רוצים להקים אצלנו עזראhadar
יהיה בסדר...king
מספיק עם הפרנויה.שרי.
אף אחד לא רוצה להקים אצלנו עזרא.
בצלב"א.
לידעתכםמור
לדעתי שמי שבאמת אריאל זה בדם שלו יבוא ולגבי חניכות קטנות תעשו גיוס חניכות לפני בנ"ע ועזרא והצופים(אם יש לכם לנו יש..) ב"הצלחה
באמת?לא ידעתי....מור
אני רואה שאת מכירה את רחובות יותר ממני....
חוץ מזה אני בת...
אצלנו זה אותו דבר.. רק בקשר לאריאלאנונימי (פותח)
סוף דבר!נועה
העזר ה' בלבד!
גם אם יפתח אצלכם עזרא וגם אם לא, בסופו של דבר כל אחד ילך לאן שהכי טוב בשבילו ולאן הוא יותר מתחבר מבחינה אדיאולוגית....
טוב אולי בשבטים הקטנים זה לא הייה כך כי הם עדין אינם ברי דעה או אישיות אז איתם זה אולי היה קשה אבל זכור!
אין ישוא בעולם כלל!!! ויש דרכים להקטין את הנזק שעלול להיגרם ע"י להחדיר לחניכים למה כן איראל וכ'ו... (כמו שהציעו קודם.)
בכל אופן מה שהייה אני אישית מאחלת לכם כל טוב ורק טוב!
בעז"ה יהיה טובאנונימי (פותח)
אפשר לפנות להנהלה ארצית ואולי הם יוכלו לעזור........
חוצמזה זה לא אסון כזה נורא יש לי חניכים שדילגו מפה לשם ובסוף החליטו להשאר בסניף שלנו. (או שלא כמובן)
הכי חשוב זה לא להראות חולשה אם אתם רוצים לעבור תעברו מצידי, אני חושב שברגע שהמדריך הוא אמיתי הוא משקיען הוא רואה את זה ונשאר אני מקוה שתעשו בחוכמה הכי חשוב לא להתייאש, רק לתפוס את עצמנו בידיים להתחיל לעבוד אם לא עבדנו עד עכשיו וגם להתפלל (לא סתם בתור אמירה אלא באמת, הוא שם למעלה מחכה לנו בשביל זה הוא מביא לנו נסיונות........)
בהצלחה רבה!
אני לא יודעת איך זה אצלכםhadar
אבל אצלנו עד שבט מעפילים (בערך) לא באים בגלל אידיאלים, באים לאיפה שהחברות נמצאות ואיפה שיותר כיי'ף (שזה לא מחייב שיהיה באריאל,זה תלוי בעיקר במדריכה). חוצמיזה שאני ממש שמחה לשמוע שזה שטויות! ולגבי הצופים הדתיים-אני מכירה כמה שהולכות לשם-הן מגדירות את עצמן דתיות-ושכתבתי גם את הצופים הדתיים התכוונתי לבטא את זה שכבר יש מספיק תנועות נוער שמתאימות לכל סוגי האוכלוסיה הדתית אצלנו.
ובכל זאתשרי.
סניף פג"ז בנות שווה בגודלו לבנ"ע!
אריאל היא התנועה הגדולה בפיסגה.
הדר, אם את מעוניינת בהסבר מפורט למה אין סיכוי שיקימו אצלנו עזרא את מוזמנת להתקשר אליי, אבל בבקשה תפסיקו להפיץ דברים חסרי בסיס! כשזה הטריד את יפעה הסברתי לה ולעינב למה גורי לא יעשה את זה.. באמת שאת מוזמנת להתקשר, ושוב- לא יקום עזרא בפסגת זאב!
בציפייה לבניין אריאל!
טוב שאת אומרת לי את זה עכשיו...hadar
כאן :צחקן
אז ככה.אנונימי (פותח)
שלום הדר.
"קנאת סופרים תרבה חכמה" היא לא סתם אמרה. נכון, זה הולך להיות קשה, ואולי היה עדיף בלי פתיחת סניף נוסף, אבל מצד שני זה יכול מאוד לתרום לסניף.
כי כשאין מתחרים, אפשר לישון, ההצלחה מובטחת בכיסנו. וכשקם מתחרה - אז מתחילים לעבוד! אז נכון, ברור שגם עבדם קודם, אבל סניף שיעבוד יותר קשה הוא יקבל יותר חניכים. הנוסחה פשוטה: היכן שלחניך יותר כיף - שם הוא נמצא, וכמעט לא שום דבר אחר... בהצלחה! תעבדו קשה (וכבר עכשיו תעבדו חזק על גיבוש השבטים והסניף כולו, זה יעזור להורדת הנזילה בחניכים שיפתח הסניף המתחרה...) שיהיה ממש ממש כיף לחניכים לבא לסניף, תחשבו על כל מיני 'אריקים' ושיטות להבאת חניכים (אל תתביישו! זה מותר!) ותלחמו על כל חניכה! כי אז תרבו חכמה... וחינוך...
ובסופו של דבר, גם אם יעברו חניכים - והם יעברו, כי ככה זה - צריך לזכור שגם "עזרא" עושים עבודת קודש בחינוך ובעשייה, והעיקר ההשקעה בחניכים ולא מספרם (הרי לא הקמתם סניף בשביל כמות החניכים), ולפעמים, כן, לפעמים כמות החניכים הוא גם לא המדד. אבל בטח לא המטרה!
עבודה קשה, כיפית ונעימה!
בהצלחה!
כל אחת שתלך לאן שהיא רוצה......רחלקה
כל אחד והתנועה שלה.........
מי שעזראית ולאבעזרא אלא באריאל אז היא סתם דופקת ת'צמה..........
שיהיה לכן בC ההנאה.
רחובות אהה?!?!!אפוש
האיכותיים ישארו!אפוש
טוב מאוד!
ככה ישארו לך רק חניכות -חברות איכותיות כמו שהתנועה שלנו צריכה!
זה יהיה מבחן !
ואל תשכחי ! "לא חשוב הכמות חשוב האיכות"
בהחלט משפט מפתח לתנועה שלנו!
~ רחובות כי שלמות זה לא מילה גסה~
מאיפה את מכירה את רחובותמור
כן כן אני רחובותית!אפוש
חח...אני רחובותית!!!
~רחובות כי שלמות זה לא מילה גסה!~
אפרת הרא"האפוש
תבדקו, אולי עזרא זו באמת תנועה טובה אבל אם לא...3יפי
רציתי לשאול...אר"צ
על איזה סניף מדובר?
אבל אז מישהו הזכיר את זה, ואח"כ ראיתי שגם בחתימה שלך כתוב, אז ויתרתי...
אני עזראי (כן גאה... אבל אני עניו (מאד) אז לא כתבתי את זה...
)
ועזרא זה לא דבר נורא כ"כ.... זה קרוב מאד לדעות של אריאל רק קצת שונה....
בעז"ה בלנ"ד אני אדבר עם גורי בנידון, ואבקש ממנו לדעת אם מתכוונים לפתוח אצלכם סניף או לא, ואם כן אבקש הסבר.
על לא דבר....
וחוצמזה...אר"צ
תשמחי קצת!!!! אל תראי רק את הרע....
חפשי, ומצאי את הטוב....
(הסבר מה רציתי להגיד בזה: 1. כפשוטו, תשמחי קצת, נשמעת ממש מבואסת ומודאגת....
2. תיקון, נראה לי שהמילים הם: "תשמח, אל תראה רק את הרע, חפש ומצא את הטוב." אם אני לא טועה.
אבל דוגרי זה לא חשוב, אז לא משנה...)
כן, אבל למה בשתי התגובות הגבת לי???3יפי
לא הגבתי לך....אר"צ
לפי השרשור, הגבת לי.3יפי
אה.... נכון....אר"צ
אבל אני לא ממש מבין בזה...
כמו שאמרתי אני די חדש בעסק של הפורומים....
אשתדל בפעמים הבאות להגיב במקום.
אם כבר הקפיצו ת'שירשור אז-hadar
מה המניע האמיתי שלנו????אר"צ
אז ככה, אני לא אר"צ, אני אחותו...
ורק נכנסתי לשרשור הזה ורפרפתי עליו כי זה עניין אותי...
והקדמה קצרה- הייתי חניכה בתנועת עזרא, מדריכה בסניף עולים, וקומונרית בבנ"ע, באריאל לא הייתי וזה לא עקרוני...
למה את(ן) מפחדות שיקום לו עוד סניף? גם אם בכל סניף יהיו מעט חניכים, האם מה שאנחנו רוצים לעשות זה להתגאות בכמות שלנו? אולי מה שחשוב לנו באמת והמטרה העיקרית שלנו זה חינוך? זה הטמעת ערכים בחניכים? אולי יש חניכים שלא יגיעו לקבוצה/ שבט בסניף גדול, ובסניף קטן הם יקבלו יותר יחס, יהנו יותר ויפיקו יותר?
הרי גם אם "נאבד" חניכים כי הם הולכים לסניף אחר- אשרינו! כל עוד כל סניף פועל למען מטרתו האמיתית (להזכירכם- כל אחד בשפתו, לקדש שם שמים ברבים, תורה עם דרך ארץ, לתקן עולם במלכות ש-די, תורת חיים בעוז..)...
אבל אם ננסה כל פעם להביא חניכים אלינו כדי שח"ו לא יהיו אצל מישהו אחר, (סליחה על הציניות..) האם השגנו את מטרתינו? האם נצליח לחנך באמת? האם במלחמות של מי מגייס ראשון נוכל לומר "יופי, אנחנו טובים יותר"? וגם אם נגיד שהסניף שלנו והתנועה שלנו צודקים והשאר טועים, איך נוכל להעביר את זה לחניכים? במלחמות כוח ותחרויות של למי יש יותר חניכים???.... כנראה שלא, נראה שחניכים יודעים איפה נמצאת האמת, ואם אנו מאמינים בדרך שלנו, אז נצליח... וריבוי סניפים רק יביאו אותנו, המחנכים =המדריכים, להשקיע יותר, להאמין יותר, ובבחינת "קנאת סופרים תרבה חוכמה"...
לסיכום, הדר, ציפי, וכל מי שזה נוגע אליו...
עבודת החינוך היא מלאכת קודש, אשריכם שיש לכם חלק במפעל הענק והאדיר הזה, ותדעו, שגם אם השפעתם ולו מעט על חניך, זכיתם!!! וזכרו, שהמניע האמיתי הוא שהחניך יקבל את ערכי התורה, המשיכו לטפח בחניכים את גאות התנועה שלהם, כי זהו אמצעי וכלי לקבלת התוכן, אך זכרו, שזהו רק אמצעי, וייתכן ויש דרכים נוספות כשרות אף הן, וצריך להתאים את הדרך והכלי למקבל...
יישר כוחכם "וכל העוסקין בצרכי ציבור באמונה, הקב"ה ישלם שכרם"... ו"הדואג לדורות- מחנך בנ"א"....
אחות של אר"צ-hadar
אני מסכימה איתך...אר"צאחרונה
אז ככה, אם הסניפים פונים לאותה אוכלוסיה ואין בכך צורך, אפשר לנסות לפנות להנהלת עזרא (ויש עם מי לדבר שם..) ולבקש מהם לא לפתוח את הסניף, כמובן, אם הסיבות מוצדקות... (אם אין "ביקוש" אין סיבה לפתוח..) ואם הסניף נפתח, (וגם סתם ככה בסניפים קיימים, בנ"ע לדוג'..) אפשר לעבוד יחד ובשיתוף פעולה, לדוג' פעילויות כמו הקפות, יום העצמאות, חודש אלול וכו', אפשר להחליט שעושים יחד, אין בזה בעיה... (כמובן, בצורה שמתאימה לכולם, נפרד בנים- בנות, ערכים שמתאימים לכולם ובד"כ אין ויכוחים בנושאים האלה...) והכי חשוב, לנסות למצוא איך השכונה, האוכלוסיה החניכים מרוויחים מכל הכיוונים, חשוב לזכור שזו המטרה שלנו... ומקסימום, אם יפתח עוד סניף, זה רק יגרום למדריכים להשקיע יותר בחניכים שלהם כדי לא לאבד אותם...
בהצלחה רבה, ובעז"ה מה שיהיה יהיה לטובה...
ודוקא בתקופה כזו חשוב לזכור להרבות באהבת ישראל, ולהרבות בקידוש שם שמים..
ובעז"ה נזכה לראות בבניין אריאל בקרוב...
(אחות של אר"צ... )
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות