ובנות... לא התכוונתי איתי איתי כן? אני כבר אריאלניק מובהק... 
(שבת הקרובה פעולת פתיחה ברחובות בנים!!!! |מתרגש|)
ובנות... לא התכוונתי איתי איתי כן? אני כבר אריאלניק מובהק... 
(שבת הקרובה פעולת פתיחה ברחובות בנים!!!! |מתרגש|)

בס"ד
לפני כל סיבו"ש אומרים את זה ותמיד יש את המאחרים.
אני גם באה בעז"ה.
בע"ה
לא על הכל, אבל על חלק מן הדברים..
אבל זה דיון לזמן אחר.

מציאות היא שיש בנים שמאחרים, וגם אם בנות ממש לא מעניינות אותם, יש בעיה שהם יעברו, ובהחלט צריך מחיצה מאחורה, ובנות שידאגו ל"מעבר בנים".
אני מבינה שזה קשה, אבל בכ"ז.
בכולופן, בנות- תרגעו. זה לא כזה נורא. כאילו שהערבים שמציצים מהחלונות לא מפריעים לרקוד? מעולם לא הבנתי...
בכל אופן, יוזמה ברוכה.
לי הייתה פעם פאדיחה. ביום ירושלים.
ילדה קטנה (בת 11 וחצי) הולכת עם עוד חברה שלה, שכמעט בת 12, לירושלים, ביום ירושלים...
קיצר-- אנחנ כאלה שלא רוקדות באמצע הרחוב (עדיין) אז התקדמנו. והתקדמנו. והתקדמנו. ורצינו להיות הראשונות ראשונות. פתתאום אנחנו קולטות ת'צמנו בתוך הבנים. קיצר-- התחלנו לברוח משם כל עוד נפשנו בנו. מתישהו קלטנו שם איזה אישה אחת מדברת עם בעלה, אז קצת נרגענו שאנחנו לא הפוסטמות היחידות שתקועות ביןם הבנים, אבל המשכנו ללכת. וללכת. וללכת. מתישהו הגענו לכותל, התפללנו מנחה, והתיישבנו לנו בצד (בכניסה. ליד כל החיילים XD) ואכלנו ת'אוכל שקנינו בתחנה המרכזית. ופתאום אנחנו רואות נהרותש ל בנים זורמים מלמעלה (מהמדרגות. אנחנו ישבנו בכניסה שלמטה) ופשוט שמחנו שהיינו ראשונות.
אבל מאז היא כבר לא רוצה לבוא איתי ביום ירושלים.. ועכשיו זה יהיה עוד יותר פאדיחות אם ניתקע, למה אנחנו בנות 14 (ו-14 וחצי^^) אז אם נתקע באמצע הבניםם... אופסי דייזי~
יום ירושלים אח"כ לא יכלתי לנסוע. ושנה שעברה לא יכלתי, לוזוכרת למה~ אולי בגלל ההצגה שלנו? ישמצבב~
אין מה לעשות- לפעמים מפספסים את קו 6 ואז הקו הבא הוא רק חצי שעה אח"כ ואז גם אם רצים את כל הדרך מאחרים.
בכ"מ- אין לנו שום עניין מיוחד לעבור דרככן.
אנחנו משתדלים לא לאחר, אבל מה לעשות, לא תמיד מצליחים. אנחנו בני אדם.
אני חושב שסתם עושים מזה סיפור גדול...
אין שום רע בהתנהלות שציינת לעיל.
ודיי ללגלג.
וזה בדיוק מה שהמחיצה האחורית עושה. מונעת ממס' מועט של בנים לעבור. מחכים שייתקבצו מספיק מאחרים ואז פותחים את המחיצה.
מה שבעיקר מציק שכל שניה [ממש!] עובר איזה בן.
פסדר, אני מבינה שמאחרים אבל אין לכם שום זכות להפריע למהלך התקין של הסיבוב.
אגב, אני לא יודעת עד כמה הדבר מתבצע בדרך הטובה...
שבחורה צועקת ורצה לפני בנים (....) - לא נשמע לי הכי "הלכה".
צ"ע.
בע"ה
התכוונתי ל:"אגב, אני לא יודעת עד כמה הדבר מתבצע בדרך הטובה...
שבחורה צועקת ורצה לפני בנים (....) - לא נשמע לי הכי "הלכה"."
שליטה...
נקצים!
חחחח..
קודם כל אביה- עם כזאתי תגובה כנראה שאת לא מבינה בכלל מה אומרת המילה הדרכה ולמה חשבתי ללכת לבנ"ע...
וכל השאר! בנות תגידו מה אתן משוגעות?! כשמישהוא מאחר מה הוא יעשה הוא לא יעבור? הוא לא יגיע? הוא יחכה לסיבו"ש שיגיע בעצמו ללמטה של הכותל? |לא מבין|
אין מה לעשות יש בנים שמאחרים ולא מעט כאלה.... ותאמיני לי שהם לא רוצים לאחר... זה ממש לא כייף לעבור בין כל הבנות... ולראות אותן מסתכלות עלייך כעל עב"מ...
אם יש בנים שכשהם מאחרים הם גם דוחפים את הבנות אז זאתי כבר בעיה שונה לגמרי... ולגבי זה אני מסכים איתך... אבל להגיד שבנים לא יכולים לעבור איפה שהבנות כי זה לא יפה ולא ראוי....?!
y.s- אני לא חושב שזה נכון ללכת ולהכנס דרך שער שכם... אתה יודע טוב מאוד את המצב הבטחוני שלנו היום... אם אתה מרגיש שאתה יכול לעבור שמה אז אין לי בעיה עם זה.... אני אישית עברתי שמה כבר פעמיים בשביל הסיבו"ש.... ואני חייב לציין שזה היה מפחיד.... וזה ממש לא נראה לי כדאי... במיוחד לא במצב היום.... סתם נקודה למחשבה....
ששם עובר הסיבו"ש...
חוצמזה שאם אתה מפחד- זה עניין אחד.
אבל אני מכירה [אישית!] כמה וכמה נשים שגרות שם והולכות שם מדי יום ביומו, ללא מורא. אז.......
ומי שמאחר- שלא יבוא לסיבו"ש. שיחשוב שזה רכבת.
אין מה לעשות!!
תכבדו את עצמכם ואת הכיפה שעל ראשכם, ותמנעו משטויות וחוסר נעימות.
זו ^^ דעתי.
אני משערת שלו הייתי בן במצבכם- ככה הייתי נוהגת.
ב"הצלחה! 
כשאמרתי (כתבתי) "כיפה", התכוונתי לתורה שיש באנשים. ולוּ מהפן החיצוני.
[אני בעד שתשרטט מפה, ותראה לחבר'ה את הדרכים האפשריות. אחלה רעיון. יפתור בע"ה את בעיית ה"מחיצה האחורית".]
tomerittalא. בנים שמאחרים תקועים מאחורה עד שעושים להם מעבר. לא עד שהסיבוב נגמר. ורק שתדעו שאחוז המאחרים הפעם היה מ-א-ו-ד נמוך!! אבל ממש!!!! אז שכוייח לכל המשתדלים..
ב. ליצחק סיגל\סבא- תדבר בשם עצמך. יש בנים שמאוד מעניין אותם בנות, ובסיבוב האחרון היתה דוג' נוראית לכך, וחוץ מזה שגם אם לך זה לא מפריע לעבור בין נהר הבנות ונחסוך את ההמשך -לבנות זה כ-ן מפריע. טוב, אני אדבר בשם עצמי- ל-י זה מפריע! אוקי? אני לא מוכנה שבן יגע בי או יראה אותי רוקדת -גם אם זה מעניין אותו וגם עם לא! ובשביל הכמה משוגעות האלה בנאדם צדיק תרם את המחיצה האחורית. צדיק לגמרי. דיברנו איתו בסיבוב הזה. הוא כ"כ שמח שזה באמת עובד ועוזר! וד"א לא אני העלתי את הרעיון. לפני כמה חודשים ראיתי את המחיצה הראשונה, התלהבתי- ונשארתי עליה..
ג. אין מלעשות. פשוט צריכים להתרגל שביננו חיים גם עב"מים \פאנטים\ דוסים ווצריך לדעת להתחשב גם בהם. נקודה. סוף פסוק.
ד. שיהיה לכולנו חודש טוב, מבורך ושמח!!!!
בע"ה
וכל הכבוד.
הרעיון של המחיצה אחורית נהדר, א-ב-ל כמו שאמרה רחלקה : "אגב, אני לא יודעת עד כמה הדבר מתבצע בדרך הטובה...
שבחורה צועקת ורצה לפני בנים (....) - לא נשמע לי הכי "הלכה".
וזה מאוד מאוד מאוד מפריע לי. ולעוד הרבה בנות.
עוד נקודה,
צניעות לא באה על חשבון בן-אדם לחברו, עם כל הכבוד. ואם אתן רוצות לפלס מעבר לבנים שאחרו- באמת, שאין צורך לדחוף ולצעוק על הבנות. וכל סיבו"ש זה מעצבן אותי מחדש.כל סיבו"ש..
זהו.
שיהיה ב"הצלחה וחודש טוב!
בתקווה שהסיבו"ש הבא יהיה ללא האולפניזם המזעזע ששרר אתמול.. בעעע
(גם באוטובוס! (מעבר לכך שהיה חילול ה' מטורף) עוד אשה אחת העיזה לשאול אותי "מאיזה בה"ס אתן?" -(אני? בה"ס? עם הבנות האלו?? בעע)
בעעעעעעעע
ומי שמפחד?
זה לא ישים...
אחרי כל התלונות של הבנות פה על הבנים שעוברים דרכם אולי גם אני אתחיל להתלונן על:
1) בנות שמגיעות בהתחלה דרך שער שכם ועוברות דרך הבנים.
2) בנות שיוצאות לפני הסוף דרך הבנים.
3) בנות שמתקשרות לבנים באמצע ערבית (אבל זה לא קשור...
).
אבל אני מבין שלפעמים יש אילוצים. אין מה לעשות.
אמרתי ואני אומר שוב- אף אחד לא באמת רוצה לאחר לסבו"ש כדי לעבור דרך הבנות, אבל מה לעשות- לפעמים האוטובוס מאחר / מתעכבים ביציאה / לא יודע מה. קורה.
כאילו אתה חושב שחסר משוגעים אנוכי?? כאליו לא מספיק סתלתי אותך וירטואלית אלא עכשיו גם בלייב?? מציאותי שיטט..
סתאאם שירר שיהיה לך פווול בהצלחה ואני יודע שכל התחלה קשה ומרגשת ואתה בדיוק נפלת על שבת פתיחת חודש אדר ושבת תפילה אצל אריאל בנות...(לכמה שינויים תצטרך עוד להתרגל..) ואגב רחובות יש במקום שוק פורים נשף מסכות ויהיה מאושרר ושמיייח!! מדריכים נוכחות חובה כן גם לחדשים שביננו....
וזה לא טוב. [הכוונה לצעקות\מכות מצד המעבירה] יעבור הלאה.
בקשר לבנות שרצות לפני שנגמר הסיבוב-זה בהחלט מעצבן גם אותי, וע"כ בסוף יש קטע שהמחיצה נהיית משמאל לבנים, וככה בנות עוברות. מי שעוקפת- זה לא בשליטתנו עדיין.. לאט לאט..
ובקשר לבנות שבאות משער שכם דרך הבנים- אני עדיין לא ראיתי מנהג נלוז שכזה, אבל ייתכן והוא קיים. גם על זה אין עדיין שליטה. זה מאוד בעייתי, אבל ברור שפחות -כי לבנות מותר לראות בנים רוקדים, וכו', אבל אני אומרת שוב- זה עדיין לא בסדר..
רחלקהחחחח.. אהבתי ת'קטע של שיר עם הכינור..זה היה ממש תקוע!
שכוייח!!
לפני המחיצה..! ;)
ענק!!
בע"ה
יפה! שכוייח!
מכחיש כל קשר!!
סתם, ניסיתי לצלם מרחוק את הבנות, שיראו את הכמות, זה לא הלך לי כל כך.. לא נורא, יצא נחמד גם בלי זה.חוץ מהתאורה...
בע"ה
כי האולפניזם (במובן הר-ע של המילה) חגג.
ויצא יפה.שכוייח.
אמרת שתביא לי את הגרופ שלך לא?
שיר! אשריך על החת"ת!
ועל הכינור!
ותודה לשיר שהסכים לשיר..
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות