משו שמישו כתב אצלנו(פורום אחר)ונראלי כדאי שתראו גם כאן...בימאית דמיונות

שכבתי לי על המיטה בחדר- בראש מתרוצצות כל התוכניות, השאיפות, החלומות, העיניים רואות את הבהונות היחפות על המזרון מדגדגות אחת השניה. 
הפער מורגש בבטן. כאב חד. 
למה זה?
פעם,
חשבתי להקים מחנה, לבנות בית על העץ, לכתוב את כל הסוגי חביתות שאפשר להכין לפי הא' ב', חשבתי ללמוד מי צובע את הרמזורים באדום,
חשבתי לכתוב ספר על ברוז שאין לו חברים, חשבתי לכתוב לאמא שיר. 
ואז מה קרה?
נבחו עלי שלא עכשיו. ויש הפסקה בסוף השיעור, ועכשיו תלמד, ותשנן, ותכתוב במחברת,
וצעקתי- זה לא מעניין אותי!
וצעקתי- אני מסוגל להרבה יותר! 
וצעקתי- זה לא אני המספרים והאותיות האלה!
וצעקתי- בא לי בכלל לעשות יוגה ליד כרם ענבים!
ולהקים מחנה, ולבנות בית על העץ!

צעקתי דרך הצביטות לאברום, והמלחמת עפרונות עם דוד, והבדיחות הגסות באוזן של אבנר, והפתקים, והמלכודת מים למורה השמן, וכשזה לא עזר אז צעקתי את זה סתם דרך כבדות לקום מהמיטה בבקר, 
כאילו לא רק לפני 4-5 שנים בשש בבקר הייתי כבר הופך את הבית...
אז כנראה שהצליחו ללמד אותי. 
הצליחו ללמד אותי להפסיק לרצות. אפילו להפסיק לרצות ללמוד. וכשאדם לא רוצה, אז אין לו מה לעשות עם חופש, הוא לא יודע לרצות. הוא יודע לבצע. לשרת.
למלא פקודות. 
הוא לא יודע לרצות. 
ואז באים המבוגרים ואומרים אתה רואה?
בחופש אתה משתעמם...
נכון?
נכון.

אני לא יודע מה הפתרון, לא יודע. אבל אני יודע מה הבעיה, ועל מי האחריות. 
לא רק עלי. הו לא. זה לא אני.
זה לא אנחנו. אנחנו סה"כ...
תלמידים טובים 

בתכלס אני לא מסכימהבתאל1אחרונה

הוא יכול לרצות מה שהוא רוצה ולחלום לו חלומות אבל בלי לדעת לכתוב הוא לא יכתוב לאמא שלו שיר, ובלי לדעת לבנות הבית על העץ יתפרק לו.. הוא יכול לצייר ולחלום, אבל בסופו של יום- אדם לעמל יולד. 

זה נחמד וילדותי ומצטייר לנו יפה, אבל בתכל'ס אם ניתן לילד הזה לעשות מה שהוא רוצה כל היום בלי קצת גבולות ולמידה של כל מיני דברים- בעתיד הוא עלול להיות כלומניק.

אז נכון שהמסגרת הזאת לא מתאימה לכולם. בוודאי שצריך יותר גמישות כי כל אחד הוא עולם אחר וצריך דברים אחרים...אבל לא צריך להיות כאלה קיצוניים... אפשר לחלום ולבנות וליצור וגם ללמוד בבי"ס כמו כולם. 

(אגב זה שהוא רוצה את כל הדברים האלה בדיוק בדיוק בזמן הבי"ס ולא אחה"צ נגיד זה לא אומר שצריך לתת לו. גם אני רוצה כל היום לאכול שוקולד, גם הבן שלי רוצה לשחק בגן שעשועים אחרי שצריך כבר ללכת הביתה. לא הכל אפשרי. צריך גבולות)

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך