בעזר ד'!
עשית את זה! אני גאה בך!! באלו המילים ובזו ההצדעה! כן כן! בך! וגם בך! באותה מידה.
אחויותי אם אתם כל-כך שמחות שאני משגעת לכן ת'שכל בכל רגע לא פנוי... לא לא אמרתן את זה קודם?!

|הנה הגשמת החלום שלי|
יומן מסע יום שלישי ז' אדר ה'תשס"ט לבריאה.
בוקר מרתק של שילוב שיחות עם דידי ועבודה...
צוהורים מלויים בשיחות עם אדרת תוך כדאי לימוד שמירת הלשון..
15:00 -נוחחת למרגלות הת.מ(תחנה המרכזית) ובאילוץ אוכלת משו כדי שאוכל לתפקד טוב יותר..
16:20 -"המרוץ אחר המפתח" דידי ואני יוצאות בטיסה כמו רוח לכיון המדרשה(איזה חור!! ידאתי עם סחרחורת מרוב הסיבובבים סביב)
17:05 -נשמעה הקריאה: "הר הבית בידינו" תם המרוץ אך התחיל לו מרוץ נוסף..
חזרה על עקבותינו בתפילה לא להסתבך בפניה בשוק הערבי.
17:15 -בדרך כמה שיותר מהר לת.מ |מונית שפיישל שם,שם|;)
17:30 -קופצים החוזה מהמונית.. ומוצאים את ה"אבודים" טוב, אלה שכמעט איבדו את עצמם. (לרגע חשבתי שהמדגם שלי כושל והיו יותר בנים)
18:30 -האחרונה חביבה! מגיעה לת.מ וזה הזמן לצאת לסיור-> להגיע למדרשה בגרל יותר נכון;)
19:25 -מגיעים כולנו למדרשה חוץ מאדרת ודידי(שהלכו לפנינו) ועוד כמה חבר'ה(שהלכו לאיבוד)->במרחק של 3שנית 4 צדים.
19:35 -שירן המדהימה ואנוכי הולכות להביא את שרית הפלטה משער יפו(שמא ילכו לאיבוד) |מקווה ששמתן לב למצב ששריתי בו|
19:50 -זהו! עכשיו מ-ת-ח-י-ל-י-ם-! לאכול כמובן! מה חשבתם?!

אחרי שכולם השביעו את רעבונם. חוץ מכמה שלא היו מסוגלים לכך..(בנימה אישית)
נאמרים "דברי פתיחה" -סבב שמות/ניקיים למי שרצה..
*שיחה/פעולה על ז' באדר-פתירת משה רבינו->הדבר שלא היה מסמר הערב, אך אני נשפחתי מצחוק! ונהנתי מכך..(ענת ובדיחותה השחורות) -אם הייתם נותנים לי לסיים, אולי הייתם נהנים גם... אך
הכל לטובה!!
*מלייל דבדיחותא(מקווה שאני לא טועה בכתיב ובהגדרה) מפי גון דו ודברי תורה.
*ניסיונות לדבר עם בנדא והכלה השלישית של הפורום ללא הועיל. משה-תודה על הרצון והניסיון.
המשך שיחות. בנים->בנים. בנות->בנות.
21:20 -התקפלות ראשונה של כמה חבר'ה..
21:35 -הקפצה של 2 צדיקות לכיון מעון חפצם... עם איזה אחת שהייתה אמורה לנווט... |יונתן שכוייח לך!|
22:17 -חוזרים לעיר העתיקה ואוספים את החברה לרחובות(עיר הבירה/עיר הקודש/עיר התורה- עדיין שנויי במחלוקת. לדעתי העיר ה3 שלי!) ->ממש הרגשתי חברת הסעות(יונתן782 בע"מ;))
22:19 -פגישת פורום שניה עם רחלקה אבא שמואל+אישתו ו2 מילדיו. |גילוני סודות שתרם ידעתם עליהן..|
2240: עולות (רחלקה ואנוכי) לצפות במחזה מהסרטים! תרתי משמע! צילומים לסרט בסגנון רומאי עתיק עם התלבושות והתפאורה.. ברחוב הקאדו למטה במקביל לרח' היהודים(מול הבית קפה איפה שפנינו למדרשה.) ממש קול!
22:50 -גמרנו להתלהב, לצלם ולהסריט. מתקפלות לתחנה מרכזית->לבית!!!
23:20 -נוחתת בפעם החרונה במקום שאסור לומר את שמו(ת.מ-קיצור שכזה) ומלווה את רחלקה לרציף..
מגיעות לקמה של אגד ושם.. לא תאמינו! מפגש פורו פעם שלישית!
עם הזוג השלישי(המאורס)ו2 חברות שגם מהערוץ.. היה איחוד משעשע!

שאשרי שזכיתי..
23:29 -עושה דרכי החוצה, סופי! לבית!!
23:42 -אחרי שקפאתי מעט האוטובוס בא..
00:30 סוגרת יום תחת קורת הגג האהובה עלי!

וזה המקום להודות!
להוריי היקרים שהביאוני עד הלום...(אוס שזה לא נאום בת מצווה)
לד' יתברך!! שבלעדיו כלום לא היה יוצא לפועל.לאלעד ויונתן- על מסע הקניות(אנו יודעות ששליחות אישה היא לא דבר קל..) יישר כך! עמדתם בזה!!
אדרת ודידי- על כל מה שעשו עמ"נ שהמפגש יצא הכי טוב!!!! והקריבו למענו המון!!(ממון..)
צבע אדום וחיפשית אדומה- על העזרה לפני.. ואחרי...
חיפשית שלי!טובה על המפתח!!ליונתן- שוב תודה! על הגועיות. בקשת שאזכיר לך את המתכון...
למשה-שרצה לשמח בשירים, אך לא הלך לו.. וגם ליצור שיחות שכאלו שכשלו. ->על זה נכתב השיר:"אמר.... ישנם צרות גדולות יותר
לאסף-על הצילום.
ולצבע אדום-שמחקה לו את כולן כמעט
לדון גו -על הדבר תורה.
לזוג השלישי של הפורום- שהלך לגן סקר לפתיע אותנו וכשהבין שאנחנו ברובע עזה דרכו לשם... וכבר היה מאוחר..
והכי הכי ל22 האנשי שהגיעו ועשו את הערב הזה! שחקנו אותה
ס
סליחה אם שחכתי מישו בתודות..
*השעות משוערות+_ לפני הזיכרון ושעות השיחה בפלא..(עדיין מופתעת איך הגיעו למספר שלי?! יש לי עוד מספרים לא מזוהיים השיחות, מה אתם אומרים להתקשר לברר?!)
בברכת ערב מעולה!
ובצפייה למגש נוסף..