ארוע מוחי "משמעותי".yehciel666
מה לדעתכם צריך להיות היחס שלנו? לבכות? להתפלל? מה לעשות?
אני מתפלל שהקב"ה יעשה כטוב בעיניו, כטוב לעם ישראל... בכולופן, קשה לי לא להתפלל לרפואתו, וגם קשה לי להתפלל אחרי מעשיו בקיץ האחרון, אז אמרתי פרק תהילים לרפואת עם ישראל.
דוגרייוכי
גמלי אין מושג איך להתייחס לזה, ב"התחלה קצת התלהבתי... ולאידעת, אח"כ הגעתיח למסקנה שאסור לשמוח מזה, אבל גם אנלא יכולה להתאבל ב-כ-ל-ל!!! לאידעת, אני פשוט מנסה לא לחשוב עלזה וזהו... 
אנהי חושב "ובאבוד רשעים רינה".צחקן
די!!שחר
מה עובר עליכם?!
הדבר הגדול הזה אחראי לזה שאין לדודים שלי בית, ושהרבה חברים שלי מובטלים, בדיכאון, ושאר צרות. אם אלוקים החליט לשלוח לו כזה דבר, אני האחרון שיפריע לו..
אם הוא יחלים מזה, אני רואה בכל אחד מאלה שהתפללו לרפואתו את האחראי הישיר לזה שבעוד שנה אני אתחיל להסתובב בין בתי מלון.
זה בעיה של הציבור שלנו, מנסים לפעמים להבין יותר מידי את הצד השני. בגלל השמן הזה חבר שלי איבד את שמחת החיים שלו! חבר אחר הולך כאילו אין טעם לחייו! ואם הוא יחיה, זה יהיה לעוד חבר'ה. אתם לא קולטים? רע לעולם שהדבר הזה ימשיך לחיות! צאו מהסרט שלכם!
אין גבול לממלכתיות ‎yehciel666
תקרא את המשפט האחרון שכתבתי למעלה, ותנסה להבין נכון... פשוט יש כאלה שאומרים את זה בצורה עדינה יותר. ואחרי שעבר לילה מאז ההודעה הראשונה, אני גם חושב שצריך להודות לה' שמסלק את החילול ה' מהעולם, ומראה לנו שיש מי שמכוון את הדברים, למרות שהיה עדיף שזה היה קורה לפני 5 חודשים, אבל מי אנחנו שנעשה את חשבונותיו של הקב"ה. כל מה שעושה הקב"ה, לטובה הוא עושה.‏
זה לא קשור לממלכתיות!!!!!אנונימי (פותח)

אני חושבת שלא ממש צריך לשמוח שהוא חולה...בהתחלה קצת שמחתי אבל עכשיו אני לא שמחה כי למרות הגירוש הנורא שהוא היה אחראי לזה...והוא הרס מלא משפחות!!!וכולנו קיללנו אתו קללות נוראיות בזמן הגירוש והתפללנו שהוא ימות [אני לפחות..]וקיללנו אותו מתוך כאב עצבים ושנאה גדולה אליו....!אבל הוא עוד ראש ממשלה שלנו-של מדינת ישראל ולא צריך להתפלל שהוא ימות...וגם לא להגיד תהילים לרפואתו!! אבל אנחנו צריכים לזכור שלמרות הכל הוא חלק מהעם שלנו-עם ישראל!... ולא צריך לקוות שהוא ימות!צריכים לקוות שהוא יחזור בתשובה!ויש דברים שרק מיתה מכפרת על המעשה....ואם זה העונש לו וזה מה שמגיע לו....[ומגיע לו עונש-ואני לא התכוונת שמגיע לו למות...]-אז זה העונש שלו!

וואו...יוכי

ניראלי ממש ממש לא הבנת אותי!!! אני בחיים, אבל בחיים לא אתפלל שהוא יחיה, באמת!!!! אבל, קצת קשה לי להתפלל שהוא ימות... זה הכל... אפילו על גויים אסור לנו להתפלל שימותו... אז עם כל הקושי... גם על יהודים אפילו אם הם האנשים הכי מושחתים שיש אסור לנו להתפלל שימותו!!! זו עובדה!!!! באמת, אנלא זוכרת בדיוק מה היתה התגובה הקודמת שלי, אבל, אם יצא ממנה שאני מתפללת ששרון יחיה, אז קבלו ביטול...

הדבר הראשון שעבר לי בראששלומית16

סוף גנב לתלייה!

ברור שזה לא טוב שהוא יחיה/ יחזור לתפקד אבל אף אחד מאיתנו לא יכול להתפלל למותו!

אני אישית ממש לא מסוגלת להתפלל בשבילו אבל אם יש פה מישהו שמסוגל

הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להסביר לו את מצב המגורשים כרגע ובשניה הוא יתחיל לחשוב אחרת......

אז הפולסא דנורא עזר!?שרית
סתם....ברגע שהודיעו לי הייתי ברגשות מעורבים..אבל לבסוף אמרתי פרק תהילים כדי שיזכה להחלים ולחזור בתשובה..
פרקי תהילים.yehciel666
אפשר לומר את פרקי ק"ט וק"מ, זה בסדר...
פרק קט'...אנונימי (פותח)

קבלו פדיחה.

אתמול פתחתי רדיו לראשונה מזה בערך חודשים שלושה...ההורים שלי אמו לי לשמוע ולעדכן אותם על העובר על רה"מ.מתישו המראין ראין את הרב יונה מצגר והרב אמר שמי שיכול שילך לכותל ויתפלל והרב גם קרא להגיד מזמורי תהילים ואמר בדיוק איזה פרקים להגיד. קיצור רציתי להגיד להורים שלי איזה פרקים הוא אמר ובטעות  זכרתי שהוא אמר להגיד את ו' קט' קכא' וקל'...רצתי לספר להורים שלי וכשהם שמעו הם ממש צחקו עלי ואמרו לי לפתוח את מזמור קט'....

זה ממש לא היה נעים...מי שלא מכיר את המזמור אז הוא עובד ככה-

" לַמְנַצֵּחַ, לְדָוִד מִזְמוֹר:אֱלֹהֵי תְהִלָּתִי,    אַל-תֶּחֱרַשׁ.כִּי פִי רָשָׁע, וּפִי-מִרְמָה--עָלַי פָּתָחוּ;    דִּבְּרוּ אִתִּי, לְשׁוֹן שָׁקֶר.
 וְדִבְרֵי שִׂנְאָה סְבָבוּנִי;    וַיִּלָּחֲמוּנִי חִנָּם.תַּחַת-אַהֲבָתִי יִשְׂטְנוּנִי;    וַאֲנִי תְפִלָּה. וַיָּשִׂימוּ עָלַי רָעָה, תַּחַת טוֹבָה;    וְשִׂנְאָה, תַּחַת אַהֲבָתִי. הַפְקֵד עָלָיו רָשָׁע;    וְשָׂטָן, יַעֲמֹד עַל-יְמִינוֹ. בְּהִשָּׁפְטוֹ, יֵצֵא רָשָׁע;    וּתְפִלָּתוֹ, תִּהְיֶה לַחֲטָאָה. יִהְיוּ-יָמָיו מְעַטִּים;    פְּקֻדָּתוֹ, יִקַּח אַחֵר. יִהְיוּ-בָנָיו יְתוֹמִים;    וְאִשְׁתּוֹ, אַלְמָנָה. וְנוֹעַ יָנוּעוּ בָנָיו וְשִׁאֵלוּ;    וְדָרְשׁוּ, מֵחָרְבוֹתֵיהֶם.יְנַקֵּשׁ נוֹשֶׁה, לְכָל-אֲשֶׁר-לוֹ;    וְיָבֹזּוּ זָרִים יְגִיעוֹ. אַל-יְהִי-לוֹ, מֹשֵׁךְ חָסֶד;    וְאַל-יְהִי חוֹנֵן, לִיתוֹמָיו. יְהִי-אַחֲרִיתוֹ לְהַכְרִית;    בְּדוֹר אַחֵר, יִמַּח שְׁמָם יִזָּכֵר, עֲו‍ֹן אֲבֹתָיו--אֶל-יְהוָה;    וְחַטַּאת אִמּוֹ, אַל-תִּמָּח.  יִהְיוּ נֶגֶד-יְהוָה תָּמִיד;    וְיַכְרֵת מֵאֶרֶץ זִכְרָם.  יַעַן--    אֲשֶׁר לֹא זָכַר, עֲשׂוֹת חָסֶד: וַיִּרְדֹּף, אִישׁ-עָנִי וְאֶבְיוֹן--וְנִכְאֵה לֵבָב;    לְמוֹתֵת.  וַיֶּאֱהַב קְלָלָה, וַתְּבוֹאֵהוּ;    וְלֹא-חָפֵץ בִּבְרָכָה, וַתִּרְחַק מִמֶּנּוּ.  וַיִּלְבַּשׁ קְלָלָה, כְּמַדּוֹ:    וַתָּבֹא כַמַּיִם בְּקִרְבּוֹ; וְכַשֶּׁמֶן, בְּעַצְמוֹתָיו.  תְּהִי-לוֹ, כְּבֶגֶד יַעְטֶה;    וּלְמֵזַח, תָּמִיד יַחְגְּרֶהָ.  זֹאת פְּעֻלַּת שֹׂטְנַי, מֵאֵת יְהוָה;    וְהַדֹּבְרִים רָע, עַל-נַפְשִׁי. וְאַתָּה, יְהוִה אֲדֹנָי--    עֲשֵׂה-אִתִּי, לְמַעַן שְׁמֶךָ; כִּי-טוֹב חַסְדְּךָ,הַצִּילֵנִי. כִּי-עָנִי וְאֶבְיוֹן אָנֹכִי ..."

זה היה מפחיד ממש....

קיצור- אנשים -תגידו תהילים (לאו דוקא את הפרק הזה) לרפואת הנפש והגוף לכל עמ"י ובתוכם לאדון הנכבד...הרי כולנו מבינים למרות כל הדיון שהכל מה' ואם ה' ירצה שהוא ימות זה מה שיקרה ובינתים מה אכפת לנו לנצל את הזמן הזה שאנשים רוצים להגיד תהילים ולהצטרף לרוב עם ולהגיד תהילים לרפואת כל עמ"י ולהצלחתו (כי עמ"י צריך עכשיו הרבה רחמי שמים....)

בצלב"א...

סליחה!!!אנונימי (פותח)

אני חושבת שיש עוד המון אנשים הרבה הרבה יותר צדיקים ממנו שזקוקים- לתהילים שרוצים להגיד!!

אצלנו באולפנא (עוד מעט תבינו למה אני לא כותבת איזה...) אמרו להגיד תהילים לרפואתו!

למה נראה לכם??

ממש קשה לי להגיד תהילים לחייו של מישהו שהרס את החיים לאלפי אנשים!!

אז טוב- אני לא בטוחה שכמו שעשו באולפנא אחרת אני יעשה הרקדה-

אבל עם כל הכבוד!

זה לא סותר...מוריונת

פשוט צריל להגיד תהילים לרפואת כל החולים והוא (מה לעשות-לשמחתנו או לצערנו...) ביניהם.

היא רק אמרה לנצל את זה שהרבה אומרים תהילים כדי לעשות ברוב עם...

זהו!
אחלילה!בצלב"א.

להתכוון לא להתפלל עליו (מה שאני עושה)צחקן
האם להתפלל על שרוןאנונימי (פותח)
לדעתי לא צריך להגיד עליו תהילים (לפחות לא מי שנפגע משרון אישית-תושבי גוש קטיף) אבל מצד שני גם לא לשמוח ולהגיד דברים כמו "מגיע לו"וכו'..
לא רוצה לקרב אותו ללב שליצחקן

ב"ה

מי שאני מתפלל עליו- זה יוצר קירבה.

לא רוצה טיפת אמבטיה לנאלח שגירש 10,000 יהודים מהבית.

באבוד רשעים - רינה !!משה
בדרך הטבע כמובן.
למה רק בדרך הטבע??שחר
בכולופן,
"הרנינו גוים עמו כי דם עבדיו יקום, ונקם ישיב לצריו וכיפר אדמתו עמו" ימח שמו!!
לא קשור ישירות לעניין, אבל בכל זאת-שובל אור

יש דעה שאומרת שכמו ששרון עשה את ההתנתקות רק ע"מ להסיח את דעת הקהל מהפשעים שלו, כך גם הוא מביים עכשיו את הארוע המוחי הזה, כדי להסיח את דעת הקהל ממה שנחשף אתמול בבוקר בתקשורת (הגילוי של האיש שנתן לו שוחד....משו כזה אני לא כ"כ בקיאה..)

אם זה באמת כך, אז אין ספק ששרון הוא שחקן מהשורה הראשונה......

דעתי.אנונימי (פותח)

היי אני חדשה.. ורציתי לפתוח כאן משהו לדיון..
אני אישית ששמעתי את זה.. היה לי מין הרגשה של שמחה כזאת, אבל אח"כ שחשבתי על זה..
אז עצוב לי קצת, כי בכל זאת הוא אדם מישראל, וכל ישראל אחים.
וחוץ מיזה הוא גם נלחם במלחמות והציל אנשים.
אני בטוחה שקצת קשה לאנשים שגורשו לחשוב ככה, אבל בכל זאת- אפשר להתפלל שסתם יפסיק לעבוד.. אבל לא למות.
תחשבו על הילדים שלו, הם בכל זאת מסכנים.
גם לאנשים רשעים יש רגשות, ומה שהקב"ה רוצה יקרה.

בואו נתפלל כולנו שיהיה טוב.

מסכימה עם המשפט האחרון...יוכי

שנתפלל שיהיה טוב...

לאידעת, לי אישית קשה ממש להתפלל על בנאדם כזה שיחיה... עם כל הכאב שהוא בנאדם מישראל...

רגשות? למגרש? אני לא ראיתי שקיימים כאלו. רק בסיפורצחקן

ב"ה

בסיפורים של "צו פיוס".

ילדים שלו מסכנים ?צחקן

ב"ה

אני לא בטוח שהם חושבים עליו בכלל.

אני אישית חושב שהם חושבים על הכלא יותר...

הרב נבנצל אמר שצריך להתפלל שהוא יחזור בתשובה.מיכל160
תפילה על העוקראנונימי (פותח)
אצלנו בישיבה אמרו תהילים אחרי התפילה לרפואתו- תכלס הוא בן אדם וכמו שאנו מתפללים על כל אחד שמצבו קשה כך אנחנו מחוייבים להתפלל על אריאל שרון, אפילו שהמעשים שלו לא מצדיקים זאת.
המשפט שאני מסכימה איתו הואאנונימי (פותח)

שכל אחד יתפלל מה שבא לו.

בא נאמר שאנלא מתפללת שיחיה ולא מתפללת שימות.

טוב נו מה אתם רוצים, אני הקטנה מול שיקולי הקב"ה!!!

קבלו קטע משעשע..barak891

היום באולפנא דיברנו על כל מה שהיה עם שרון ( כמו בטח בכל מקום אחר בארץ..) ודיברנו על אם צריך להגיד תהילים או לא. ממש כמו פה.

אז חברה שלי שהיא לא בדיוק ממלכתית נשאלה אם היא אמרה תהילים ומתפללת לרפואתו או לא אז היא אמרה ברגע של תמימות מעושה (?) "אני לא מתערבת לקב"ה, שיעשה מה שהוא רוצה"..

כשהיא אמרה את זה זה היה נשמע ממש משעשע כי זה נשמע כאילו זה באמת יפה מצידך שאת מחלקת לו אישורים לעשות מה שהוא רוצה...

יום צח ומוצלח,

בצלב"א.

חחחחחצחקן

ב"ה

אבל היא צודקת.

אני סה"כ לא מתכוון להכליל אותו באלה שאני מתפלל עליהם.

אני לא מתפלל שימות, אבל גם לא שיחיה...

איך אפשר?צחקן

ב"ה

באמת אין גבלו לממלכתיות.

אני ב"ה, נגמלתי.

אני כבר אמרתי עליו תהילים!דורותי

ובע"ה בתפילה הבאה שלי אני אתפלל עליו!

הוא בנאדם מישראל! ולא משנה מה הוא יעשה, אנחנו צריכים להתפלל לשלומו! הוא ראש הממשלה שלנו, הוא מיצג אותנו בשאר העולם! אתם יודעים איזה צהלות הולכות עכשיו בקרב הערבים, מי שראה פה טלויזיה, זה פשוט מזעזע! ועוד יותר מזעזע אותי לחשוב ישיש גם יהודים כאלה!

איך אתם יכולים לראות אדם שעומד על ערש דואי ולשמוח?!

איפה האנושיות?!

יש תפילה שהרבנים הראשייםyehciel666
מארגנים, את יכולה להצטרף אליהם. נראה לי שתהיי שם לבד איתם. סליחה, וגם עם כל אלה שנסוגים אחורה בגלל קדימה. יודעת מה? את צודקת, עדיף שיצפה מהצד בכל מה שהוא עשה... כמובן, בלי להניד עפעף.
אתה פשוט חסר רגשות!דורותי

מה שכל כך יפה בעמ"י, זה שלמרות כל הסיכסוכים והמריבות ואפילו שנאה רבה, כשאדם באמת בצרה, כולם מתפללים עליו. ואני ממש מצטערת לראות, שזה לא בדיוק כולם.

ואם הרבנים הראשיים אירגנו בשבילו תפילה, אז אולי כדאי שבאמת תבין שכך צריך לנהוג וזה מינימום של אנושיות.

הרבנים הראשיים.barak891

בס"ד.

שבוע טוב.

גם אם הרבנים הראשיים ארגנו לו תפילה זו לא בדיוק ראיה שצריכים להתפלל..

ישמח צדיק כי חזה נקם- אולי את יותר צדיקה מדוד המלךאנונימי (פותח)אחרונה
??
ההלכה אומרת שלא מתפללים.yehciel666
זה פשוט מאוד. ולמי שמחפש מקור הלכתי אז יש בספר החסידים. דורותי, תהיי מוסרית ורחמנית ברגעים אחרים, לא עכשיו... מדובר ברשע מרושע חסר תקדים במדינת ישראל! הרבנים הראשיים הנוכחיים לא הרבנים שלי ולא מייצגים אותי. כנ"ל על הרב וייס.
שלח הקב"ה יתוש למוחו של טיטוס, והיום שלח הקב"ה אצבע ומשנה את המצב. חילול השם גדול היה בחדשים האחרונים. והנה הקב"ה גורם לקידוש ה' ע"י שנפרע ממי שאחראי לחילול ה' זה. ועל זה אנחנו צריכים להודות ולשמוח! על סילוק הרשעה וקידוש ה'.
איך אפשר לשמוח על זה שיהודי סובל עכשיו ביסורים?!דורותי

אני בטוחה שהוא לא שמח כשהוא עשה את מה שעה בקיץ האחרון. והוא ידע שזה כואב וקשה, אבל לצערי האמין שזה מה שיהיה טוב למדינה. - כמובן שאני לא מסכימה איתו. וחושבת שהוא הרס דברים רבים במדינה שאפשר רק לקוות שניתן יהיה לתקנם, מלבד ההרס הרב שנגרם למשפחות שלימות שנעקרו מבתיהם.

אבל חשוב לזכור שזהו אדם אוהב ישראל, שבעזרתו ניצחנו במלחמת יו"כ והוא הועיל רבות למדינת ישראל במשך השנים שקדמו לכיהונו כראש ממשלה.

ועכשיו האדם הזה סובל מיסורים וראוי שניתפלל לשלומו. מה שיחליט ה' בסופו של דבר, זה כבר לא עניינו. ואם הוא ירצה להעניש אותו על מה שעשה, אז הוא יעניש אותו. אבל התפקיד שלנו זה לא להחליט לה' מה לעשות (" כבר שמעתי כאלה ש"יעצו" לה' להרוג אותו יותר מהר") אלא לקוות שהוא יבטל את רוע הגזרה ולאריק שרוןם תהיה הזדמנות לשוב בתשובה.

ובקשר למקורות בספרים החסידיים, פתאום כשמסתדר לך אז אתה הולך לפי החסידות, שמעולם לא היה אכפת לה ממדינת ישראל?

אני לא שמח שהוא סובל.yehciel666
אני שמח שיש קידוש השם בעולם, ושהרשעה מסתלקת. וספר החסידות זה לא של חסידים, זה ספר הלכה. ויש על זה גם בגמרא, לוידע בדיוק איפה, ובטוח יש עוד מקורות, אם ממש לחוץ לכם אני אנסה לבדוק.
"יתמו חטאים מן הארץ"דורותי
חטאים- לא חוטאים!
י'מצחיקה!yehciel666
תמשיכי את הפסוק.. "יתמו חטאים מן הארץ, ורשעים עוד אינם.. ברכי נפשי את ה', הללוי'ה." וזה בדיוק מה שאני עושה, מברך ומהלל לה' על סילוק החטאים וסילוק הרע. ובעז"ה בהגיע הזמן נראה לי שנצטרך לברך הטוב והמטיב.. ככה לפחות הרב טל אמר.
חטאים יכולים להיבטל מן הארץ בשני דרכים:דורותי

א. אם החוטאים ישובו בתשובה.

ב. אם החוטאים ימותו.

אבל נאמר יתמו חטאים מן הארץ, משמע, שה' לא רוצה במיתת החוטאים, אלא בחזרתם בתשובה.

ויכול להיות שבאמת שרון ימות בסופו של דבר וזה יאמר שכפרתו היתה מיתתו, אבל זה כבר לא עניין של אף אחד פה.

"בקיץ האחרון..."אנונימי (פותח)

אנלא יכולה לסבול את הביטוי הזה!

למה אנחנו כל פעם שמגיעים לגירוש אז מתחמקים באמירה אינטילגנטית כזאת "מה שקרה בקיץ האחרון..." לא, צריכים לקום ולאמר כן,היה גירוש, ואנחנו צריכים לראות מה עושים כדי שח"ו לא יהיה שוב!

לתשומת ליבכם <ולתשומת ליבם של כל הנואמים בשבת אירגון>

ולעיניין של ראש הממשלה.

אני דווקא אמרתי היום לרפואתו בשמונה עשרה. אמרתי לרפואת דור בן צביה בתוך שאר חולי ישראל...  זה הכי הרבה שיכולתי לומר... מבחינת כוחות נפש...

להתפלל או לא...אנונימי (פותח)

אפשר גם להתפלל ששרון יחלים (תכלס הוא כבר לא יהיה בכנסת) ויחזור בתשובה שלמה אולי אז יהיה יותר קידוש ה'...

האירוע המוחי של שרוןאנונימי (פותח)
אני חושבת שלא צריך להתפלל, אבל מצד שני לא לצאת בקריאות:"מגיע לו!" וכד'ו כי אז סתם נוסיף שנאה כלפינו וגם כתוב:"בנפול אויבך אל תשמח"...
שימו לב מה כח קדושתה של א"י...king
כל מי שפינה אי-פעם יישוב בא"י  תראו מה היה בסופו (בגין, רבין, שרון).
וכל ממשלה (אימפריה) שמנעה מיהודים לעלות לארצם התפוררה במהירות רבה (האימפריה העות'מנית,האימפריה הבריטית וברית- המועצות).

מכאן שמה שקורה לשרון זה בעצם תהליך הנגרם כתוצאת פינוי יישובים בארץ ישראל!!!

הסיבה היחידה שצריך להתפלל לרפואתו של שרון זה כדי שלא יעשו אותו (כמו את רבין) מן קדוש כזה...
שיקום מחוליו שיילך לחווה ושלא נשמע ממנו יותר ועם הזמן (בעז"ה) יישכחו ממנו  ככל ראשי ממשלות ישראל...
גם חשבתי על זה.yehciel666
לפני מה שנראה לנו (שזה ממש לא אומר שזה מה שנכון וטוב) עדיף שיחזור בתשובה (אך בכל זאת לא אתפלל לרפואתו מהסיבות הנ"ל), ואם לא זה, אז עדיף שיהיה משותק להרבה זמן ויגיע למרומים בזמנו.. כי אם זה יקרה עכשיו יעשו עוד יום "מורשת שרון" וזה ממש אסור שיקרה, שישאר לנוח קצת בחווה, ואז ישכחו ממנו. אבל מי אנחנו שנקבע מה יהיה...
ונראה לי שאפשר לסכם: כולנו נתפלל לקב"ה לטובת עם ישראל, נעשה את ההשתדלות שמוטלת עלינו בכל מה שקשור לזה, נמסור את תפילותינו לקב"ה והוא בטוח יעשה את ההכי טוב.! חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוקינו- ונעשה את מה שמוטל עלינו, ו-ד' כטוב בעיניו יעשה - והוא היושב במרומים יחליט בדיוק מה טוב, ולא אנחנו...
מסכימה עם שתי השורות האחרונות...דורותי

מסכימה!יוכי
באמת אחלה סיכום!!
מסכימה איתך!!!!כתבת יפה....!!!אנונימי (פותח)
ליוכיking
וואלה תודה על הקומפלמנטים...
(בהבעה לא קיבלתי ציון טוב)....
אוי... נוסטלגיה....אנונימי (פותח)
אני לא עושה כלום לרפואתו.3יפי
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך