(לא לקפוץ, יש גם המון בנות)
אני שונאת אנשים חסרי טאקט.שחר.
(לא לקפוץ, יש גם המון בנות)
מקודם יצאתי בהצהרת מה;נחל
שלא יהיו קיימים.
וזהו.
ואז הרגו אותי אבל עברתי החייאה.
אין לי בעיה איתם, באמת.שחר.
רק תעבדו קצת על הטקט, זה הכל.
בא באותה הדרישה לבנות.עזיהו
בנות משפילות בנים על ימין ועל שמאל.לדוגמה,מתי?ברחוב.
גבר שמתחיל עם בחורה ברחוב,לעתים רחוקות זוכה לכבוד הדדי אם הוא לא פועל בגישה הנכונה.תמיד בחורות משפילות בחורים...פעם קראתי שמישהו הגיע לבר וניסה להצטרף לקבוצה,והבחורה צעקה עליו להתחפף!כנראה שעבר עליה יום קשה.אבל גם כאשר לא,בנות שמות על עצמן את שריון ההגנה ומתנהגות בצורה מגעילה לבנים שמתחילים איתן ברחוב.אל תקפצי.חלקן.אולי רובן.
בנוסף לכך,בחורות יכולות לבגוד בחבר שלהן עם גבר אחר,כאשר הם מוצאות מישהו יותר טוב?הידעתם?הידעתם?הידעתם?בחורות יכולות לעזוב את חבר שלהן רק כי הן מצאו מישהו עם ערך ש''ר גבוה יותר.קראתי את זה בספר של איזה אומן גאון.ברוך השם.
את הכותרת הבנתישחר.
מה הקשר ליחסים בין בנים לבנות עכשיו?
בכללי, אמרתי שלבנים אין טאקט.
ויש לכל בת זכות מלאה לייבש בן שמתחיל איתה ברחוב, (ודרך אגב, זו עוד הוכחה לחוסר טאקט משווע. מילא תתחילו, אבל למה אתם אומרים שטויות? ואתה עוד בשוק שבנות מייבשות)
והי תשמע איזה קטע, פעם בחורה עלתה לאוטובוס וחבורת בנים התחילה לצחוק עליה.
וזה מצויין שבעולם שמות עליהן את שיריון ההגנה, הן בהחלט זקוקות לכך.
וסתם הערה-
הייתי ממליצה לך לא להכניס בכל מקום דברים בין בנים לבנות כי זה חופר ולפעמים פשוט לא קשור.
חחחחחחחעזיהו
את באה לרדת על בנים,שאין להם טאקט,וכשאני כותב שלבנות אין טאקט את טוענת שזה חופר ולא קשור.
מצחיק,לא?
לגברים יש יותר טאקט מבנות,זאת דעתי.ברוך השם.
''ויש לכל בת זכות מלאה לייבש בן שמתחיל איתה ברחוב (ודרך אגב, זו עוד הוכחה לחוסר טאקט משווע.מילא תתחילו, אבל למה אתם אומרים שטויות?ואתם עוד בשוק שבנות מייבשות) - תלוי אם אתה מיומן.אם אתה מיומן בחורות לא ייבשו אותך.אין לי בעיה להתחיל עם בחורה ברחוב רק כדי לעשות לה את היום שמח!ברוך השם!חלק מהבנות משפילות בחורים שמתחילים איתן(עושים לה את היום) בצורה מזעזעת,לפעמים בוחנות באופן לא מודע,רוצות שהגבר יהיה יותר עקשן למרות שהן דוחות אותו והעיקר ''לבנים אין טאקט''
מה הקשר לשריון ההגנה בנים שצחקו על מישהי?אם נניח,נדרג בחורות מ6 עד 10...6 זה בסדר,10 זה נראית ממש ממש ממש טוב...אז סביר להניח שהמון גברים מתחילים איתן,הן לא רוצות להגיע לשיחה עם כל אחד.אז הם מפעילות את ''שריון ההגנה'' ומה שכן מצחיק הוא שיש בחורות שדוחות אותך ברחוב כשעמוק בתוכן הן רוצות שתהיה יותר עקשן...זה נקרא ''ההא''ז - ההגנה האנטי זולה''.
אני חושבת שכדאי שנעצור פהשחר.
יום טוב.
את יודעת,עזיהו
את לא יכולה לפתוח שרשור שמגדף את הבנים,ואז לצפות שאף אחד לא יגיב תגובה שמתנגדת לזה...
לילה טוב.
אני יודעת.שחר.
ושוב, די להיות קטנוניים, יש בנים ובנות חסרי טאקט במידה שווה, והערתי על כך שאני שונאת אותם. זה הכל.
לא הכנסתי אמירות לא קשורות.עזיהואחרונה
אם אין לך טעם להתווכח אז תעצרי פה.
לילה טוב.
אני שונא את עצמי.הלהבה והברוש..
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות