שיש לתינוק שלכם "תקופות"?
הבן שלי, בן שנה ושלוש בשבוע האחרון ממש לא מתנהג כמו עצמו. אנחנו חוזרים מהגן- והוא לא רוצה לחזור איתי בכלל! לא שהוא כועס או משהו, פשוט כיף לו בגן! ואז אני לוקחת אותו לפארק ומשחקת איתו (לא סתם נותנת לו לרוץ- ממש משחקת, תופסת, קוקו, מגלשות ביחד והכול), וכשהוא מתעייף, אנחנו חוזרים הבייתה, ופתאום הילד המתוק שלי הופך לילד בכיין! הוא יושב על הרצפה, ולא נותן לי לזוז מטר ממנו. אני רוצה לשתות והוא רודף אחרי, אני רוצה לשירותים והוא דופק על הדלת עד שאני יוצאת... אין לי שום בעיה לשחק איתו עד שהוא הולך לישון- אבל נראה שהוא לא רוצה לעשות כלום!
יש לי הרגשה שהשיניים שלו מפריעות לו- זה יכול להיות זה? או שפשוט משעמם לו עם הצעצועים שלו? למה הוא עושה לי "חם קר"? אני ממש דואגת לו... אני תמיד חשבתי שהוא ירוץ אליי אחרי הגן, אבל פתאום הוא כל כך נהנה שהוא בכלל לא רוצה אותי.
וזה גם כואב לי כי הסיבה העיקרית שהוא בגן (חוץ מזה שאני לומדת כל השבוע) היא שהוא לא אוכל בבית- רק בגן, וכי פשוט משעמם לו איתי בבית- הוא מאוד חברותי ואין לי אף ילדים בסביבה שהוא רוצה לשחק איתם. כשהוא נשאר איתי בבית עד שהתחיל את הגן- פשוט הוא לא הסתפק בי, וזה כאב מאוד אבל זה נכון. ובגן הוא פשוט פרח...