בערך שעה לפני שבת נזכרתי שאני חייב להדליק את כל האורות
שלא יקרה מה שפעם קרה כשנשארתי לבד בחושך .. ![]()
טוב , קמתי הדלקתי את כל האורות שמתי את הדבק המפורסם שהיה כבר מונח מעל המתגים
אני בד"כ אוהב שאין אור במקלחת , זה חיובי לערב שבת אבל למחרת זה סתם אור מעצבן כשיש
אור שמש , אבל הפעם אמרתי לא , אני לבד , לא פחדן מטבעי , אבל נשים שיהיה כמה שיותר אורות ,
הדלקתי גם בחדרים שיהיה , מה יש להפסיד? קצת חשמל אבל חפיף , אחרי שהדבקתי היטב את הדבק
במקלחת פתחתי את השירותים , ...הסתכלתי לא היה דבק לשים ..אמרתי יאלה שירותים אני יזכור לא להדליק,
את כל השאר הדלקתי ,
למה אני מספר לכם את כל זה? הו , אז עכשיו בערך שעה לפני צאת שבת אני מסייר לי בבית
ומסתכל במקרה על המתג של האור במקלחת , ו...אין שום דבק , הוא נמצא למעלה מודבק על הקיר,
עכשיו אין מצב בחיים! שאני לא שמתי דבק במקלחת כי אני זוכר את עצמי מתלבט אם לשים או לא , ואז
אומר נשים ומדביק את זה חזק! עכשיו מה הקטע? שאם היה חלש היה נופל , אבל לא, הוא מודבק על הקיר כאילו בכלל לא שמתי אותו לכתחילה ,
עכשיו יבוא הסקפטים ויגידו אה הוא בטח שכח לשים וחשב ששם ,
אבל לא! אני זוכר עד עכשיו איך אני מחזק את זה חזק מאוד שלא יפול ,
ואחרי שזה קרה ישבתי קצת מנסה להבין מה קורה כאן
אני נזכר שלפני שראיתי שאין דבק בערך שעה לפני, כמו צל היה לידי על המיטה כשישבתי לקרוא ,
ממש כאילו בא להתיישב לידי , אז אחרי זה הבנתי מי אחראי לתעלול עם הדבק ...
רק לציין שפעם (סיפרתי את זה כבר כאן בעבר)
ישנתי אני וחבר בבית שלי (אותו בית) שבת עשינו סעודה בשישי ,
קמתי לקחת משהו מהחדר , יצאתי מהחדר וישבתי , אני עושה לו , אה רגע שכחתי להביא גם כוסות
אני קם להביא , אני רואה אור בחדר שלי ! אני כולי מה לעזאז* הרגע יצאתי משם! לא עבר אפילו 5 שניות!!!
ואני עדין זכרתי את החושך כשאני יוצא! והמבט שלו היה לחדר ואני בדיוק הפוך עם הגב , ואני אומר לו
מה לא ראית שהאור נדלק ? הרי השניה הזו יצאתי משם , ואתה עם הפנים לחדר.. , אמר שלא ראה ..
בקיצור אני אחד שמלומד בדברים כאלה , אז אין לי ספק שגם הפעם ,
מי שזה לא יהיה ...לקח את הדבק שהדבקתי ופשוט החזיר אותו על הקיר ,
ועכשיו אני מבין למה אומרים שאסור לישון בבית יחידי .
שבוע טוב , או שלא.

חשבתי אתה בחור זורם

)