נוצת זהב

מה עובר עלי?!

אייייכססססס

אני.שונאת.את.טליה.

מתי מחסלים אותה כבר?

היום?בימאית דמיונות

למה ככה?

אלוהים בממתינה אין תשובהנוצת זהב

ה' ישמור. אין חיסולים אצלי.אונמר

גם אני.אונמר

חבל.

שיחסלו שיחסלו..רק צרות היא מביאה על עצמה ועל הסביבה שלהנוצת זהב

כי אני בנאדם אכזרי לעצמי בעיקר. סתם אוהבת להכאיב..כי אנינוצת זהב

משתדלת להיות טובה לכולם

באמת.

ובסוף כל מה שאני נוגעת הופך לשחור

ואת בכלל לא מכירה אותי

אני בכלל לא כזו

זה רק היום ככה.

גם היום לא.אונמר

היום אני דכאונית..זה כבר רע.לפחות לינוצת זהב

דכאונית וזהו. וזה עוד שניה עובר.אונמר

נכון.כמה שיותר מהר יותר טוב.לי.לכם.ולכולםנוצת זהב

תודה נשמהנוצת זהב

טליההשעות של אמת.

למה ככה??

מה קרה?

הרבה דברים...נוצת זהב

רוצה לשץף?שעות של אמת.

בחיים לא מחסלים אותה!!!!!!!!!נער מתבגרר

נער אתה כל כך צודק לפעמים..שעות של אמת.

*תמיד*נוצת זהב
הוא פשוט צריך זיווג....בימאית דמיונות

איך זה קשור??נער מתבגרר
סיכמנו שאתה וג'אסט מתחתנים,לא?בימאית דמיונות

לא

להרוג

אותי

|2 יריות באוויר|נוצת זהב

שטן

האוויר הוא ציבורי ולא רק שלךבימאית דמיונות

זה היה אזהרה!!נוצת זהב

ברור....אני לא עד כדי כך כורדית....בימאית דמיונות

כורדייה* אני חצי!!הלווו עד הכורדים!!נוצת זהב

הצד המרוקאי יקום!

כורדיתתתתתתתתתתבימאית דמיונות

יש לי חברה ממש מסכנה-

כורדית,פרסית ותמניה.......

יצא לך חרוזנוצת זהב

לגביי התמנייה והפרסית היא ממש אומללה

לפחות יש את הצד הכורדי..

זה בכוונהבימאית דמיונות

סתם,לא...

לפחות?

זה החלק הכי גרוע...

|נס על נפשו|

נוסי נוסי מההההר המרוקאי שלי קם!!נוצת זהב

פטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטישפטיש

אבל מה עשה הפון😒⁦⁩⁦⁩⁦⁩⁦⁩⁦⁩⁦⁩⁦⁩⁦⁩⁦:-נער מתבגרר
שגם הוא יאהב כורדיםנוצת זהב

חופשייייינער מתבגרר
אתה-נוצת זהב

אוהב קובה?

כןןןןןןןנער מתבגרר
יופי...|נרגע|נוצת זהב

כמעט הרסתי לך את הפון בשנית...

אבל קטבה אשכנזי או אורגינל כורדי וזה??

קובה מה שבאנער מתבגרר
פחח. נאא אתה לא מבין בקובה בכלל..נוצת זהב

מאיפה אכירנער מתבגרר
לא עשית הכירות.....
אני עשיתי לך כבר היכרות עם אוכל אשכנזי

סבבה אני ישלח לך תמונותנוצת זהב

קובה זה טעיםםםםםםםםםםבימאית דמיונות

נכוןנכוןנכוןנוצת זהב

..פנים אחרות.
קובה של טריפולטאים!!!!
תהפכי תמקלדת..פנים אחרות.
כע..אהמ..מה זה?נוצת זהב

קובה! טעימה רצחחפנים אחרות.
לוידעת אם של טריפולטאים אבל של סבתא שלי.. וגם סבא וגם סבתא טריפולטאים.. אז כנראה זה של טריפולטאים..
טוב...העיקר שטעיםנוצת זהב

ואצל הכורדים זה קובה זכר

לא קובה נקבה

קובה טעים לא קובה טעימה..

תכלס..פנים אחרות.
נראלי אצלנו זה נקבה.. אבל מזה משנה??
לא משנה חחחנוצת זהבאחרונה
וכדאי להזהר ממנו.....נער מתבגרר
תתחיל לעשות לך כלים בבית
לקרצף את הכניסה עם סקוצ' ואקנומיקהנוצת זהב

עוד נחשוב על זהנוצת זהב
זה כבר נחתםנער מתבגרר

אם נער אמר.. אי אפשר לשנות.. פנים אחרות.
בדיוקקקקקקנער מתבגרר

כי מה שנחתם בטבעת המלך.. אין להשיב.. פנים אחרות.
זאת הגישהנער מתבגרר

נא לא לקחת ברצינות..פנים אחרות.
במיוחד לא אתה..
אני עוד עלולה לצאת בנזק מכל העניין..
(עכשיו היא האכילה את הזאב...בתאבון בבון)נוצת זהב

לא... אני בדרך לדע"אשנוצת זהב
..שעות של אמת.

(אפשר להצטרף אליך? אני זקוקה לזה..)

את לא.לך אני לא מרשה..אותך באמת צריכים!!! אותי לא!!נוצת זהב

פחח נורא מצחיקשעות של אמת.
אותי הכי לא צריכים.
רוצה שנהתחיל בוויכוח כמו פעם?? צריכים ועוד איך!!!נוצת זהב

באמת לא צריך.שעות של אמת.
תשאלי פה אנשיפ. אבל באישי. כי אחרת הם לא יגידו תשובה אמיתית.
סטיייל בעעעענער מתבגרר

דע"אש סטייל? יותר סטייל בחיסול רגיל אבל אתם לא בעד לחסלנינוצת זהב

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך