ברצינות, הרגע בדקתי. 20 שבועות ברצף. וואו כמה שאני משועמם\מוזר. וזה מדהים שעוד לא נמאס לי, למרות שזה בטוח יקרה מתישהו. זה בסדר, לא לדאוג, אני מכיר פסיכית אחרת שנראה לי תשמח להחליף אותי. נכון @משתדלת יותר? (השבוע את בבידוד למעלה. תהני מזה).
שאלו"ת (שמע אח לנצח, וואלה תבוא)
משחק הקלפים הטוב ביותר (שזה בתכלס ניסוח אחר ל"אהוב עליכם". כי טוב ביותר זו סובייקטיבי)?
למה קוראים למטר מטר?
ואיך המציאו את המטר?
לאן מצפן מצביע אם מניחים אותו על הצד?
למה אנשים טובים נמצאים באמצע הדרך במקום ביישובים שבקצוות?
מהי חתיכת הנייר האהובה עליכם?
שאלת אורח של @טוב נו.. (מה שמעלה את מספר דקות התהילה הרצופות שלו לעשר) - למה כשנושכים את הלשון בטעות זה נורא כואב אבל כשנושכים בכוונה זה כיף כזה?
וכמובן, איך עבר השבוע?
(רוצים חמש דקות תהילה? סתם יש לכם שאלה הזויה כלשהי? מקומכם איתנו! שילחו לנו את השאלה עכשיו ב... בפרטי.)
תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! (רוצים גם? תכתבו גם אתם המון "תיוגים!" ונשקול להוסיף גם אתכם!@מישהי=)@אוהב אותך ה@מתיישב בנשמה@סניורה@דרשתי קרבתך!!!!@ארטיקית@טום בוי@טוב נו..@אקונה מטטה@נפש חיה.@כישוף כושל@תן חיוךךך@שקיעה@חלילית אלט@עם הנצח!!@Outdoor light@חמדמדה@אני מקליד...@just dance@פרוט@פסידונית@אופטימיסט לנצח@אביגיל~!@יעלוש מחבד@אחיתופל@פיצית!!!@נער מתבגרר@אין על רבנו!תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים! תיוגים!
שיהיה מוצש ארוך ונעים.

(בהשפעת מכוניות 3
)

- לקראת נישואין וזוגיות