יפוצו מעינותיך חוצה
מתוך שיחות של סבא ישראל – ר' ישראל דב אודסר
"צריכים להודיע ולפרסם, שכל הגאולה תלויה ברבנו נחמן"
כל העולם צריכים לדעת מי זה הרבי!
אנחנו צריכים למסור נפשנו וזרעינו על עניין הדפוס, להדפיס דברי רבנו בעולם, שיהיה בכל מקום ספרי רבנו, אז תיהיה הגאולה השלמה, גאולה כזאת שלא הייתה מעולם.
כל העולם יעסקו בספרי רבנו, רק אנחנו צריכים לשים כל ליבנו – להכניס כל חיותנו על זה – להדפיס ולהדפיס – למלא כל בית בספרי רבנו, אז יהיה עולם אחר לגמרי, עולם חדש.
אנחנו צריכים לראות שהאור של רבנו יכנס בעולם, זה הגאולה.
מי שרוצה להיות חבר שלי, שיפיץ ספרי רבנו מבית לבית.
עוד יבוא זמן שתטוס ברחבי העולם במטוס מלא ספרי רבנו להפצה.
היה זמן שהיה אסור לנגוע בספרי רבנו, אבל עכשיו כבר כל העולם אוהבים את רבנו הקדוש ורוצים אותו, עכשיו העולם ממשיכים עצמם לרבנו הקדוש, רבנו הקדוש כבר כבש כל העולם!
יש לדעת את הסיפורי מעשיות בעל פה ולילך בשווקים וברחובות ולספרם.
אנחנו צריכים להיות החיילים הראשונים, אנחנו צריכים לרוץ בתוך האש, לרוץ ולנצח כל העולם.
מי שעושה מה שהוא יודע ומה שהוא יכול בעניין ההפצה אין גבול לשכרו.
אתם תכנסו באש ואני אנקה אתכם.
אם תיהיה יותר חזק ויותר מקשר להדעת הקדוש והנורא של רבנו, יהיה לך כח לקרב הרבה נפשות להשם יתברך באמת, אבל אינך יודע מהכח שלך, על כן אני מודיע לך זאת בכדי שתתחזק לשבר כל המניעות.
אפשר להפיץ לגויים סיפורי מעשיות ואת הקמיע.
אילו רגליי היו בריאות, הייתי משליך כל עבודת השם והייתי מתקין יומם ולילה שלטים השם הקדוש נ נח נחמ נחמן מאומן.
אני צריך איש נאמן בכותל וברשב"י, שיקרב נפשות לרבנו הקדוש, לא בשביל כסף ולא בשביל כבוד.
'כל התורה זה צדקה וחסד' (סבא אמר את אותו המשפט לילה שלם!!) (מי שעושה חסד יצרו מסור בידו - ספר המידות)
לא לצאת מהבית בלי חומר הפצה.
משיח יכניס בעולם אור רבנו ז"ל, משיח יהיה תלמיד רבנו.
ליקוטי מוהר"ן, ליקוטי תפילות, ליקוטי הלכות – זה לימודים של משיח. גם אמר, התורה של רבנו זה משיח ויותר ויותר. גם אמר, משיח כלול בהדיבורים של רבנו...
נַעָשֶה רעש בעולם, שיש רבי נחמן מברסלב.
אם מצאתי מישהו רוצה להתקרב לרבנו, מסרתי את נפשי... רק זה, אין רחמנות גדול מזה
לא נוכל לחיות ולא לאכול, איך אנחנו יכולים לנוח ולישון בצער ובצרות כאלה של עם-ישראל?! עד עכשיו לא היה אפשר לדבר מזה, כי העולם לא רצו להתקרב... אנחנו ישנים, מדוע נישן? צריכים להודיע האמת, זה מתקבל!
נו, אנחנו יושבים ומדברים ומדברים, אוטו יש לי, נהגים יש לי, דלק גם כן יש לי, מתי שאתם רוצים אני מוכן לבוא, יכולים לנסוע יומם ולילה ולפרסם את רבנו בכל ארץ ישראל. אני רוצה לנסוע פעם לירושלים, פעם לכותל, אולי אזכה להכניס אור רבנו, זה העיקר שבכל העיקרים! זה העיקר העולם, עיקר הכל! אני מוכן לנסוע, אני מוכן לנסוע לאיפה שאתה רוצים...
ניסע בכל ארץ ישראל כל היום וכל הלילה עם רמקול ונשמיע ניגונים ונעשה רעש שיש רבי נחמן מברסלב בעולם וגם מי שיודע לנגן ניגונים, זה טוב מאוד, רק העיקר הוא האמת, אמת ואמונה. וגם כן אנחנו יכולים לרקוד בכל הרחובות בכל מקום בכל עיר בכל כפר ברמזורים כשיש אור אדום אז נעמוד גם כן ונרקוד...
אמר, אנחנו צריכים לשמוח ולרקוד בכל מקום, זה העיקר של הכל, העיקר היסוד והשורש של הכל, זה התיקון!
וגם כן אנחנו יכולים לרקוד בכל הרחובות, בכל מקום, בכל כפר. ברמזורים כשיש אור אדום אז נעמוד גם כן ונרקוד...
יהיה שמח בכל הרחובות, בכל מקום. יהיה שמח מאוד, ירקדו, רק ירקדו!