@יהדות=דרך חיים שמעתי איפה היית אתמול.
מה עשית שם??
@יהדות=דרך חיים שמעתי איפה היית אתמול.
מה עשית שם??
רעיתי צאן עם חברים במעלה שלמה, את מתכוונת לתחנת דלק? תפסתי שם טרמפים לכיוון עיר התורה והחסידות בני ברק תובב"א 
@צהובה ואני ריכלנו עליך.. סתם.
היא רצתה לבוא למעוז אסתר כי אני הייתי בכוכש. והיא בסוף לא יכלה אז היא אמרה שאתה במעלה שלמה
יהדות=דרך חיים
שעות של אמת.
יהדות=דרך חיים
יהדות=דרך חיים
אבל מממ. אל דאגה עוד נתראה ונתוועד ו.... ו... באמת תחשבי על מה שאמרתי לך היום|מתחנן|וזה ידוע שאני שובבה.
גם סתומה אני.
יאוו יא מסיונרית אחתת!!
נראה אם נזכור לחשוב עלייך.
התלהבת מזה היום ממש
עד שאתה מגיע לקוצק. קוצק זה נראה כמו חסידות זה אפילו נשמע דומה לחסידות.זה לא חסידות
פחד רעדה שיקשוק קוצק הצילוווו
בקרוב נראלי אני כבר לא אחיה.
אבל חסידות? מה זה בכלל??
זה לית אתר פנוי מינה (אין מקום פנוי ממנו) ההבנה שה' יתברך נמצא איתנו בכל מקום ומקום בכל דבר ודבר שקורה לנו זה הכל ה' יתברך, ותמיד ה' יתברך טוב ומטיב.
@צהובה יש מלא סיפורים מפוצצים על השאלה הזאת של מה זה חסידות נכון?
והוא לא עוזר לי בכל דבר אז בכלל.
יהדות=דרך חייםלא יודעת אם יש לי כח להיכנס לזה בכלל
טיפה של אור
החסידות.
כשאני אומר חסידות-
זה גם חב"ד וגם חג"ת וזה כל אחד לחוד, כן?
וגם על קוצק(
)...
(וסלונים![]()
וקארלין
)
ואולי גם על דברים לא קשורים שבאו מסביב כמו ברסלב...
חב"ד= חכמה בינה דעת שלש הספירות השייכות לחלק השכלי שבאדם, לכן נקראת חסידות זו חסידות חב"ד.
בכינוי-לעג קרו הרבה פעמים (לפחות פעם) החבדניקעס לשאר החסידויות שיש להם צורות שונות של מחשבה, חג"ת- ע"ש שלש הספירות שכנגד הלב- חסד, גבורה, תפארת. בעצם כל חסידי ר' ברוכ'ל וכו' הם חג"תניקים. זה השם אותם כינו חבדניקים אותם.
מכיון שזה ביטוי שמראה שהיחש לחב"ד ולשאר החסידויות אמור להיות שונה בתפישה- אמרתי זאת כך.
אונמר
יהדות=דרך חיים
יהדות=דרך חיים(...)
אבל עדיין.
קוצק אמנם שונה מאוד בנוף החסידי,
אבל היא עדיין חסידות..

גם אני אמרתי לה את זה..Solomonאתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד