מתכון:
לעוגה
5 ביצים
2 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים (אפשר חלב אם רוצים חלבי
כוס מים רותחים (בסוף)
2 כוסות קמח
2 כפות ממרח שוקולד השחר פרווה (אפשר כל אחד אחד לחלבי)
בערך כוס ממרח לוטוס מחומן במיקרו
2 כפיות ליקר שוקולד איכותי
2 אבקת אפייה
4 סוכר וניל
לציפוי
שמנת 38 אחוז
2 ממרח שוקולד מריר
אופן הכנה :
עם מטרפה טורפים ביצים וסוכר היטב מוסיפים כוס שמן,
כוס מיץ תפוזים , ליקר שוקולד , 2 כוסות קמח אבקת אפייה, סוכר וניל,
ממרח שוקולד ולוטוס וטורפים היטב לבלילה אחידה. שהכל מעורבב היטב מוסיפים כוס מים רותחים ומערבבים שהמים יכנסו היטב בבלילה.
לאחר מכן יוצקים לתבנית משומנת בערך 50 דק' בתנור על חום בינוני לא טורבו !
שהעוגה יוצאת :
מחממים במיקרו את השמנת היטב שהיא רותחת יוצקים על השוקולד ומחכים בערך כדקה ומערביים
יוצרים גומות בעוגה עם כף עגולה מעץ מהידית ויוצקים את הציפוי.
היא טעימה חמה או מהקרר מה שכן היא משביעה וטעימה בתור קינוח לארוחה דשנה.
)
)

