרך השוק
ומי שלא מכיר את הדרך?ישי ויזנר

ומי שמפחד?
זה לא ישים...

ואם כבר דיברנו על צניעות:ישי ויזנר

אחרי כל התלונות של הבנות פה על הבנים שעוברים דרכם אולי גם אני אתחיל להתלונן על:
1) בנות שמגיעות בהתחלה דרך שער שכם ועוברות דרך הבנים.
2) בנות שיוצאות לפני הסוף דרך הבנים.
3) בנות שמתקשרות לבנים באמצע ערבית (אבל זה לא קשור... ).

אבל אני מבין שלפעמים יש אילוצים. אין מה לעשות.
אמרתי ואני אומר שוב- אף אחד לא באמת רוצה לאחר לסבו"ש כדי לעבור דרך הבנות, אבל מה לעשות- לפעמים האוטובוס מאחר / מתעכבים ביציאה / לא יודע מה. קורה.

איזה דיכ שאתה נכנס אלינו..מיסטר דום

כאילו אתה חושב שחסר משוגעים אנוכי?? כאליו לא מספיק סתלתי אותך וירטואלית אלא עכשיו גם בלייב?? מציאותי שיטט..

סתאאם שירר שיהיה לך פווול בהצלחה ואני יודע שכל התחלה קשה ומרגשת ואתה בדיוק נפלת על שבת פתיחת חודש אדר ושבת תפילה אצל אריאל בנות...(לכמה שינויים תצטרך עוד להתרגל..) ואגב רחובות יש במקום שוק פורים נשף מסכות ויהיה מאושרר ושמיייח!! מדריכים נוכחות חובה כן גם לחדשים שביננו....

אתם צודקים. יש בנות שעושות מעברים רועשים במיוחד,אוריה שמחה

וזה לא טוב. [הכוונה לצעקות\מכות מצד המעבירה] יעבור הלאה.

בקשר לבנות שרצות לפני שנגמר הסיבוב-זה בהחלט מעצבן גם אותי, וע"כ בסוף יש קטע שהמחיצה נהיית משמאל לבנים, וככה בנות עוברות. מי שעוקפת- זה לא בשליטתנו עדיין.. לאט לאט.. 

ובקשר לבנות שבאות משער שכם דרך הבנים- אני עדיין לא ראיתי מנהג נלוז שכזה, אבל ייתכן והוא קיים. גם על זה אין עדיין שליטה. זה מאוד בעייתי, אבל ברור שפחות -כי לבנות מותר לראות בנים רוקדים, וכו', אבל אני אומרת שוב- זה עדיין לא בסדר..

כתבת ודיאו על הסיבוב -צעיר ושרוט
אחח... חיכיתי לזה! רחלקה
חחח ווואיי!! הלל גדולל!!tomerittal

חחחח.. אהבתי ת'קטע של שיר עם הכינור..זה היה ממש תקוע!

שכוייח!!

מה שנקרא---רחלקה

לפני המחיצה..! ;)

ענק!!

הו, לפחות שם אין אולפניזם.שוברת גלים

בע"ה

יפה! שכוייח!

אני? אולפניזם?צעיר ושרוט

מכחיש כל קשר!!

סתם, ניסיתי לצלם מרחוק את הבנות, שיראו את הכמות, זה לא הלך לי כל כך.. לא נורא, יצא נחמד גם בלי זה.חוץ מהתאורה...

אני אומרת שמ-ז-ל שלא הצלחת לצלם אותן.שוברת גלים

בע"ה

כי האולפניזם (במובן הר-ע של המילה) חגג.

ויצא יפה.שכוייח.

צעיר ושרוט...(וזה אתה אמרת)מיסטר דום

אמרת שתביא לי את הגרופ שלך לא?

זאת היתה שאלה רטורית.. ודי לנצלושים!צעיר ושרוט
בונאה אני לא מקבל את זה בככה!מיסטר דום
הלל!! יפיפיה...כהרגלך...!~אהרלה~!נתניה

שיר! אשריך על החת"ת!

ועל הכינור!

תודה תודהצעיר ושרוט

ותודה לשיר שהסכים לשיר..

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך