אני אוהב את אשתי ומכבד אותה. גם כשאנחנו לא מסכימים וגם כשיש ויכוחים. משתדל לברוח מהכעס ותמיד לדון לכף זכות. בטח שלא להרים יד ח"ו. אבל יש בינינו מלחמת אגו בתחום הרגשי והאינטימי. את התשוקה אלי היא איבדה מזמן. היא טוענת שאין לזה פיתרון מעבר לפיתרונות שכבר ניסינו ושלא אטריד אותה בנושא. עבורי זו פגיעה מאד קשה באגו הגברי. אני לא יכול לקבל את זה שבתכלס הזוגיות שלנו היא למעשה שותפות ידידות בלי החיבור הרגשי והאינטימי. הוויתור הזה גורם לי להרגיש מושפל.
אז ככה אני מוצא את עצמי יוזם מגע איתה באופן כאילו ספונטני. נוגע, מחבק, מלטף ומתעלם מזה שהיא נרתעת. אני יוזם איתה שיחות אפילו שלשנינו אין מצב רוח. הנקודה הכי כואבת היא יחסי האישות. אין לה חשק בכלל! האמת שגם החשק שלי ירד מזמן אבל קשה לי לוותר. אני יוזם את זה ברגעים שקשה לה לסרב מתוך רצון לשמור על החלק שלי בזוגיות. כיף זה לא.
לאחרונה אני מרגיש רע עם זה. המחשבה שאני כופה את עצמי פיזית על אשתי ממלאת אותי צער וחרטה. פעם אחת אפילו ביקשתי מימנה סליחה אבל לא יכולתי להתחייב שזה לא יקרה שוב. אני רוצה להפסיק עם זה אבל תחושת ההשפלה שבויתור לא מרפה מימני. הייתי רוצה מוצא מכובד לשנינו. אם לא יחסים בהסכמה אז לפחות שנרד מזה בצורה ששומרת על הכבוד שלה ושלי גם יחד.
רעיונות?
תפנו לייעוץ מקצועי
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.