אני לא יודעת מה איתכם אבל....מור

נושא ארץ ישראל כמעט ולא עולה פה    אנשים אולי לא רוצים לדבר על זה ,זה לגיטימי .

אבל תדעו שהנושא הזה ירדוף אותנו עוד הרבה (לדוג' השוק הסיטונאי) וגם התוכניות של הממשלה .

ולדעתי צריך להתחיל לפעול בנושא הזה וכמה שיותר מהר אז תתחילו להביא רעיונות .

ברור לכולנו שהמאבק הפעם יהיה שונה

איך צריך לפעול הפעם? קירוב לבבות?חסימות כבישים?הפגנות?

אני אישית ממש רוצה להתחיל לעשות משהו אבל אני לא יודעת ממה   , ועם מי, אז קדימה חברה' תתעוררו

מור חמודה!יוכי
בשביל זה בדיוק הקימו את הגרעין, כדי שחבר'ה חבבניקים בתנועה שלנו יוכלו לפעול, אני יודעת שהיית בישיבה... (אל תשאלו... היה שם בערך מפגש פורום...) אז בעז"ה עוד מעט נתחיל לפעול רציני בדיוק  בקטעים האלו!
אמרת שלגבי המגורשיםמור

ולא להתחיל מאבק ממש או קירוב לבבות נבחר הנושא שלהעביר שיעורים בבתי ספר... על זה אני מדברת

ואני שמחה שמשהו סוף סוף מגיב

נ.ב. אני שמחתי להכיר אנשים ממש ולא רק בדמיון ולנחש איך הבנאדם נראה...

דווקאיוכי
בקירוב לבבות בסוף החלטנו שזה לא רק בתי ספר... זה גם בכללי...
אני חושבת...saroosh

ב"ה                                ה' הוא המלך!

אני חושבת שכרגע, די הרבה אנשים מהציבור שלנו ממש התייאשו מהנסיונות לפעול בקטע המדיני,  אחרי מה שהיה בגירוש, אבל אני חושבת שצריך לעשות התגייסות ענקית לפנים אל פנים, פשוט לשכנע אנשים  לא להצביע ל"קדימה"! אני חושבת שזה יכול להיות מעולה! מפלגת קדימה מודיעה בריש גלי שהיא תעשה עוד נסיגות. בסוף, כשנתעורר, נמצא את עצמנו עם ראש ממשלה רשע  והרסני, והפעם כבר לא יהיה לנו את התירוץ ש"אין לו מנדט לעשות גירושים", לפי הסקרים (ונכון שהרבה פעמים הסקרים לא נכונים, אבל הם לא טועים עד כדי כך) שרון יכול לזכות אפילו ב-40 מנדטים! יהיה לו את כל הזכויות החוקיות לעשות גירושים!!!

אז יאללה! בואו נתעורר ונתחיל להשפיע!

ניסיתי לשכנע מישהי אחת...3יפי
דווקא חכמה שאין לי מושג למה היא תומכת בשרון, ואין לה מה להגיד אבל לא בא לה להגיד "אוקי, הפסדתי, את צודקת", אז היא אומרת שכל המנותקים (חחחחחח....) סתם לא הגישו בזמן את הניירת, והם גרים בבתי מלון בגלל חוסר ארגון ולא בגלל שהממשל נגדם ("זה לא יכול להיות!"-"זו עובדה. היו יכולים לספק להם בתים. אני מכירה משפחה שעברה מבית מלון למגורי קבע, ושוב לבית מלון, ואז הודיעו להם שהורידו את השגחת הכשרות..."-"אז זה בעיה שלהם שהם לא רצו להתנתק"-"היית מתה שיעיפו אותך מהבית?"-"לא, אבל הייתי דואגת לעתיד שלי"-"הם דווקא הגישו בזמן את הניירת"-"לא יודעת מה להגיד לך. בכל אופן, מה זה השטויות האלה? המדינה לא נגדם"-"אבל היא שונאת אותם"-"היא לא"-"עובדה" וזה לא נגמר...). כל מי שניסיתי לשכנע, עיוור כלפי המציאות, אטום כלפי הסברים, ועקשן לאללה... לכי תסבירי (ואני לא הולכת רק לקיצונים)...
חילקו היום את הצווים בחברון!hadarאחרונה
זה כל כך נורא! 2 חברות שלי לא הגיעו היום ללימודים כי הן גרות שם.....שמעתי שהיו שם עימותים-הם פשוט גיבורים התושבים שם-איך שהם נלחמים(ובצדק)על א"י...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך