סיפור קטן וטוב משבת האחרונה...מלמעלה אלוקים

כידוע היה לי שבו"ש ב"עכו" (שכנראה זוהי הישיבה שאני סוגר בה...) עד ליום שישי, ביום שישי בבוקר מפאת כך שאני רוצה להגיע לרחובות מוקדם אני עולה על הרכבת של 8 וחצי אחרי תפילה וארוחה...מגיע לרחובות ב11 ומפה מתחיל  הסיפור...

הבהרה- הצורך שלי להגיע לרחובות בפעם הראשונה בחיי נבע מכך שנכנסתי לשם להדרכה בשבת האחרונה....

אני יורד לי לי בנחת מהרכבת... הולך לתחנת אוטובוס של קו 13 שהרי אלה הם ההנחיות שקיבלתי מתומר... ואני מחכה לי... וממשיך לחכות לי... וממשיך...עד שאומר לי איזה נהג אחד... "אין פה קוו 13 בימי שישי... אז או שתעלה על האוטובוס או שתלך ברגל..." אמרתי לו כמובן ברגל... ואני הולך לי ברגל (לפי ההנחיות של הנהג ותומר) לכיוון קו 13...
בדרך- אני רואה לי שדרה מלאה עצי הדר... אני ממשיך ללכת ואני מתחיל להתגרות.... ת-פ-ו-ז-י-ם.... והמון כאלה... החלטתי שאני קוטף... נתתי קפפיצונת קטנטונת לאחד שסיבר את עיני... וקטפתי.... לא יודע איך אז אל תשאלו אותי אבל הצלחתי לקלף אותו (הייתי עם כינור פליז ותיק מפוצץ לשבת ואחרי שבו"ש.... התחלתי לאכול- בשניה שמתי את הדבר הזה בפה שלי התחלחלתי עמוקות! גיליתי שאין זה תפוז! כי אם חושחש! וזה אומר שהלכה לי הלשון... אחת שהיתה שמה בתחנת אוטובוס צחקה עלי... ואמרה לי שגם הבת שלה מנגנת בכינור...והיא התלהבה ממנו....
בקיצור קו 13 מגיע... אני עולה עליו... יורד בתחנה שתומר אמר לי לרדת (תחילת רחוב "דרך ירושליים") אני רק יורד ומסתובב ואני מגלה את תומר עם חולצה של גוש קטיף... ב"ה צדיקים כמוהו לא רואים הרבה... ואז הוא עושה לי- שיר מתאים לך ללכת לביה"ס שלהם (נועם בלעז) ולדבר איתם על התפילה שיש היום בערב...? אמרתי לעצמי! יאאלה נחוש את הגשם... ונכיר את רחובות! הלכנו לנו... הודענו.... בקיצור נריץ....תפילת ער"ש בפיסקה הבאה...

תפילתץ ער"ש- הקומונרים של שני הסניפים החליטו לארגן תפילת ער"ש בסניף של הבנות (עם מחיצה נפרדת לגמרי וכניסות שונות.... ב"ה וכל הכבוד לעוסקות במלאכה....)
מכייוון שלפני קישטנו אני תומר ואלעזר הקומונר את הסניף ואני ידוע בתור אחד ששר ושר ולא מפסיק לשיר... אז אלעזר החליט שאני יהיה החזן של ער"ש... אני מגיע לוקח את הטלית... מגלה שאנחנו 4!!!
מחכה... ומחכה... לבסוף היינו במצב הטוב מ-א-ו-ד 8.... החלטתי לקום ולעשות מעשה...יצאתי החוצה והבאתי לנו אנשים נחדים מהרחוב... בסוף בשניה האחרונה לפני השקיעה (לומשנה ששניים כבר התפללו יחיד) התפללנו תפילת מנחה מקוצרת....
ואז כמובן תפילת קרליבך... לומשנה שהייתי צרוד כמו שלא הייתי כמעט ואף פעם... כאילו... יכולתי לשיר כמו כולם... לא כמוני....
ואתהה לעצמי- הלזה יקרה סניפי אריאל רחובות? הממספר מצומצם שכזה אפשר לארגן מניין? אח"כ קלטתי שהיה גשם נחמד ביותר (תודה הקב"ה!) ולכן היה מצומצם... והקומונרית של בנ"ע שכחה להודיע... בקיצור... אמרו לי שיש בערך כל פעם 30... אז אין מה לדאוג...

רק דבר אחד הפריע לי ואמרתי להם את זה... וזה הסדר של הדברים... משהוא שמע פעם על סדר כזה- מפקד, פעולות, משחק סניפי... ואז שחרור לבתים לסעודה שלישית???
לפי דעתי זה צריך להיות ככה- משחק סניפי, מפקד, מנחה, פעולות, ערבית, הבדלה ויאאלה הביתה!

בקיצור כל השבת היה אוכל מצויין (תודה תומר ושכניו...) והיו אנשים מצויינים... (תודה תומר שכניו וחניכי היקרים וכל שאר הסניף....) ופעולת פתיחה שיצאה נחמד... (נכון אבישי ואביעד?) בקיצור בעז"ה אני הולך להשאר בסניף הזה עד לסוף שנה...
בהצלחה קטנה לא תזיק...
וואי יצא ארוך.... מעניין מי יקרא עד הסוף...

בהצלחה!!צליאקית

אני קראתי עד הסוף....שרדתי....;)

חחחח..איזה קטע עם התפוז..אהבתי...מוכשר....ממצב הלשון שלך?

חיה...ואפילו נושמת...רק חוש השמיעה שלה נהרס...מלמעלה אלוקים

את יודעת כמה ארוחות אכלתי מאז? (שלוש!!! חחח... אבל זה מספיק...)

בכל מקרה תודה...

חחח...נקרעתי!!!רחובותית!!=)
מי אוכל ת'תפוזים של רחובות!?
חחחח...
דווקא בתפילה אצל הבנות היו הרבה יחסית לגשם שהיה!!!!!ב"ה!!
(משו כמו 30..)
והיה חביב פלוס..

בהצלחה בהמשך!!
אני אכלתי!מלמעלה אלוקים
לא נורא... בתפילה הבאה- דירבלק אם אין מספיק אנשים לתפילה נורמלית...!
אהרל'ה.. תבוא גם ואז יהיהtomerittal
[סתם. כמובן אחרי החזרה שתיהיה לנו בעז"ה]
תומר מתוק...!~אהרלה~!נתניה
עבר עריכה על ידי !~אהרלה~!נתניה בתאריך ה' אדר תשס"ט 11:51

תזמין.

אני יגיע.

יש לך ת'מספר האישי שלי לא??

יופי.

בעז"ה, נאגן תפילה ענקית ברחובות.

קרליבך. אריאל + בנ"ע + עזרא +הנוער העובד + (והלומד) + צופים + צופי שבא + צופים דתיים + מכב"י + מבכ"י ים + בתיה!!

יאללה עפתי לירושלים~!

אהרלה,שכחת ת'תנועות הרפורמיות..רחובותית!!=)
ועוד כמה...
מלכה יפה שאת יודעת לשבח את עצמך!!מיסטר דום

וככה א.שיר מי לעזאזל אוכל את התפוזים ברחובות??? (פעם היינו עיר ההדרים היום זה סתאם פלסטיק ושם אין יותר כאלה!!)

וב.את ממש אופטימים!! ממתי יש לנו בדיוק שלושים אם יש לנו מניין זה מקרה ממש טוב ממש מצוין!! תמיד זה ככה שיר אל תתחיל לפתח ציפיות ושלא יעבדו עליך!

ג.זה היה צפפוווייי שאפחד מתנועות הנוער לא יבוא ודייי!! עם התירוץ של הגשם אם היו רוצים היו באין עובדה שהייתה תפילה במרמורק בעזרא שם...וכולם היו שם טוב!

ד. אהרלה במלא המצב שלנו בקאנטים אל תבוא לדרדר יותר....(ותומר את ההזמנות שלך תשאיר לעצמך!! ...)

ה.ואנחנו לא ארגנו כלום הבנות די הציבו עובדה בשטח שתפילה אצלהם ...(אביה הדר ואביטל תצאו מהסרט!! פעם הבא רוצות תבואו אלינו!!)

ו. הייתה פעילות מוצ''ש מטווורפת!!!!!!!!! תומר חבל שמצאת לעצמך תירוצים כלשהם רואים שהסניף כבר לא בראש מעיינך!! חבל ..

יוסף בד"כ מינימום 15 מעל בר מצווה באיםינוקא
ואם כבודו היה מודיע לצוות אולי היו קצת יותר(רכז מדריכים לא?!)
ואם להוד מלכותו לא היה רק הערות...מיסטר דום
ואולי הוא היה קם ועושה משהו זה היה אחרת כי הכי קל לבוא ולהאשים ארים זה פשוט מה עם לקום ולעשות??
יוסףף!!! כפרעלךך!!!tomerittal

ב. יוסף.. מתי פעם אחרונה היית בסניף כשהייתה תפילה? כל פעם יש ב"ה בסביבות ה-40.. וכן.. אני סופר!

ג.אתה בטוח שלעזרא היה תפילה? עברתי שם וראיתי הכל שומם..

ד. אהרלה - בכ"מ אתה בא!! צריך לנגן..

ה. באמת שכוייח לבנות על הארגון..

ו. היה באמת פעולת מוצא"ש מטורפתתת!!!! מ-מ-ש שכוייח לכל המארגנים!![אלי,יוסף,אלעזר וכ'ו..]

חחחחחח תומר הנשמה שרואה רק טוב...מיסטר דום

א. שיר אני ממש בעד לעשות סעודות (זה סתאם תירוצים של המדריכים לחסוף מעצמם כאב ראש)!! שלישיות...

ב. אני תמיד בתפילות מותק...כנראה שמת' לא הצד החזק שלך...

ג.לא עזרא רחובות שני הקומונריות שלהם בבית שלה באפרת בגלל דלקת ריאות במשג"ב..

ד.וצריך להגיד תודה נטוו לאלי וזהו!

ה. הלל אם ירום הודו ישנה קצת את הסגנון דיבור  ואת השחצנות שלו אז אולי אני יודיע לך גם דברים....

ו.בואנה זוכרים את הסרט אתמול??היום קראתי בעיתון שאבא של הילד הזה הרביץ לו וראו תמוהנה שלו בוכה...

ו. חחחחחח... אחד הסטים המצחיקים!!!tomerittal
חחחח... אני לא מתפלא. ראית איזה ילד כאפות?? מה עבר עליו?;)
נאאאכוון...ראית רק כמה סצנות והבנתי את כל הסרט...מיסטר דום
היה אתמוול אחד הערבים.....!!! צריך לעשות את זה יותר....ולאו דווקא לסנג'ר את יוני....ואגב יש לנו דיוידי חדש וטיוי חדשה אז אתם מוזמנים....
ממש לא!!!!!!!!alezish
תהיתי אם להגיב לך או לא..רחובותית!!=)

אז..
למה שלא תגיעו ל30 אם תרצו,אצלינו היו מלא מתנועות אחרות,וזה מאוד הגיוני שזה בגלל הגשם,כי אני חזרתי סחוטה בצורה מטורפת הבייתה ובדר"כ אנשים מתפללים ליד הבית במצב כזה!!

אז תהיה בשקט-בבנות היו מתנועות אחרות.
זה תלוי בפרסום שלכם.

וזה שבמשגב היה הרבה זה כי בדקה אצלהם קומונרית!!!
ולא כולם באו גם אצלהם!!
והיה להם סעודה וחב"ב אח"כ אז גם ככה הם היו שם,אז באמת מספיק כבר להוריד לכולם ת'מורל!!

ודיברנו עם אלעזר,הוא הקומונר..
דיברנו גם בישיבה עם אמיתי שהיו עוד תנועות וזה היה יוזמה משותפת אז תשתוק וזהו!!
ואמרת כבר פעמיים שנצא מהסרט,כנראה שתצא אתה..

נעל.הצלחת לעצבן ממש.

אצלם!! אצלם!!!רחלקה
יוסף-על זה נאמר:מלכה=)
אם אין אני לי..
יוסף לא היית במוצ"ש אז אין לך מה לומרalezish
אלעזר התעצל ולא בא אלי הגיע ועשה את "הגיבוש" עאלק לחניכים מכל השבטים (זה שכולפ על כמה שפחות כיסאות ורכבת בעצימת עיניים) ואז הצגה קטנה וזהו אז אין לך מה לומר 
חשבתי פעם...ענת=)
בעזר ד'!

להגיע שבת לרחובות רק כדאי חוש את התפילה המדוברת הזו,
אך הסיפור הזה גורם לי לחשוב שוב על כך...

לגבי השלון זה מזכיר לי ת'סיפור שלי, יצאתי מירושלים לשומרון ביום שישי(לכבוד שבת קודש כמובן!) 
ולפני קניתי לי שוקו חם, רק שלא יעדתי כמה הוא חם עד שגמרתי אותו והלשון שלי שרפה טילים!!! וכל הנסיעה שלא היה לי מה לקרר אותה. נסיעה של שעתיים.

לגבי הסדר אתה יודע כמה פעמים שינו לנו אותו סניף?|ובכלל עם כל הסניפים שעברתי;)|
אך אני חושבת שאיך שהייה כשהייתי חניכה מתחילה זה היה הכי כיף!!
מפקד-תפילה-פעולות-משחק סניפי-והבד\לה/פיזור לסעודה שלישית
אך אם מנהג הסניף לחזור לסעודה שלישית לא מומלץ לשנות זאת! כי לפעמים זה ענין ערכי שגם א"א נגדו, מה שאני עשיתי במקרה שכזה זה פעם בחודש או שבועיים סעודה שלישית בסניף וטיש עד מוצ"ש ולסייום הבדלה!! |אחחחח כמה אני מתגעגעת לסגולות של חניכות שלי!! כפרה עליהם!!!| תלמד להנות מזה.. אח"כ תראה שבעצם הסדר לא הכי חשוב...

שהייה ב"הצלחה רבה!
*נראה לי ששלי יצא יותר ארוך מההתחלה כאן;)

ענת הכול פה בצחוק תבואיימיסטר דום
ממש אוירה טובה מיוחדת כזאתי שונה ויחיודית...בואי...
ענת הכול פה בצחוק תבואיימיסטר דום
ממש אוירה טובה מיוחדת כזאתי שונה ויחיודית...בואי...
ב-ה-צל-ח-ה!מלכה=)
גמני קראתי עד הסוף;) שכוייח לעצמי!
העניין של הסעודה שלישיתינוקא
זה אחד מהעקרונות של הסניף ולכן נראה לי תנטוש את המערכה של  שינוי הסדר של הפעילות מראש(אני מבין שאף אחד לא רוצה לארח אותך לסעודה שלישית אבל זה לא אומר שכל הסניף לא יאכל רק בשבילך  סתאאם אתה יכול לבא לאכול אצלי) 
שכוייח ענק!רחובות...
חחחח..המלכה של העולם

ניראלי שרק לשיר כל זה יכול ליקרות..

והמון בהצלחה..

אני.ישי ויזנר

לא חשבת שאם נטשתי אותך אני גם לא אקרא את החוויות שלך, נכון?
למרות שנעלבתי שלא שלחת איזה משהו באישי, אבל ניחא...

אני אגיד את זה עוד פעם-
בהצלחה!

ולא נפתח פה שוב את הדיון הישן על התפילה המעורבת..

