מכתב לשרון- ענק!אנונימי (פותח)
נלקח מהפורום של יוסי רבין www.c-s.co.il

הוזמנתי פעם לחתונה שנערכה סמוך לביתי, אולמי "נוף ירושלים". יומיים לפני האירוע ניידות משטרה נראו סורקות את האזור. בדקתי אם שילמתי טסט ואגרת נשימה, למזלי היה בסדר עברתי ליד ניידת ולא קיבלתי דו"ח.

לפתע, משאיות ענק החלו פורקות גדרות, מחסומים, אוהלי ענק, שערים מגנטיים ומלא חמושים חמורי סבר. הם הקיפו את האולם, סוככו עליו, כל רכב שעבר התבקש למסור פרטים לאן ולמה דוקא עכשיו, כמה לחץ באוויר.

למחרת ביום החתונה, טבחים עברו שיקוף, מלצרים בדיקת רנטגן וכל מי שעבר היה חשוד. התקשרתי לחברי החתן ואמרתי לו, שמע אחי כנראה לא שילמת מע"מ סוגרים עליך באולם, אל תבוא!
זה בסדר ענה, יש אורח מאד חשוב אני לא יכול למסור פרטים. תבוא, העברנו גם את השם שלך לשב"כ.
יופי הרהרתי, עכשיו משרד שלם יושב וצוחק שאני אוהב אורז עם סחוג, לשחות בימי רביעי וחושב עכשיו על מדיניות אוהוקולומה.

הערב ירד, חיפשתי גופיה ללא חורים, לא נעים מהשיקוף. הסרתי חפטים וחגורה כדי שלא אצפצף ואפסיד מנה עיקרית במרתפי השב"כ ופסעתי רגלית.

יו כמה שוטרים, התנועה נאסרה מהצומת למטה, בדלת ביתי נשאלתי "מה שלומך?" על ידי איש עם אוזניה. על גגות הבתים צצו קני רובים, נראה לי גם מרגמות היו שם. חיפשתי עשר דקות את האולם ואז הבנתי שהגדרות המובילות כמו בלונה פארק אל יריעת בד לבנה וענקית זה בעצם האולם.

עשרות זוגות עיניים ננעצו בי, אל תסמיק לחשתי לעצמי למרות שזה קשה להשאר שליו מול אדם עם כדור בקנה. המתנות נפתחו, מי שהביא סיר פרייקס שעלול להתפוצץ בחום סומן כמפגע פוטנציאלי ומי שהביא קרש לחלות עם סכין, הוצמד אליו מאבטח אישי.

חברים שהגיעו ולא היו רשומים בידי אנשי השב"כ נאלצו לצעוד אל מסעדה קרובה.. החתן הגיע, המתח בשיאו, רגע לפני "הרי את מקודשת לי" כשאחז החתן את קופסת הטבעת קפץ עליו איש שב"כ ושאל, ארזת לבד?
מישו ביקש ממך להעביר משו למישו?

לפתע המולה, מעגלים מעגלים של מאבטחים ובאמצע פוני לבן, אהה זה אריק שרון. עשר דקות ישב האיש, שתה מבקבוק שעבר שיקוף וסינון ובמשך יומיים הבאים עוד עמלו לפרק את התפאורה החדשה שבנו לאבטחתו.

למה אני מספר לכם את כל זה?

מדינה שלימה על הרגליים, כולם נעשו פרופסורים, יודעים מה זאת אונה ימנית ושמאלית, למה אסור שיהא לחץ תוך גולגולתי ועל מה אחראי גזע המוח. כולם מנחשים או יודעים מה עובר כעת במוחו של אריאל בן ורה, גם אני.

למדנו לקח מרצח רבין, אמר לי רב מסויים. אז מי שלא הלך ואמר "קדוש קדוש" על מה שלא האמין בו, נחשד בשיתוף פעולה עם יגאל עמיר והוקע על ידי התקשורת והעם ומשרתו הייתה בסיכון גבוה. פתאום רבין נעשה קדוש, אוי למי שלא חשב ככה. ממש גזירת הרומאים.

היום, מי שיהין להרהר על "קדושתו" של אריאל בן ורה יחשב למשת"פ עם מלאך המוות. אני לשם שינוי למדתי על עוצמתו וכוחו של בורא העולם.

אין סוף מעגלי אבטחה, מיליוני דולרים מושקעים כדי לשמור על האתרוג ה"כשר" כמובן. בא בורא העולם והוכיח לכולם ולכל הפוליטיקאים: רבותי, אני הוא ה' אלוקיכם!

כולם עסוקים להבין מה עובר במוחו של שרון. מצטער, אני תקוע עדיין בלהבין מה עבר במוחו לפני חצי שנה. כיצד חשב שהוא מלך העולם ובז לדברי חכמים ורבנים שעליהם נאמר: "ולחישתן לחישת שרף" כשהגר"ע יוסף אמר: "ייתן לו ה' מכה אחת בראש שלו" עשו מזה סטנד אפ ב"ארץ נהדרת". אבל כל דברהם כגחלי אש.

נכון, גם אני מתפלל לרפואתו של אריאל בן וורה. הוא היה מצביא דגול ועשה הרבה למען המדינה. אבל יש קונה עולמו בשעה אחת ויש מאבד את עולמו באותה שעה. ענני דמעות של עם ישראל, יתומים, אלמנות ורבנים לא נעלמו עם הרוח.

שאלה אחת נותרה פתוחה מתקופת ההינתקות והיא: למה?
מעולם לא ידע אריאל בן וורה לעמוד ולהסביר לנו באופן הגיוני למה?

אני לא כתום, אין לי קרובי משפחה שפונו. אבל גם לי נותרה שאלה אחת, למה?
האמן לי אריאל בן וורה, אם היית עומד, מסביר, מציג את הצד הפלסטיני ולו את אבו מאזן שאומר "תודה, אנו נשפוך פחות דם" ולא זועק "היידה אל קוצק", אם היית מעניק קצת יותר זמן לעכל את הגזירה והזמן היה עושה את שלו כדי למצא פתרונות דיור אטרקטיביים, אזי הדמעות היו אותן דמעות הכאב אותו כאב, לא קל לראות אנשים מגורשים אל הלא נודע, אבל היינו לפחות מבינים. אנחנו בני אדם, אזרחים מותר לנו רק לדעת, למה?

אם בשביל שלא יהיו שם פיגועים, אז הבה נחזיר את כל הארץ ולא יהיו פיגועים, חובות, מחלות, מחלוקות, תאונות דרכים במדינת ישראל. כי אין מדינה כזאת.

אני קורא כעת שני פרקי תהילים, האחד שהקב"ה ישלח לך רפואה שלימה, תחזור להנהיג עם ולזכור שיש מה למעלה ממך. והשני כדי שגם הבא אחריך יזכור, יש מנהיג לעולם!

יפה מאוד!!!king
אין מילים בפי...
מרגש עד דמעות...
מה הקשר?אנונימי (פותח)

למה למען ה' לשבת עכשיו ולנתח את מה שהוא עשה?

למה לשאול שאלות בזמן הלא מתאים?

אתם לא מבינים?לא קולטים?אריק יושב עכשיו חולה בביתחולים וכל מה שיש לכם עכשיו לעשות זה לשאול שאלות על מה שהיה?

את הנעשה לא ניתן להשיב! באמת שלא צריך הרבה שכל כדי להבין את המשפט הזה...

במקום לשאול שאלות להקפיד עליו על מה שהוא עשה תפתחו ספר תהילים ותתפלו...

אנחנו מתפלליםyehciel666
שלא יהרסו לנו את המדינה לגמרי... בגלל איזה תיק פלילי, ועוד איזה אי יווני, וכמובן, 3 מיליון שקל משלאף... מי שלא יודע, העו"ד של עמרי טוען על כל השוחד שבזכותם אריק נבחר לראש ממשלה עזרו כביכול להחזיר את גוש קטיף, וזה טוב, כמובן, בשביל השמאל... (ככה שמעתי, לא בטוח שזה נכון, אבל בטוח שזאת באמת הסיבה למה אריק ועמרי לא יושבים עכשיו בכלא.) פזית- את הנעשה כן יש להשיב, ולפחות לדאוג למגורשים. דבר שני, כל בר דעת לא יתפלל שהאויב שלו שרוצה לרסק אותו יבריא. ואני מדבר על כל יו"ש וירושלים.
פזית-3יפי

הפתגם "את הנעשה אין להשיב" אומר שאי אפשר לעשות את מה שנעשה לדבר שלא נעשה, אי אפשר "להחזיר את הגלגל אחורה", אבל מה שכן- אפשר להשיב את כל הישובים לשטח מדינת ישראל ואפשר לתת למגורשים את כספי הפיצויים. לא חייבים להשאיר אותם חצי שנה בבית מלון.

אז שרון לא עשה את זה, ולא ניסה לעשות את זה, ואפילו לא חשב לעשות את זה, כך שאין מבחינתי שום סיבה לרחם עליו ולגונן עליו ע"י "את הנעשה אין להשיב". הוא עשה גירוש, והוא הרס משפחות, והוא לא שיקם את זה.

יש לך טעות-ציפיאנונימי (פותח)

את הנעשה אין להשיב אומר-שאת מה שכבר נעשה ז"א=מה שעשו במקרה שלנו -שרון"גירש"את המתנחלים ,לא ניתן להשיב ,עכשיו את מבינה?

ותעשי טובה אל תהיי יותר חכמה מהרבניים הכי גדולים בדורינו שביקשו להתפלל עליו "למרות"מה שהוא עשה

כן, אבל אפשר להחזיר את המגורשים לגוש קטיף.3יפי

והרב שלי, שאני הולכת לפיו, קובע נחרצות ש א ס ו ר להתפלל על מי שגירש יהודים מביתם והרס משפחות!

גם אם הרב שלי היה אומר שחובה להתפלל עליו, לא הייתי מתפללת. אני לא מסוגלת.

איזה מן טיעון זה רבנים?barak891

על כל רב שאומר שצריך להתפלל יש אחד שאומר שלא להתפלל.

אין םפה עניין של להיות 'חכמים' יותר אלא כלם אחד פועל עפ"י הרב שלו במקרה הזה ואלי ישנם גם אנשים שפועלים ע"פ צו מצפונם.

בצלב"א.

פזית-3יפיאחרונה
לא ניתן להשיב את מה שהוא עשה, אבל לתקן אפשר ז"א במקרה שלנו אפשר לתקן את הגירוש ע"י החזרת גוש קטיף לשטחי מדינת ישראל.
חמודה...יוכי

זה ב-ד-י-ו-ק הזמן לנתח את מה שקרה ולשאול שאלות!!!

אם את אומרת שאת הנעשה אין להשיב אז לא להתחרט עכשיו פתאום על מה שנעשה... באמת... הוא עשה טעות א-י-ו-מ-ה והוא משלם עלזה!!!!!!

אני לא רואה כל סיבה להתפלל שיחיה! באמת שלא!!!

מצטערת לאכזב אותךאנונימי (פותח)

בס"ד

כתבת שאתה מתפלל שהוא יחזור להנהיג עם, אז לצערך זה כנראה לא יתקיים, לפי תחזיות הרופאים (האופטימיים!) שרון יהיה צמח או משותק בחלק מהגוף, כך שבטוח לא ימשיך ל"הנהיג עם", הביטוי "לנהיג עם" גם שנוי אצלי במחלוקת: אריק שרון הנהיג חלק מצומצם ממה שנקרא "עם".

אני מרגישה מאוד אכזרית- אני פשוט לא מסוגלת להוציא מילים לרפואתו של עוקר ישראל- אריק בן וורה, פשוט לא מצליחה!!!

ניסיתי לומר תהילים- בכל זאת ,יהודי זקן חולה שבנה בא"י ישובים, ופשוט לא הצלחתי, כל מילה הזכירה לי תמונות מהקיץ, כל הפסקה בין מילים הזכירה לי את הפרצופים של חברות שלי, שעד לפני חצי שנה היה להם בית, משפחה מאושרת, חשק ללמוד, שמחת חיים--- ובמחי אכזריותו של האדם הלזה הם מסתובבות לידי עם עיניים כבויות, חסרות בית, ויכוחים עם ההורים, בושה של מקבלי תרומות, ציונים נמוכים... מזל שהם עוד מחייכות לפעמים.

לא! אני לא מסוגלת לומר עליו תהילים, או אפילו לרחם עליו! "המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים"- לא נכנסת לפלונטר הזה! 

לא אוכל לעשות שקר בנפשי. מהגירוש התפללתי בכוונה "ועוד מעט- ואין רשע! והתבוננת על מקומו- ואיננו!" אז נכון, לא מקווה ששרון ימות, אך מקווה שאתבונן אל מקומו בממשלה- ואיננו.

אויש תומיאנונימי (פותח)

שתהיי בריאה...את מדברת ממש לא לעניין מה שרשמת לגבי עתידו של אריאל שרון בצד הבריאותי הוא אך ורק איחולייך,

שום רופא משום בית חולים לא חזה את החיזיונות השקריים שאת רשמת בתגובתך...

אני באמת מאחלת לך שה' בטובו יכניס לך בינה ודעת ואולי קצת רחמים בלבבך הקשה ותתחילי לרחם על ראש הממשלה

שהיה(ובתקווה שגם יהיה) הכי טוב מדינת ישראל

תומי כתבה במדויק את התחזיות של הרופאים,hadar
ראש ממשלה שמגרש יהודים מהבתים שלהם נקרא אצלך הראש ממשלה הכי טוב שהיה למדינת ישראל?בושה....
?אנונימי (פותח)

כן הדר הוא עשה את המהלך הכי טוב להפסקת הטרור וזה מה יש...

ועדי למה שלא תתפללי?אין לך את השכל להפריד בין פוליטיקה לבריאות של אדם אנושי וחשוב למדינה(אולי לא לך אבל להרבה אחרים כן...)

גברת יוכיאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי רותם בתאריך ח טבת תשס"ו 21:28

איפה את בדיוק רואה פה את הזמן המתאים לנתח את מה שהוא עשה ולשאול שאלות?

הבנאדם הזה(שהוא במקרה ראש הממשלה שלנו גם אם תרצי וגם אם לא....) שוכב עכשיו חולה בבית חולים...את קולטת?

ואת פה אומרת "מגיע לו" למה את הסגנית של הקב"ה כדי להחליט אם מגיע לו או לא תאמיני לי הקב"ה לא צריך את האישורים שלך למה שהוא עושה...

ואם כבר "מגיע לו" אז מה את חושבת שזה קרה לו הגלל ההתנתקות?

את מנסה לנחם את עצמך במקרה המצער שקרה לו...אבל לצערנו יש הרבה אנשים חולים בבתי חולים אז מה?גם להם "מגיע"?תשקלי טוב את המילים שלך...ואל תתעסקי  בחשבונות שמיים........

לדעתי הקב"ה יודע טוב מאד לאן הוא מכוון את העניינים3יפי

אבל מה שבטוח הוא, שבמצב הכי טוב ששרון יצא מזה (אם בכלל) אי אפשר להנהיג מדינה.

שרון כבר לא יהיה ראש ממשלה. וזה הכיוון שהקב"ה לקח לעברו את העיניינים.

אל תדאגיאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי רותם בתאריך ח טבת תשס"ו 21:59

הוא יצא מזה בעזרת ה' ואם לא זה חשבונות שמיים ואין לזה שום קשר להתנתקות...

תקשיבי פזית,דורותי

לא נעים לי לאכזב אותך, אבלרוב הסיכויים שראש הממשלה לא יצא מזה.

ומה שבטוח (ואני רואה חדשות...) אם הוא יצא מזה, הוא בחיים לא יחזור לפוליטיקה, ורוב הסיכויים שהוא יהיה צמח או משהו כזה.

ולכל שאר חברי הפורום, אני כן חושבת שצריך להתפלל עליו, כי כאשר בנאדם מישראל בצרה, צריך להתפלל עליו ולא להתחיל להתחשבן על כל הדברים שעשה.

ולכל מי שאומר "זה הגיע לו בגלל ההתנתקות"- לגיטימי שאתם חושבים את זה, ומנסים לקשר דברים, אבל זה פשוט דבר אסור ומגעיל להגיד כזה דבר! בדיוק כמו האנשים שאחרי הפיגוע בדולפינריום אמרו, שזה בגלל שכולם שם יצאו לבלות בשבת.- אני מתארת לעצמי שכששמעתם את זה הזדעזעתם מזה שאנשים מסוגלים באמת לבוא ולומר עליהם כזה דבר. אז למה פה אתם לא מזדעזעים?! כי יש לכם כלפיו שנאה? פתאום כל האידאלים נעלמים...?

אני לא מבינהאנונימי (פותח)

אני לא מבינה, את חושבת שהוא גרם להפסקת הטרור? אל תהי מצחיקה כולנו יודעים שהערבים סתם רוצים שטחים וגם אחרי שנותנים להם הם ממשיכים את הטרור ולהפך זה אפילו נותן להם את המרץ להמשיך כי הם רואים שהם מנצחים אותנו הם רואים איך אנחנו מפגרים שכל פעם אנחנו נותנים להם עוד שטחים ומשום מה חושבים שזה יעזור למשו!

וברור שלא צריך להפריד בין פוליטיקה לבן בריאות של אדם הוא אדם מושחת שעושה דברים מושחתים לא הגיוניים וברור שלא אנושיים, תגידי לי, אם היה מישו מהצבא שרצח חס וחלילה מישו מהמשפחה שלך ואח"כ היה חולה את היית מתפללת עליו, מה צריך להפריד בן העבודה שלו לבין זה שהוא חולה.... ברור שלא היית מתפללת עליו הרי הוא הרס לך את החיים. בדיוק אותו דבר עם שרון הוא הרס לי את החיים ולכל המשפחה שלי ולעוד מיליוני אנשים כמוני לדעתי אם את מחפסת על מי להגיד תהילים אז תגידי על הרב אברהם שפירא עליו צריך להיתפלל!!!!!   

אהבתי!יוכי
באמת....יאלל אנשים תהיו רצינייםזה לא סתם איזה ראש ממשלה שחולה... תחשבו קצת על כל מה שהוא עשה לנו בקיץ האחרון... ואז תדברו...
דורתיאנונימי (פותח)

דורה כל הכבוד אלו מילים,הלוואי וכולם היו כמוך!

מצידי שראש הממשלה לא יחזור לפוליטיקה עד 120,אבל העיקר שימשיך לחיות

???xxxבת-יםxxx

מה זה???

המהלך הכי טוב להפסקת הטרור?

את מסכימה עם המהלך ששרון עשה? אם הגירוש הנורא בקיץ האחרון??

שימי לב מה את כותבת, ותפסיקי עם הביטיים המתנשאים האלה, כמו : "אין לך את השכל...", "אני באמת מאחלת לך שה' בטובו יכניס לך בינה ודעת ", "את מדברת ממש לא לעניין"

...

פזיתמור

בסעיתא דשמייא בעזרת ה' יתברך נעשה ונצליח ה' הוא המלך אין עוד מלבדו

אני יודעת שכולם שולחים אליך תגובות אבל יש לי גם מה להגיד

תראי אני לא מסכימה בכלל עם המעשה האחרון של ראש הממשלה הוא נוגד את התורה ערכים אידיאלים שהוא בעט בהם ורמס אותם ברגל גסה זלזל באנשים הרס להמון אנשים את החיים למשובחים השאיר צלקות עמוקות וים של דמעות בלי סוף פזית ,אני הייתי בגוש קטיף, אחיות שלי גורשו משם בגללו ורק בגללו (וגם בגלל עברותינו אבל אני מדברת עכשיו על הרובד השטחי עכשיו) אני נשארתי עם המון צער כאב ודמעות ושתדעי לך עכשיו שאני כותבת לך אני נזכרת בגוש קטיף ואני לא יכולה לשאת את המחשבה שהמקום הזה לא בידינו בגלל בגלל בן אדם אחד וקבוצה של נמושות שהולכות אחריו בלי שכל ודעה עצמית זה מה שקורה שאדם שאין לו תורה ומצוות! כן זה מה שקורה! איך בן אדם יכול למאוס בארץ חמדה? איך? פזית ,סליחה על הבוטות את הבעת את הסכמתך לכך... את מואסת בארץ חמדה!!! את מודעת לזה??? לתת מקום קדוש לרוצחים רק המחשבה שבבית של דוד חטואל ישב הרוצח של אשתו וארבעת בנותיו !!!! זה לא נורמלי!!! וכל זה נובע מחוסר קשר לתורה ולמצוות אבל עכשיו את יכולה להגיד אבל הוא לא גדל בבית דתי ... אבל יש לאדם בחירה חופשית והוא היה צריך לחשוב לפני..

עכשיו לגבי ראש הממשלה מה שצריך לדעתי לעשות זה להתפלל על המצב שהוא יחזור בתשובה ויחד איתו כל עם ישראל אני אישית לא מסוגלת להתפלל עליו

ועוד משהו כל מי שנוגע בשלושה נושאים שבסופו של דבר אם אדם נוגע בהם  יקרה לו משהו והם: שבת,מתים (הוצאת קברים וכדומה)וארץ ישראל  רוצה דוגמאות ?הנה:

שבת- אני לא זוכרת מי אבל הוא נלחם בכל תוקף על השבת שיחללו שבת  פתיחת חניות וקניונים

וקרה לו משהו (אני יכולה לברר לך מי זה...)

מתים- כל מי שניסה להוציא את קברו של הגאון מוילנא זצ"ל  לא סיים את השנה

ארץ ישראל- בגין אחרי גירוש\פינוי ימית   לא יצא מהבית ואחר כך היה במוסד לחולי נפש.

ברור לי שכל מי שנוגע בשלושת הדברים שהזכרתי  יקרה לו משהו...

אני מקווה שסיפקתי לך נקודות למחשבה...

קיצור בשורות טובות ובבנין ציון ננוחם.... 

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך