רציתי להתייעץ בעניין דירת שותפות, מי שמכירה מקרוב
אני בת 24 כמעט, לקראת שנת סטאג בחינוך, בחורה ממש חברותית ונחמדה, עד עכשיו גרתי בבית הוריי ביישוב שהוא די אחלה חור אין יותר מידי אפשרות למימוש עצמי וכאלה, ובשנה האחרונה הרגשתי ממש מבוזבזת ובחוסר מימוש עצמי של ממש!!לבד כזה ובתקלים עם אמא. נו נו בטח לחלקכם זה מוכר;)
היות שכך...
חשבתי השנה לגור בדירת שותפות..לדחות את שנת הסטאג בשנה, ופשוט לעשות לעצמי שנה של כייף, מימוש עצמי והגשמת חלומות כמו נגיד- ללמוד קורס בישול.. בטוח שזה גם יגרום לי להגיע לשנת הסטאג שנה הבאה בתחושת מילוי פנימי ומוטיבציה יותר.
אממה..
קצת מחשיש אותי לגור כזה בדירה, אני רגילה להיות עם ההורים, שתמיד מקבלים אותי איך שאני, מקום בטוח, מוגן, חינם אין כסף וכל מה שהרווחתי הלך לחסכונות..
ובדירת שותפות אני משערת ושומעת שהעסק קצת שונה..ויכול להיות יותר מורכב ופחות משתלם פיננסית;) וגם.. פיתום ההיא מתחתנת, השנייה עוזבת תדירה, ההיא התארסה כבר לא נמצאת, זאת לא משלמת חשבונות, איתה יכול שקשה להסתדר וכ"ו.
שאלתי היא-
מי שגרה בדירת שותפות- האם לדעתכן זה צעד נכון?מרגישות שזה משמעותי? ממליצות??;)
כשבאים לבדוק דירה ובנות מה כדאי לשאול ולבדוק? איך בודקים? מה כדאי לשים לב?
מה הייתם ממליצים לעשות בשנה כזו כדי ליצור הגשמה עצמית וחוויה חיובית ומתקנת? בנוסף ללימוד בישול וללימודי גרפולוגיה שכבר מתכננת בעה... מנסה לחשוב ואשמח לעוד רעיונות. שלא תתבזבז לי השנה הזו.
וגם...
יש לכם רעיונות למקומות עבודה נחמדים? שלא דורשים עבודה אחרי העבודה?
קיצור אם הבנתם נכון באלי לשמח ולפנק ת'עצמי ממש!לשמוח.לרכוש חברות טובות, ולהרגיש בסיום השנה שהייתי לי שנה משמעותית ובונה!
וכמובן, אם ידוע לכם על בנות נחמדות ומתוקות שמחפשות שותפה אשמח ממש שתתקשרו ביננו!!
(וגם אם מכירים בחור מתוק כזה, שמחפש מישי רצינית אשמח שתקשרו ביננו;)
חח מה אני יעשה, זה פשוט התאים פה..
גאה בכם אם הגעתם עד לפה בשעה שכזאת!!
אשמח ממש לייעוץ מחכמת ההמונים,
ממני
עינב;)

ברור שבכך יש איסור חמור