אוהו. בטח שקראנו.פגזניקית גאה!
תח"ב יותר חשוב מפ"ז, הא? טוב טוב שיר. תזכור לך.
אני זוכרת ת'תקופה שהייתי ילדה קטנה והיינו ברחובות בפרדס קטפנו תפוזים מצויינים, אח"כ סחטנו אותם, עשינו מהם מיץ.. אין, הימים הטובים בצל רחובות..
היום, החושחשים האלה.. גרר...
חח שיר, הסיפור עם הקווי אוטובוס האלה, זה היה ההתנמקות של תומר על מה שהלך לו עם האוטובוסים לפסגה? [הוא שונא ת'פסגה מאז אותו מאורע.. :].
והתפילה הזאת היא לא בשבת מברכין?
נו, שוין.. במילא אני אצל אביה שבת הבאה, נכון אביה? ;)

חח רחובות, אתם יצורים מוזרים כ"כ .
לא היא לאוו דווקא בשבת מברכין...מלמעלה אלוקים

כי יש מדי פעם עוד אירועים שאני ישמח בעקבותם לקבל קרליבך...

למשל הכניסה שלי להדרכה....!

או הפעם הראשונה שלי ברחובות....!

טוב, אני לא אנצל"ש פה. לא חשוב.פגזניקית גאה!
אני רוצה להעירalezish

על כמה דברים:

1- תומר צדיק????????

2-שתדע ברחובות הכל חושחש שום תפוז לא תמצא

3-הסניף בקושי 30 מגיעים איזה 20 כל שבת במקרה הטוב!

לגבי 2--רחלקה
תפוזים ברחובות תמצא רק בסמל... ;)
אז קודם כל רבתניק הזדה!מלמעלה אלוקים

אתה מהסניף? כי זה נראה ככה...

ודבר שני... אני במפקד ובפעולות אח"כ ספרתי משהוא כמו שלושים... בסה"כ מי שהגיע לסניף במזג אוויר סגרירי...

ואת הקטע עם החושחש נראה לי שאתם צודקים... אבל יש מצב שאני ימשיך לחפש לי עץ טוב או שאני ישאל את אבא שלי אייך מבדילים בין חושחש לתפוז... (הוא גנן...)

רבתני''ק זה אלכסנדר שחור..(אני חושב)!מיסטר דום
וב. שיר אתה מתאקלם יותר מידי מהר....תשחרר ותאט קצת!!
אווךךךך כמה קישקושים בשירשור אחד!!!~אהרלה~!נתניה

אוסקר מגיע לכם!

איזה אוסקר, נובל! נובל על שירשור כזה!

תהיו לי בריאים...

אינליכח אפילו לנעול...

חולעליכם. (לא יוסף. עליך לא.) (סתם)

עוד אחד משירשורי רחובות בע"מ..רחובותית!!=)
נראה לי,  שאפשר להניח לו...ענת=)
בעזר ד'!

ושהשרשור מצא את עצמו ואת כל אשר על ליבם של האנשים החביבים כאן.

אני למדתי מזה שצריך לבוא לשבת ברחובות! (הפעם ה1000 שענת אומרת זאת לעצמה)
אשכרה הפעם האלף!רחלקה
ענת עכשיו אין יותר תירוצים! יאללה...
ובהזדמנות נצל"שית זו-ישי ויזנר
מה היציאה הזאת עם פורום "הנוער האובד והלומד" בחתימה שלך?
יציאה יציאתית...רחלקה
ועיין בשירשור הזה: Forum/Forum.aspx/t86128#841031
חחח.... צחוקים...ישי ויזנר
מצטטים אותי ( Forum/Forum.aspx/t86128#841031 )... לאן הגענו...
איפה ציטטו אותך שם?רחלקה
נעלתי. תודה שהייתם איתנו.!~אהרלה~!נתניהאחרונה
(לא יוסף, לא אתה) (סתם) (ואל תדאג, אני יגיע. יש לי ביקורסניף ברחובות בעוד שלושה שבועת בעז"ה. ואז אני יישאר שבת כבר.) (תכין את עצמך) (למה לעזעזל כל הסוגריים האלה?) (בעע עם עצמי)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך