גרעין בנותmiri

אני לא אספר חויות ושאר פרוטוקול...כי הזכות שמורה ליוכי.

יישר כוח ענק לשלומית, "כל העוסקים בצורכי ציבור באמונה הקב"ה ישלם שכרם". ובהזדמנות זאת רפואה שלמה.

יישר כוח נוסף לסניף פתח תקווה שבאו ולא הפסיקו להתלונן ולחזור שוב ולהביר שנית שזה תלוי במקום, וכל אחת מכירה את העיר שלה, ולא כל פעילות מתאימה לכל איזור, וא"א להחליט על פעיליות מקומיות כאן אלא בסניפים וכו' וכו'.

יישר כוח לסניף שעלבים, שבאו והראו לכולם שחב"ב זה לאו דווקא בוגר...(מוקדש לחניכות של יוכי ואפרת...בצחוק!), כל הכבוד שבאתם, גם אם הכריחו.

יישר כוח לסניף ראשל"צ- אמרו לי שהגיעה בת אחת, לא הצלחתי לגלות אותה, עמך הסליחה.

יישר כוח לסניף רחובות |מחיאות כפיים סוערות| שהפציץ נוכחות,טוב מעניין למה...

בציפיה לביניין אריאל! 

מירי...יוכי
מירי...

ראיתי שרשור כבר רציתי להחטיף לך כאפה (השבעתי את מירי שאני כותבת מה הלך בישיבה והיא לא מעזיה לכתוב לפני...) אבל... אני רואה שהקשבת לי! אין עלייך!!!

טוב אז ככה, היו בסביבות ה30-35 בנות מסניפי רחובות (אני רוצה לראות כמויות כאלו גם כשהישיבה לא ברחובות!!), פאת"ח ושעלבים (כבוד!!), [אני לא ראיתי ראשל"צ וגם לא ברשימות... אבל בכולופן.. אומרים שהיתה מישהי אז גם ראשל"צ...].

בקיצר, ישבנו, היו 2 בנות שדיברו, ואז התחלנו לדבר ת'כלס ולהחליט החלטות. היו רעיונות ב2 מישורים, רעיונות של דברים חד פעמיים (דברים ענקיים כמו הפנינג וכאלו...) ודברים קבועים שיהיו כל תקופת זמן מסויימת. אז.. כל אחת העלתה תרעיונות שלה... ובסוף נבחרו 2 תחומים מרכזיים שבהם הגרעין יעסוק, עזרה למגורשים וקירוב רחוקים ליהדות, עדיין לא החליטו ממש ת'כלס מה עושים בכל תחום, אבל לכל תחום נבחרו אחראיות (רחובות- סחטיין על רוח ההתנדבות!!!) ובעז"ה בקרוב הגרעין יתחיל לפעול בתחומים האלו.
בעז"ה בר"ח שבט לפני הסיבוב שערים יש לימוד של הגרעין, גם כל אלו שלא היו בפגישה הראשונה מוזמנות!, אח"כ כולן הולכות ביחד לסיבוב... בקיצר! יהיה פ33ה!!!

זהו פחות או יותר... אבל רק לפני שאני לוחצת על "שלח" אני חייבת להגיד תודה ע-נ-ק-י-ת!!! לכמה אנשים, אז דבר ראשון ל"דרדקי" שבזכותו בעצם הוקם הגרעין, שכוייח ע-נ-ק-י!!!! לרכזות חב"ב שאיתי המלכות שלומית ביננפלד שארגנה את כל המפגש הזה ואפרת קורן שעזרה פוווווולים שכוייח ע-נ-ק-י!!!!!! תודה לכל הבנות שבאו לישיבה! אין עליכן, כאלה אנשים בדיוק צריך בתנועה שלנו!! כל מי שלא היו בישיבה הזאתי (בת-ים- אכזבתן ובגדול!!!, יד בנימין, ראשל"צ -שעדיין לא ברור לי אם הם היו או לא... וקדומים... אל תשכחו שגם אתן בגרעין...) אם פעם הבאה אתן לא באות... תתכוננו ללינצ'ים ממני... ו... אם שכחתי מישהו אז ממש ממש סליחה ובאמת תודה ענקית!

הערות / הארות בבקשה לשרשר כאן וככה נוכל להסיק מסקנות! 

