טוב אז... בטעות שמתי קמח שיפון במקום קמח רגיל (
)
ויצא ממש טעים 
אז המתכון:
3 כוסות קמח (שיפון/מלא/רגיל... הכל הולך מסתבר
)
1 חבילת מרגרינה או 2/3 כוס שמן
1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום דחוס
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
2/3 שקית שוקולד צ'יפס
מערבבים קודם את החומרים היבשים (כולל השוקולד צ'יפס ואבקת האפיה) ואח"כ מוסיפים את הרטובים ולשים 
אפשר לעשות צורות זה נחמד אבל עדיף רק עיגולים שטוחים... אופים ב- 180 עד שמשחים.
אם מכינים עם שיפון אז אחרי שהן משחימות בצדדים מחכים עוד קצת.
הנה הצורות שלנו...![]()

)
)
