בס"ד
היום הייתה בריתה לנינה של אחות של סבתא שלי [יעני בת של בת דודה שנייה שלי..] בכפ"ס
הקפצתי את סבא וסבתא שלי לאולם באוטו שלהם ומשם הייתי אמור להביא את אמא שלי מהעבודה עם האוטו שלהם
כי אבא שלי עדיין היה בעבודה עם האוטו שלנו.בדרך לאחר שהורדתי את סבא וסבתא שלי ביצעתי פניית פרסה
ובאמצע הפרסה האוטו נעצר שהוא דולק וסירב לנסוע כל הנהגים התחילו לצפצף לי ואני יושב באוטו ומתחיל לקלל [בשפה נאותה]
את אותו אוטו שסבא וסבתא שלי קנו [פיאט דובלו בעעע אוטו מזעזע] בסופו של דבר נהג חביב עזר לי לדחוף את הגרוטאה הצידה
ישבתי וחיכתי בגשם הזמנתי גרר מהביטוח וחיכיתי לאחר שעה הנהג הגיע לקחת את האוטו ואז נזכרתי "יאוווו העוף על הגז!!"
למזלי אמא שלי הגיע הביתה ברגל וכיבתה בזמן את העוף שלו ישרף..
אני הגעתי הביתה בכוחות עצמי שכולי ספוג מים וקר ועוד הייתי עם שורש כי חשבתי זה יקח לי שנייה לחזור
אחרי כמה זמן סבתא שלי הגיעה אלינו הביתה ובמקום להגיד לי כמה אני מסכן היא חושבת שאני נהגתי בצורה די רשלנית
אבל לא יודעת כמה.איזה עצבים זה!הרס לי את כל יום שישי תיכננתי לבשל קצת ואז לנח אבל הכל נהרס והכל בגלל הדובלו הזאת
תקשיבו לי ואל תתקרבו לאוטו הזה!כל יומיים הוא במוסך אבל סבא שלי משוכנע שזה אוטו טוב אז תסבירו לי בהיגיון
איך רכב עם 160 אלף ק"מ כל הזמן במוסך ובאוטו של ההורים שלי יש 370 אלף ק"מ והוא ב"ה נוסע טוב מאוד?
יאלה חפרתי מספיק שיהיה לכם שבת שלום ומבורך ושנשמע רק בשורות טובות ומענינות!