בצ"ל אריאל ולתיקון עולם במלכות שדי

בזדמנות זו.....נועה

אני רוצה לברך את הרכזות החדשות ההצטרפו לאפרת (לאחר פרישה של -2 למחלקת סונזורים.)

יוכי בליץ- שעלבים (המעולים) ושלומית ביננפלד-רחובות (המגניבות), בהצלוחה ענקי מקווה שתשתלבו במהירות ותפעלו בנחישות, אבל אין מה להגיד אתן תותחיות, והתפקיד פשוט קטן עליכן אז קדימה לעבודה... 

נ.ב -הפרויקטים שנקבעו בגרעין פשוט מעולים לדעתי! שכויח עצום לכל העושקים בלאכה -ה'ישלכם שכרכם!

היה ממש ממש נחמד!!אנונימי (פותח)

אבל זה באמת בעיה שכל מקום זה משהו אחר...

למשל אצלינו(פאתח!)לא מתאים לעשות שבתות עם חילונים או לעשות להם שיעורים..זה פשוט לא מתאים.

או עוד כל מיני דברים שלא מתאימים!זה לא שאנחנו מתלוננים..זה פשוט המציאות!

אבל לא נורא...כל אחד יעשה כמה שהוא יכול למען עמ"י וא"י!

וסתם באופן כללי...בסוף החליטו שיש שיעור לפני הסיבוב שערים או שאין??

אהלן חבר'ה!שלומית16

קודם כל תודה רבה!

יישר כח ענקי לכל מי שבאה השתתפה ופעלה!

בע"ה עד סוף שבוע ככה נשב עם האחראיות על כל נושא ונתחיל להזיז דברים!

פרטים על כל ההחלטות ודרך הביצוע יובהרו בהמשך אחרי שתהיה הסקת מסקנות שלנו.

ראשל"צ ובת-ים איפה הייתם? מה יכול להיות יותר חשוב מזה?

תזכרו כולם הכי חשוב להגדיל ראש ולזכור שהגרעין הזה על הכתפיים של כל אחת מאיתנו!

חיים מאושרים ומעולים!

לא!!שחר

הדסה ועדי לא עוברות למחלקת סינג'ורים!!

הן לא עזבו את התנועה בשביל לעבוד במקום אחר..

העבודה במחלקה ההיא לא פחות קשה, רק שאין אחריות קבועה על הראש..

בזאת אני מודיע על פרישתי ממחלקת הסנג'רים והניגרים לפחות למשך חודש וחצי.

בהצלחה לנשארים!!

קירוב רחוקים או לבבות?yehciel666
במה בידיוק החלטתם לעסוק? ואם זה בקירוב רחוקים? יש תכניות מעשיות (בכלליות).? או שרק בחרתן נושא? מה עם גרעין חב"ב אצל הבנים? אתם גם יכולים לספר...
אמממ מה ההבדל???יוכי

אוף... אני מרגישה סתומה.. אני אסביר בעיקרון מה היה... היה או לבחור קירוב לבבות (יעני אחדות...) או קירוב לדת (שניראלי זה קירוב רחוקים... עכשיו הבנתי למה התכוונת...) שזה אומר נגיד ללכת לבתי ספר להעביר שיעורים לפני חגים, בקיצר, לקרב אנשים יותר ליהדות... שיהיה להם יותר ידע...

בעיקרון אין עדיין תוכניות ספיציפיות, היו בערך 1000 רעיונות, ויש אחראית לנושא הזה שהיא תשב עם הרכזות גרעין ונחליט מה הולך בדיוק, אי אפשר להחליט יחד עם כולם מה בדיוק עושים... לפחות לא איך שהכל הלך שם...

תקשיב...יוכי
מחלקת סינג'ורים זה לא איזה משהו שמחליטים עליו... זה משהו שפשוט נהיה מאליו... חחח (חוצמזה שאתה עדיין במזכירות מליאה... עדיין ישלך איזשהו תפקיד...)
אל תעצבני אותי..שחר

מי שיודע לתפוס ת'צמו - יודע להגיד לא.

אני לא ידעתי להגיד לא, ולכן אכלתי אותה תקופה מסויימת.

עכשיו הודעתי לכולם שאני עוזב ואכן עזבתי.

רצו שארכז טכנית את הסמינריון - סירבתי.

טל שמים - לא הפעם.

רק לגרעין באתי, טובה מיוחדת לכמה אנשים שם.

אפילו עינת יודעת כבר לא להתקשר אלי בחודש וחצי הקרובים.

מבחינתכם - ערקתי לעזרא. תסתדרו בלעדי.. (אפרופו עזרא, בשבת הייתי שליח בעזרא, תנועה טיפה מוזרה...)

שלוצמי מאמי! ויוכי ה...{פתוח לאשליות..}אפוש

מזל טוב!!!

שלומצי אוהבותותך הכי בעולם! השבט הגדוול שלך!{הרא"ה בנות רחובות}

שבאמת לא מתכוון למה שהוא אומר {חח...}

הרא"ה בנות רחובות שלמות זה לא מילה גסה כבר אמרנו?!

נ"ב

סומכות עלייך!!

ותהני עם הפון הפצצתי והשמן שלך!

ושכחתי להוסיףיוכי
תודה ענקית לאחת והיחידה מוריה קלנר (פאתח) על כל העזרה והתמיכה!!! באמת שכוייח ע-צ-ו-ם!!!! סורי ששכחתי אותך!
מחלקת סינז'ורים.yehciel666
ככה החלטתם לקרוא לזה?
מה נסגר אתכם? אני בכולופן לא מכיר אנשים שישמחו להיות במחלקה כזו, תחת שם כזה... חסרים שמות? אולי רכזים טכניים? זה נשמע הרבה יותר נחמד והרבה פחות מאיים, ולא איזה פועל של מישהו שאת כל העבודות השחורות הוא צריך לעשות.
אבל ת'כלס זה מה שעושים..שחר
ואני מאד שמח להשתייך למחלקה הזאת, רק שעכשיו אני בחופשה..
מה הבעיה?יוכי
גמאני עד עכשיו השתייכתי למחלקה הזותי... חחח זה בצחוק אבל זו העובדה... זה מה שקורה בתכל'ס... כל הרכזים לשעבר / חברים של הרכזים מסונג'רים לכל מיני עבודות...
נווווbarak891

אל תהיו כאלה אשכנזים....  (בלי להתיחחס  אליך ספציפית... )  שמעתי עוד כל מיני אנשים אומרים את זה פשוט מקשה למחלקת סינג'ורים הזו..

בנינו, כל אחד מאיתנו היה רוצה להיות במחלקה הזו....  היא של האנשים עם הראש הגדול שבאמת רוצים לעזור לתנועה ומוכנים לתת הרבה בשביל זה כולל שיקפיתו אותם באמצע לא יודעת מה בשביל לבוא לעזור.  האנשים שיודעים בתנועה שאפשר לסמוך עליהם!

יום צח ומוצלח,

בצלב"א.

מסכימה איתךיוכי
כמעט בהכל.... אפשר לשאול מה הקשר לאשכנזים בכל הסיפור הזה???
באמת כול הכבוד לנו!!! שבט נצח -שעלבים כבוד!!!!!שירוש
נצח רחובות כבוווווווווווווווווד! Nעלינו!רחלקה

אה, טוב, גם אחיה רחובות........

זה בשביל אחיה שלא יתעצבנו שאנחנו מפלגות את השבט שלנו......... (למי שלא יודע נצח ואחיה ברחובות הם שבט אחד..)

אחיה נצח...אנונימי (פותח)
נראה לי שיותר מפלג זה לכתוב את השורה האחרונה.. לפחות אותי זה היה קצת מעצבן. ממני שהכי אוהבת אתכם בתור שבט אחד שפועל ביחד... 
אוף..............רחלקהאחרונה

אני שונאת שאני כותבת בדיחות פנימיות ואנשים שלא מבינים אותם מתעצבנים עליהם!!!!!!!!!!

הסבר לבדיחה הפנימית:

תמיד נצח יורדות על אחיה שהם גורמות לפילוג ולהיפך......... קיצר, נושא כאוב........

אז זה סתם היה בקטע של הצחוקים.........חחחחחח...........

בא לך???.רחלקה

מירי!

בא לך לא לרדת על סניף רחובות (כפרה עליו)?

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך